Sustine o scoala din judetul Mures!

0

Unii copii nu isi doresc tableta!

O scoala poate inseamna si doua camere, o camera in care invata clasele I-IV si o camera in care invata copiii de la gradinita, DORINTA de a invata este cea mai importanta.
Asa arata o scoala din judetul Mures, in care cei mici au dorinta de invatare, dar lipsesc multe dintre materialele necesare invatarii.
unnamed

Nevoile actuale ar fi: mobilier pentru gradinita, renovarea WC-ul, mobilarea holului si a spatiului exterior de joaca (in care nu exista nici macar o minge), furnizarea de materiale atat pentru gradinita cat si pentru scoala, pentru diferite activitati creative, rechizite, carti si jucarii.

Pentru imbunatatirea conditiilor de invatare a acestor copii, avem nevoie de cel putin 1.000euro.
Puteti sprijini acesti copii achizitionand un produs din boutique-ul Merci sau donand in contul Asociatiei Merci Charity Boutique, RO39RNCB0074129193980001, cont deschis la BCR, cu mentiunea Scoala Mures.

Merci si Spor la fapte bune!

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează