Sustine o scoala din judetul Mures!

0

Unii copii nu isi doresc tableta!

O scoala poate inseamna si doua camere, o camera in care invata clasele I-IV si o camera in care invata copiii de la gradinita, DORINTA de a invata este cea mai importanta.
Asa arata o scoala din judetul Mures, in care cei mici au dorinta de invatare, dar lipsesc multe dintre materialele necesare invatarii.
unnamed

Nevoile actuale ar fi: mobilier pentru gradinita, renovarea WC-ul, mobilarea holului si a spatiului exterior de joaca (in care nu exista nici macar o minge), furnizarea de materiale atat pentru gradinita cat si pentru scoala, pentru diferite activitati creative, rechizite, carti si jucarii.

Pentru imbunatatirea conditiilor de invatare a acestor copii, avem nevoie de cel putin 1.000euro.
Puteti sprijini acesti copii achizitionand un produs din boutique-ul Merci sau donand in contul Asociatiei Merci Charity Boutique, RO39RNCB0074129193980001, cont deschis la BCR, cu mentiunea Scoala Mures.

Merci si Spor la fapte bune!

Despre autor

avatar

Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă, www.RomaniaPozitiva.ro cu 25 de autori și aproape 30 000 de articole de Bine despre România publicate încă din 2006. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: facilitare de procese de învățare, orientarea spre soluție (psihologie pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, design thinking, managementul echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, teambuilding. Florin a lucrat 4 ani în industria berii alături de InBev având atribuții de training pe mai multe procese de vânzări și de business pentru o rețea cu peste 40 de firme de distribuție de bunuri de larg consum pe întreg teritoriul țării. Florin are experiență ca moderator/speaker pentru diverse evenimente și conferințe: TEDx București, Allianz-Țiriac Management Conference, ASPEN Leadership Program, Leaders for Justice Program, Automotive Forum (Timișoara), “Conferința Anului Viitor”, Inspiro, Bucharest Integrity Gathering, Conferința de Voluntariat, The Conference about Happiness, “Fabricat în Țara lui Andrei”cu NESsT & Petrom, WWF Școli Verzi în Europa, TEDx Galați. Majoritatea clienţilor lui Florin sunt din aria de business, companiile activând în domenii foarte diferite (servicii, IT, automotive, bunuri de larg consum, consultanţă) pe întreg teritoriul ţării. Florin este implicat şi în proiecte de training pentru organizaţii nonguvernamentale. Florin a fost membru entuziast în organizațiile AIESEC Timișoara și ARDOR Banat. Florin desfăşoară şi proiecte de training în sistem deschis („open training”), un exemplu de astfel de program fiind cursul „Train the Trainers” cu Institutul Român de Training și Training Cafe. Motivaţia principală este dorinţa de a schimba lucrurile în Bine în România. Florin este certificat Formator A.N.C., White Belt @ ABInBev. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică uneori chiar clasică și indiană.

Comentează