Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Susține proiectul Break Free from University – Traian Brumă

0

Traian Burmă este unul dintre puținii tineri români care au contribuit la revoluționarea sistemului de educație românesc, tânăr inclus in Forbes 30sub30, speaker la TED, a fondat prima Universitate Alternativă din România.

Traian Brumă este un tânăr care, în ultimii 12 ani, a încercat să transforme educația superioară din România. Întâi a fost activist în organizații studențești și de tineret unde a implementat proiecte la nivel național, apoi a co-fondat Universitatea Alternativă și The Entrepreneurship Academy, două idei inovative pentru educația românească.
screenshot-www.indiegogo.com 2016-04-18 21-21-48

Traian crede cu tărie că reinventarea universităților este unul dintre marile proiecte ale generației noastre și de aceea acum vrea să treacă la următorul nivel. A pornit într-o călătorie în jurul lumii, în care să se conecteze la proiecte educaționale de top, disruptive sau inovative, din toată lumea. Vrea să adune perspective pe care să le includă într-o carte vizionară pentru adolescenți – ”Break/Free from University”. La întoarcere, vrea să contribuie cu și mai multă energie la transformarea educației din întreaga lume, conectat la o rețea globală.

Pentru a putea realiza călătoria, a lansat o campanie de crowdfunding. Vrea să petreacă un an călătorind cel puțin în Mexic, Peru, Brazilia, Venezuela, Cuba, SUA, Canada, Maroc, Egipt, Oman, Rusia și Republica Moldova.

A plecat în iulie 2015 și până acum a mers în: Turcia, India, SUA, China, Vietnam, Thailanda, Malaezia. Prima parte a călătoriei a fost finanțată de către susținători ai săi cărora le-a povestit înainte să plece despre proiectul lui.

Traian are nevoie in continuare de ajutorul nostru pentru a doua parte a campaniei de crowdfunding care se încheie pe 30 aprilie 2016.

Mai multe aici

Alte referințe:
TEDxYouth Bucharest 2011 (Changemakers) – https://www.youtube.com/watch?v=VcM5ALacTyU
http://www.forbes.ro/articles/creatorul-de-alternative-22760
In 2013 a fost inclus in topul 30sub 30 http://www.forbes.ro/articles/universitatea-schimba-lume_0_8756-10103

Despre autor

avatar

Bun venit pe platforma de informație și educație pozitivă, RomâniaPozitivă.ro! Avem pentru tine peste 30 000 de exemple de Bine despre România de la peste 30 de autori și colaboratori încă din 2006. Susținem și programe educaționale în diverse tematici și am lucrat cu aproape 10 000 de participanți în ultimii 20 de ani. La acest cont de autor publicăm articole, comunicate de presă, opinii și imagini pe care le primim de la colaboratori și parteneri, dar selectăm acele date care se potrivesc cu ceea ce dorim să promovăm pe platforma noastră. De Bine despre România.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.