Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Studiu: Te-ai gândit vreodată ce vrei să faci pe viitor? Logiscool evaluează interesele vocaționale ale generației Z

0

Logiscool, școala internațională de programare și robotică pentru copii și adolescenți a lansat  un survey care urmărește să strângă informații de la adolescenții între 14 și 19 ani despre planurile lor de viitor. Studiul își propune să afle ce domenii dorește Generația Z (supranumită și iGen sau Generația Tech) să descopere pe plan profesional, care sunt cele mai relevante cunoștințe și aptitudini ale viitorului, dar și factorii care stau la baza alegerii lor.

Adolescenții pot răspunde la cele 19 întrebări din acest formular până la finalul lunii Decembrie și pot fi premiați pentru raspunsurile lor (prin tragere la sorți), cu o ședință de consultanță în carieră cu un HR extraordinar, bilete la cinema sau ochelari VR.

Logiscool a demarat acest studiu la nivel internațional, în toate țările în care rețeaua lor de școli este prezentă, și va prezenta rezultatele în prima parte a anului 2020.

Dacă la nivel international, diverse studii, precum cel de la Harris Insights & Analytics au aratat ce își doresc copiii din US sau China să facă – de exemplu, copiii chinezi visează să devină astronauți, iar cei din SUA și UK își doresc sa fie Youtuberi – iată că pentru România nu există încă date, dar le vom descoperi în curând.

Participă și tu la studiu până la sfârșitul lunii Decembrie și hai să descoperim care este topul domeniilor pe care tinerii români le aleg pentru viitorul lor profesional!

Despre autor

avatar

Bun venit pe platforma de informație și educație pozitivă, RomâniaPozitivă.ro! Avem pentru tine peste 30 000 de exemple de Bine despre România de la peste 30 de autori și colaboratori încă din 2006. Susținem și programe educaționale în diverse tematici și am lucrat cu aproape 10 000 de participanți în ultimii 20 de ani. La acest cont de autor publicăm articole, comunicate de presă, opinii și imagini pe care le primim de la colaboratori și parteneri, dar selectăm acele date care se potrivesc cu ceea ce dorim să promovăm pe platforma noastră. De Bine despre România.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.