Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Sunshine Digital livrează pentru Provident Financial România platforma de educație financiară prin jocuri online Știi cu banii

0

Agenția de servicii digitale integrate Sunshine Digital a livrat platforma de educație financiară prin jocuri online Știi cu banii, nouă dezvoltare din cadrul proiectului SigurantaFinanciara.ro, către clientul Provident Financial România, parte a grupului britanic International Personal Finance (IPF), cel mai important furnizor de credite la domiciliu din Europa.

Aproape 40% dintre români spun că nu se informează despre cum să își gestioneze banii și, în același timp, trei din 10 români petrec mai mult de cinci ore, în fiecare săptămână, jucându-se pe telefon, laptop sau calculator, potrivit unui sondaj realizat de Provident Financial România. În acest context, Sunshine Digital a furnizat, la cererea clientului, o soluție end-to-end care reprezintă prima platforma de educație financiară prin jocuri din ţară, accesibilă la www.stiicubanii.sigurantafinanciara.ro,

Educația financiară ar trebui să înceapă foarte devreme, chiar din clasele primare. Dar, cum la noi nu prea se întâmplă asta, ne-am gândit să punem definițiile economice, uneori greoaie, în contextul unui joc financiar prietenos și să-i provocăm pe oameni, indiferent de vârstă, să învețe mai ușor, într-un mod interactiv, cum să-și gestioneze singuri veniturile. Decizia de a construi această platformă digitală a venit natural și are la bază insight-uri și o documentare solidă puse la dispoziție de către partener. Pe Știi cu banii, beneficiul e dublu – înveți să fii cel mai bun manager pentru salariul tău și câștigi și premii importante în bani”, declară Gabriel Nedelea, Managing Partner, Sunshine Digital.

Platforma a fost dezvoltată pentru a oferi educația și contribuția la o viață financiară sănătoasă, într-un mod facil și atractiv, accesibil oricând și oriunde, atât prin intermediul smartphone-ului, cât și al laptopului.

Utilizatorii Știi cu banii au acces la 12 jocuri, cu diferite praguri de dificultate, care combină divertismentul cu educația financiară, trecând de la noțiuni elementare, până la întrebări aplicate, totul cu scopul de a transmite mai clar și mai eficient informațiile care pot asigura o mai bună sănătate financiară pentru români.

În prezent, Sunshine Digital furnizează servicii ce includ: consultanță strategică, web design și dezvoltare, campanii integrate, strategie și campanii Social Media, dezvoltare aplicații mobile, animație 2D și 3D, SEM, SEO, creație vizuală și DTP, precum și campanii de blogging și influencer communication.

Fondată în 2013, Sunshine Digital este o agenție de servicii digitale integrate recunoscută pe piața locală, ce livrează calitate prin toate punctele de contact cu clienții săi. Pentru mai multe informații despre echipă, clienți, campanii și proiecte, accesați www.sunshinedigital.ro. Prora este partener de comunicare pentru agenția Sunshine Digital.

Provident Financial România face parte din grupul britanic International Personal Finance (IPF), cel mai important furnizor de credite la domiciliu din Europa. Grupul are 2,4 milioane de clienți în 9 țări din Europa, precum şi în Mexic și Australia. IPF este unul dintre cei mai mari angajatori britanici din Europa Centrală și de Sud-Est și una dintre cele mai puternice companii internaționale listate la Bursa din Londra.

Din 2006, Provident a investit în România peste 300 de milioane de euro și a contribuit la bugetul de stat cu taxe în valoare de 102 milioane de euro. Provident este al doilea cel mai mare angajator britanic din România și unul dintre cei mai mari angajatori din ţara noastră, cu peste 2.000 de angajați. Provident dezvoltă și susține diverse proiecte de responsabilitate socială – programe de educație financiară, dezvoltarea tinerelor talente, sprijinirea grupurilor defavorizate – în care a investit până acum peste 1 milion de euro.

Despre autor

avatar

Bun venit pe platforma de informație și educație pozitivă, RomâniaPozitivă.ro! Avem pentru tine peste 30 000 de exemple de Bine despre România de la peste 30 de autori și colaboratori încă din 2006. Susținem și programe educaționale în diverse tematici și am lucrat cu aproape 10 000 de participanți în ultimii 20 de ani. La acest cont de autor publicăm articole, comunicate de presă, opinii și imagini pe care le primim de la colaboratori și parteneri, dar selectăm acele date care se potrivesc cu ceea ce dorim să promovăm pe platforma noastră. De Bine despre România.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.