STOP inscrieri la SALONUL NATIONAL DE FOTOGRAFIE TURISTICA!

0

 S-au terminat inscrierile pentru Salonul National de Fotografie Turistica, editia a XVI-a!

Incepand de astazi, 5 noiembrie si pana pe 11 noiembrie, intram in etapa de prejurizare, respectiv primul filtru prin care vor trece cele aproximativ 2000 de fotografii inscrise in concurs.

Etapa de jurizare va avea loc intre 11 – 14 noiembrie 2012, prin care cele mai bune fotografii vor fi selectate de un juriu de specialitate in domeniu si expuse in cadrul Salonului National de Fotografie Turistica.

De asemenea,  in perioada 11 – 14 noiembrie, pe www.vacantesicalatorii.ro, la sectiunea “Votul publicului”, poti vota fotografia preferata. Rezultatele procesului de jurizare vor fi afisate pe site-ul concursului in data de 15 noiembrie.

In perioada 28 noiembrie – 8 decembrie, cele mai bune 400 de fotografii alese de juriul de specialitate vor fi expuse in foaierul Teatrului de Revista “Constantin Tanase”.

Membrii juriului celei de-a XVI-a editii a Salonului Foto sunt: Adrian Nasturica – presedintele juriului, Narcis Virgiliu, Costas Dumitrescu, Hrenciuc Ionut si Dragos Turlescu.

 

PARTENER MEDIA PRINCIPAL: Travel MIX

PARTENERI MEDIA: Photo Magazine, Foto Magazin, BadOrGood, comunitatefoto.ro, Romania Pozitiva, metropotam.ro, calendarevenimente.ro, orasulm.eu.

SPONSORI: Team Digital, Radio Voces Campi.

Mai multe detalii gasiti si pe pagina de Facebook: www.facebook.com/vacantesicalatorii.

Evenimentul este organizat de revista Vacante&Calatorii, Fundatia Amfiteatru si Agentia.ro, cu  sprijinul A.R.T.E. si Teatrul de Revista “Constantin Tanase”, sub egida Programului Amfiteatrul pentru Turismul Responsabil.

 

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează