Superscrieri – non-fictiuni care schimba lumea

0

Povestile bine scrise pot schimba lumea, mai ales cand sunt ancorate in realitate. Cu ideea asta in cap  Fundatia Friends for Friends a pus la cale Concursul Superscrieri, unde sunt apreciati acei oameni care au reusit sa surprinda realitatea in moduri interesante, captivante, in feluri la care altii nu s-au gandit.

De aceea, nu conteaza varsta, sexul, domiciliul, atata timp cat participantul scrie in română si are lucrarea respectiva publicata undeva.

Concursul este impartit in cinci categorii, ”eseu”, ”reportaj”, ”opinie”, ”portret” si ”experiment”, iar fiecare concurent are dreptul sa inscrie un singur material pe categorie.

Acestea vor fi evaluate pe tot parcursul inscrierilor si pana la incheierea accestora de catre un juriu format din oameni cu reputatie in jurnalism, mass-media sau alte domenii din sfera comunicarii.

Daca aveti lucrari care ar putea schimba lumea si va fac cu ochiul cei 500 EUR rezervati pentru castigator,  intrați AICI, citiți și vă așteptăm cu poveștile voastre la superscrieri@ffff.ro.

Spor la scris!

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează