Sustine elevii din “Scoala lui Andrei” si voteaza cel mai bun proiect!

0

Crezi ca orasul tau si comunitatile din imprejurimi au nevoie de idei si solutii pentru problemele cu care se confrunta?

Timp de 1 luna, elevii si profesorii din scolile generale din Romania au devenit „cetateni in misiune” si au incercat sa raspunda acestei provocari. Organizati in echipe, ei au identificat problemele satelor sau oraselor in care traiesc, au propus solutii ingenioase pentru rezolvarea lor si au inceput implementarea proiectelor prin actiuni de voluntariat.
Toate proiectele elevilor si dovezile lor de implicare sunt acum pe TaraluiAndrei.ro si au nevoie de sustinerea si voturile voastre!
In perioada 25 mai – 6 iunie, oricine poate vota online unul din cele 233 de proiecte inscrise de peste 10.000 de elevi si 585 de profesori din Romania. Votul publicului hotaraste care sunt cele 20 echipe care merg vara aceasta in “Tabara din Tara lui Andrei”, o tabara de educatie eco-civica organizata de Petrom in statiunea Cheia, judetul Prahova.
Acceseaza acum link-ul de pe site-ul taraluiandrei.ro,  selecteaza de pe harta judetul tau, citeste proiectele inscrise de elevii si voteaza initiativa care crezi ca merita cel mai mult sa fie sustinuta! Mai mult, poti promova initiativa pe blog-ul personal sau pe contul tau de facebook sau twitter pentru a-i ajuta sa castige cat mai multe voturi. Pe termen lung, poti deveni si tu membru al echipei lor si, alaturi de ei poti transforma ideile bune in realitate.
Cele 20 de echipe castigatoare pot aduce scolilor lor finantari de la 6.000 pana la 10.000 de euro, pentru ca un juriu competent va selecta la inceputul lunii iunie cele mai bune trei proiecte.
“Scoala lui Andrei” este un program de responsabilitate sociala initiat de Petrom in 2009 care se adreseaza tuturor elevilor si profesorilor din scolile generale din Romania. Competitia are ca scop educarea copiilor in spiritul respectului fata de mediu si societate si incurajeaza implicarea lor activa in rezolvarea problemelor comunitatii.
Fii si tu cetatean in misiune alaturi de copiii din “Scoala lui Andrei”!

Cu prietenie,
Mona Nicolici,
CSR Communication Manager Petrom

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează