Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Subcarpați a ales 5 trupe pentru Red Bull Tour Bus

0

128 de înscrieri din 29 de orașe ale României la prima ediție Red Bull Tour Bus! Membrii Subcarpați au selectat trupele care vor cânta în deschiderea concertelor din zone subcarpatice neumblate de ei până azi. 5 trupe vor da tot ce pot în 5 orașe subcarpatice (câte o trupă în fiecare localitate), iar tu ai face bine să fii acolo!

Red Bull Tour Bus Subcarpati 2016

Red Bull Tour Bus este o scenă pe roţi care poartă muzicieni în locuri neaşteptate, altfel greu accesibile, pentru spectacole de neuitat. La prima vizită în România, autobuzul-scenă călătorește cu Subcarpați prin zonele subcarpatice. Flota Red Bull Tour Bus constă în acest moment din 10 autobuze care s-au plimbat prin 13 țări.

Cei de la Subcarpați au fost încântați să urmărească înscrierile a 128 de trupe din 25 de județe și 29 de orașe ale României. “Am primit foarte multe materiale bune. Ne-a fost greu să decidem cele 5 trupe și parcă nu e suficient. 128 de înscrieri e imens, putem spune că ne-am făcut o idee încotro se îndreaptă muzica românească. Respect pentru fiecare dintre ele!”, ne-a zis Bean, fondatorul trupei Subcarpați.

Indiferent de genul muzical pe care îl cântă, trupele au putut să-și posteze pe Facebook un live de la concert sau din studio cu hashtag-urile #culesedesubcarpati și #redbulltourbus.

Artiștii care vor cânta în deschiderea concertelor Subcarpați sunt:

  • Akim Hash (București) – Hasan Nasser
  • For the Wicked (Cluj-Napoca) – Cristian Buhatel (voce), Vlad Bornuz (chitară), Dan Petean (chitară), Cătălin Iliescu (chitară), Bogdan Pastiu (tobe), Gabriel Ichim (bass)
  • The Kryptonite Sparks (Botoșani) – Răzvan Diaconu (voce + chitară), Rareș Diaconu (bass + chitară + synth), Răzvan Anton (tobe + samples)
  • Faust, SMK & Manafique (București) – Faust (MC), SMK (chitară electrică), Manafique (producător & DJ)
  • Otherside (București) – Viky Red (voce + clape), Hanes Radu (tobe), Radu Anghel (bass), Andi Petreanu (Ableton live + chitară)

Foarte curând vom anunța pe redbull.ro/tourbus orașele în care oprește autobuzul-scenă Red Bull și care dintre trupe va concerta în deschiderea Subcarpați în fiecare dintre localități.

Top 5 orașe muzicale din România după numărul de înscrieri:

1. București (53 de trupe care cântă sau sunt bazate aici)
2.
Cluj-Napoca (15)
3.
Timișoara (8)
4.
Iași / Arad (6)
5.
Baia Mare (5)

Turneul Red Bull Tour Bus este ocazia perfectă pentru lansarea noului album Subcarpați, Satele Unite ale Balcanilor. „E vorba despre a da jos granițele ca să descoperim un nou sunet balcanic, o cultură comună”, spune Bean.

L-am întrebat pe Bean ce crede despre ideea de a străbate zonele subcarpatice cu trupa Subcarpați și alte cinci trupe alese din noile muzici emergente în România. „E genial! Exact cum vreau turneul nostru de lansare, în special pentru albumul ăsta. Oamenii care vor veni la concerte sunt fix cei pentru care vrem să ajungem acolo. Am vrut să cântăm de multe ori în orașe subcarpatice, însă nu exista contextul sau sunetul potrivit pentru concertele noastre.”

Subcarpați înseamnă Bean, Vali Umbră, Afo, Power Pe Vinil, Mădălina Pavăl, Valentin Mușat (chitară), Alin Stoianovici (acordeon/synth), Claudiu Rusu aka Kani (tobe), Bogdan Zoom (lumini), Cosmin Lazăr (sunet), VJ Andri și alți colaboratori.

Mama, I’m coming home!”, transmit Subcarpați fanilor din zonele subcarpatice.
facebook.com/subcarpati; youtube.com/user/blanoz; subcarpati.com

Camarazi media: UTV și Digi FM

Despre autor

avatar

Bun venit pe platforma de informație și educație pozitivă, RomâniaPozitivă.ro! Avem pentru tine peste 30 000 de exemple de Bine despre România de la peste 30 de autori și colaboratori încă din 2006. Susținem și programe educaționale în diverse tematici și am lucrat cu aproape 10 000 de participanți în ultimii 20 de ani. La acest cont de autor publicăm articole, comunicate de presă, opinii și imagini pe care le primim de la colaboratori și parteneri, dar selectăm acele date care se potrivesc cu ceea ce dorim să promovăm pe platforma noastră. De Bine despre România.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.