Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Sustine elevii din “Scoala lui Andrei” si voteaza cel mai bun proiect!

0

Crezi ca orasul tau si comunitatile din imprejurimi au nevoie de idei si solutii pentru problemele cu care se confrunta?

Timp de 1 luna, elevii si profesorii din scolile generale din Romania au devenit „cetateni in misiune” si au incercat sa raspunda acestei provocari. Organizati in echipe, ei au identificat problemele satelor sau oraselor in care traiesc, au propus solutii ingenioase pentru rezolvarea lor si au inceput implementarea proiectelor prin actiuni de voluntariat.
Toate proiectele elevilor si dovezile lor de implicare sunt acum pe TaraluiAndrei.ro si au nevoie de sustinerea si voturile voastre!
In perioada 25 mai – 6 iunie, oricine poate vota online unul din cele 233 de proiecte inscrise de peste 10.000 de elevi si 585 de profesori din Romania. Votul publicului hotaraste care sunt cele 20 echipe care merg vara aceasta in “Tabara din Tara lui Andrei”, o tabara de educatie eco-civica organizata de Petrom in statiunea Cheia, judetul Prahova.
Acceseaza acum link-ul de pe site-ul taraluiandrei.ro,  selecteaza de pe harta judetul tau, citeste proiectele inscrise de elevii si voteaza initiativa care crezi ca merita cel mai mult sa fie sustinuta! Mai mult, poti promova initiativa pe blog-ul personal sau pe contul tau de facebook sau twitter pentru a-i ajuta sa castige cat mai multe voturi. Pe termen lung, poti deveni si tu membru al echipei lor si, alaturi de ei poti transforma ideile bune in realitate.
Cele 20 de echipe castigatoare pot aduce scolilor lor finantari de la 6.000 pana la 10.000 de euro, pentru ca un juriu competent va selecta la inceputul lunii iunie cele mai bune trei proiecte.
“Scoala lui Andrei” este un program de responsabilitate sociala initiat de Petrom in 2009 care se adreseaza tuturor elevilor si profesorilor din scolile generale din Romania. Competitia are ca scop educarea copiilor in spiritul respectului fata de mediu si societate si incurajeaza implicarea lor activa in rezolvarea problemelor comunitatii.
Fii si tu cetatean in misiune alaturi de copiii din “Scoala lui Andrei”!

Cu prietenie,
Mona Nicolici,
CSR Communication Manager Petrom

Despre autor

avatar

Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă, www.RomaniaPozitiva.ro cu peste 30 de autori și peste 30 000 de articole de Bine despre România publicate încă din 2006. Florin are aproape 20 de ani de experiență ca trainer pentru circa 10 000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: facilitare de procese de învățare, orientarea spre soluție (psihologie pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, design thinking, managementul echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, teambuilding. Florin a lucrat 4 ani în industria berii alături de InBev având atribuții de training pe mai multe procese de vânzări și de business pentru o rețea cu peste 40 de firme de distribuție de bunuri de larg consum pe întreg teritoriul țării. Florin și-a început cariera profesională alături de echipa AIMS Timișoara - 4 ani de experiență în recrutare și selecție de personal și training. Florin are experiență ca moderator/speaker pentru diverse evenimente și conferințe: TEDx București, Impact HUB, Zilele Biz, Future Makers, ASPEN Leadership Program, Leaders for Justice Program, Automotive Forum, “Conferința Anului Viitor”, Inspiro, Bucharest Integrity Gathering, Conferința de Voluntariat, The Conference about Happiness, “Fabricat în Țara lui Andrei”cu NESsT & Petrom, WWF Școli Verzi în Europa, Criminalitate Forestieră WWF, Interpol, Client Earth), TEDx Galați, TEDx Constanța. Majoritatea clienţilor lui Florin sunt din aria de business, companiile activând în domenii foarte diferite (servicii, IT, automotive, bunuri de larg consum, consultanţă) pe întreg teritoriul ţării. Florin este implicat şi în proiecte de training și facilitare pentru organizaţii nonguvernamentale. Florin a fost membru entuziast în organizațiile AIESEC Timișoara și ARDOR Banat. Florin desfăşoară şi proiecte de training și facilitare în sistem deschis („open training”), un exemplu de astfel de program fiind cursul „Train the Trainers” cu Institutul Român de Training și Training Cafe. Motivaţia principală este dorinţa de a schimba lucrurile în Bine în România. Florin este certificat Formator A.N.C., White Belt @ ABInBev. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică uneori chiar clasică și indiană.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.