Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

SUSŢIN EDUCAŢIA lansează campania „MOŞ CRĂCIUN VINE LA ŞCOALĂ”

0

Luna aceasta, Susţin Educaţia lansează ultima campanie a anului 2011, „Moş Crăciun vine la şcoală”, prin care îşi propune să continue informarea publicului larg cu privire la problema resurselor educative din şcolile şi grădiniţele româneşti. Cu câteva săptămâni înainte de sărbătorile de iarnă, campania propune tuturor doritorilor un magazin online în care se găsesc cadouri create de copii.

Până la sfârşitul lunii decembrie, oricine vizitează magazinul online de pe http://www.sustineducatia.ro/alege-un-cadou/ poate să primească în schimbul unei donaţii, unul dintre cadourile lucrate manual de copii.

Demersul dublu al campaniei – social şi comercial – are ca scop principal strângerea de fonduri pentru achiziţionarea resurselor educative necesare dascălilor în activităţile didactice de la şcoală.

Atât mecanismul campaniei, cât şi lista completă a proiectelor didactice în curs de desfăşurare sunt detaliate şi disponibile pe www.sustineducatia.ro.

————————————————————————————————————————————-

Vine Moşul, vine unde-i aşteptat, dar (mai ales) vine cu ajutorul tău!

Pentru că sunt mulţi copii care învaţă „de pe ce au”, pentru că educaţia românească are nevoie de ajutor, am decis că anul acesta Moş Crăciun vine la şcoală!

Oferă două cadouri în loc de unul!

 

Dacă tot cauţi un cadou pentru ai tăi, dragii tăi, pentru prieteni, de ce să nu oferi în acelaşi timp şi fără niciun alt efort şi un cadou pentru şcolarii şi preşcolarii care merg la şcoală special ca sş înveţe.

Cumperi o felicitare sau o lumânare de sărbătoare, meşteşugite de copii şi contribui la achiziţionarea tuturor resurselor educative care nu se găsesc la ei, în şcoală.

 

Aşa că, dacă te gândeşti câteodată că sărbătorile ar trebui să fie mai frumoase pentru toată lumea şi (mai ales) dacă ţi-a trecut prin gând măcar o dată (odată) că ai vrea să contribui la îmbunătăţirea educaţiei din şcolile româneşti, iată ce puţin şi ce mult poţi face:

  • Aruncă un ochi peste lucrurile făcute de copii, aranjate frumos în magazinul nostru online:  http://www.sustineducatia.ro/alege-un-cadou/
  • Ai găsit ceva ce-ţi place? Click pe butonul Donează
  • Verifică-ţi e-mailul şi căsuţa poştală. Cadoul ajunge la tine înaintea lui Moş Crăciun, iar banii tăi se transformă într-o grămadă de resurse educative, darul tău pentru copii.

„Moş Crăciun vine la şcoală”  este o campanie care a început astăzi (24.11.2011) şi care continuă până la sfârşitul lunii decembrie 2011.

Cu cadouri mici, facem fapte mari!

 

 

 

 

Susţin Educaţia este un program fondat de Asociaţia  Română pentru Educaţia Tinerilor (ARET) cu scopul de a sprijini proiecte de care copiii şi elevii din şcolile şi grădiniţele din România au nevoie pentru a beneficia de o educaţie de calitate. Credem că educaţia depinde de fiecare dintre noi! (www.sustineducatia.ro)

ARET (Asociaţia Română pentru Educaţia Tinerilor) reprezintă un grup de tineri adunaţi în jurul unei idei: o lume mai bună şi mai curată prin intermediul educaţiei. Credem că educaţia depinde de fiecare dintre noi! www.aret.ro

Despre autor

avatar

Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă, www.RomaniaPozitiva.ro cu peste 30 de autori și peste 30 000 de articole de Bine despre România publicate încă din 2006. Florin are aproape 20 de ani de experiență ca trainer pentru circa 10 000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: facilitare de procese de învățare, orientarea spre soluție (psihologie pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, design thinking, managementul echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, teambuilding. Florin a lucrat 4 ani în industria berii alături de InBev având atribuții de training pe mai multe procese de vânzări și de business pentru o rețea cu peste 40 de firme de distribuție de bunuri de larg consum pe întreg teritoriul țării. Florin și-a început cariera profesională alături de echipa AIMS Timișoara - 4 ani de experiență în recrutare și selecție de personal și training. Florin are experiență ca moderator/speaker pentru diverse evenimente și conferințe: TEDx București, Impact HUB, Zilele Biz, Future Makers, ASPEN Leadership Program, Leaders for Justice Program, Automotive Forum, “Conferința Anului Viitor”, Inspiro, Bucharest Integrity Gathering, Conferința de Voluntariat, The Conference about Happiness, “Fabricat în Țara lui Andrei”cu NESsT & Petrom, WWF Școli Verzi în Europa, Criminalitate Forestieră WWF, Interpol, Client Earth), TEDx Galați, TEDx Constanța. Majoritatea clienţilor lui Florin sunt din aria de business, companiile activând în domenii foarte diferite (servicii, IT, automotive, bunuri de larg consum, consultanţă) pe întreg teritoriul ţării. Florin este implicat şi în proiecte de training și facilitare pentru organizaţii nonguvernamentale. Florin a fost membru entuziast în organizațiile AIESEC Timișoara și ARDOR Banat. Florin desfăşoară şi proiecte de training și facilitare în sistem deschis („open training”), un exemplu de astfel de program fiind cursul „Train the Trainers” cu Institutul Român de Training și Training Cafe. Motivaţia principală este dorinţa de a schimba lucrurile în Bine în România. Florin este certificat Formator A.N.C., White Belt @ ABInBev. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică uneori chiar clasică și indiană.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.