Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Survival Camp Cu Daniel Pisică @ Iezer Păpușa, 13-14 Aprilie 2019

0

Pe scurt, Daniel Pisică este varianta autohtonă a lui Bear Grylls. Au multe traiectorii comune și poate de asta a fost ales să vorbească la lansarea în România a cărții “Mud, Sweat & Tears” a lui Grylls. Omul chiar înțelege din experiențe proprii ce povestește Bear în carte.

Ne concentrăm puțin mai mult (față de dățile precedente) pe navigație în teren accidentat împădurit cu ajutorul hărții topografice și a busolei, confirmarea poziției și navigarea cu GPS-ul și mai ales recunoașterea punctelor de interes (waypoint) de pe hartă în teren.

Nu vor lipsi din program bivouacul improvizat în care dormim peste noapte, tipuri de focuri, capcanele și filtrul de apă.

Detalii aici.

Despre autor

avatar

LIBERINMISCARE este ideea umbrela sub care creem proiecte educationale care au la baza miscarea si accesul la oameni foarte faini, la modele care aduc + valoare in societatea Romaneasca. Am ales sportul ca mijloc de comunicare pentru ca are darul de a simplifica lucrurile, de a le traduce pe intelesul tuturor. Transpiratia, durerea din muschi, oboseala dulce de dupa efort, mintea treaza pusa in miscare de sangele alergat prin creier … astea le intelege tot omu’. Am plecat cu dorinta de a-i misca pe cei miscabili, pentru a da un imbold prietenesc si o zgaltaiala scurta acolo unde e bine primita.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.