Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Susține Fondul Jazz in the Park și poți merge la UNTOLD

0

Biletul neobligatoriu la Jazz in the Park te poate trimite la UNTOLD Festival. Campania de susținere a Fondului Jazz in the Park continuă săptămâna aceasta. Cumpără un bilet neobligatoriu la Jazz in the Park în perioada 6-12 iunie și intri automat în tombola de la finalul săptămânii. Doi dintre cei care cumpără bilete neobligatorii vor câștiga câte un abonament full la festivalul UNTOLD care va avea loc la Cluj în perioada 4-7 august.

Fondul Jazz in the Park-saptamana 3
Dacă vrei să cumperi mai multe bilete, asta înseamnă pentru tine șanse mai mari de câștig.

Banii colectați din bilete neobligatorii merg spre finanțarea unor proiecte de artă experimentală. Fondul Jazz in the Park va direcționa sumele spre proiectele Moara, Măscărici și Our Environment Remixed, proiecte selectate de juriul Jazz in the Park.

Iată despre ce e vorba pe scurt:

Moara by Blajin va fi locul tău preferat de relaxare și socializare. Pe Canalul Morii, cei de la Blajin vor constui o instalație din lemn sub forma unei punți.

Our Environment Remixed își propune să ne facă să descoperim muzica parcului într-un mod inedit. Ideea presupune realizarea unui pupitru de muzică electronică care să funcționeze pe baza sunetelor înregistrate în parc. Sistemul va fi gândit pentru interacțiune astfel încât fiecare vizitator va avea ocazia să creeze muzici electronice din sunetele copacilor, păsărilor, mediului în care va fi amplasat sistemul de sunet.

Măscărici este un proiect de reinterpretarea cărților de joc multiculturale. Își dau mâna 26 de ilustratori grafici. Ei își unesc talentul pentru a crea un set special de cărți de joc.

Cum poți contribui

Contribuie la susținerea acestor proiecte. Cumpără online prin rețeaua BiletMaster un bilet neobligatoriu la Jazz in the Park.

În perioada 6-12 iunie cei care cumpără bilete neobligatorii intră în tombola UNTOLD. Vom avea doi câștigători care se vor bucura de festivalul din luna august.

Cumpără biletul tău neobligatoriu de aici:
https://www.biletmaster.ro/ron/Event/47003516/Fondul-Jazz-in-the-Park

Despre autor

avatar

Bun venit pe platforma de informație și educație pozitivă, RomâniaPozitivă.ro! Avem pentru tine peste 30 000 de exemple de Bine despre România de la peste 30 de autori și colaboratori încă din 2006. Susținem și programe educaționale în diverse tematici și am lucrat cu aproape 10 000 de participanți în ultimii 20 de ani. La acest cont de autor publicăm articole, comunicate de presă, opinii și imagini pe care le primim de la colaboratori și parteneri, dar selectăm acele date care se potrivesc cu ceea ce dorim să promovăm pe platforma noastră. De Bine despre România.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.