Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

STOP inscrieri la SALONUL NATIONAL DE FOTOGRAFIE TURISTICA!

0

 S-au terminat inscrierile pentru Salonul National de Fotografie Turistica, editia a XVI-a!

Incepand de astazi, 5 noiembrie si pana pe 11 noiembrie, intram in etapa de prejurizare, respectiv primul filtru prin care vor trece cele aproximativ 2000 de fotografii inscrise in concurs.

Etapa de jurizare va avea loc intre 11 – 14 noiembrie 2012, prin care cele mai bune fotografii vor fi selectate de un juriu de specialitate in domeniu si expuse in cadrul Salonului National de Fotografie Turistica.

De asemenea,  in perioada 11 – 14 noiembrie, pe www.vacantesicalatorii.ro, la sectiunea “Votul publicului”, poti vota fotografia preferata. Rezultatele procesului de jurizare vor fi afisate pe site-ul concursului in data de 15 noiembrie.

In perioada 28 noiembrie – 8 decembrie, cele mai bune 400 de fotografii alese de juriul de specialitate vor fi expuse in foaierul Teatrului de Revista “Constantin Tanase”.

Membrii juriului celei de-a XVI-a editii a Salonului Foto sunt: Adrian Nasturica – presedintele juriului, Narcis Virgiliu, Costas Dumitrescu, Hrenciuc Ionut si Dragos Turlescu.

 

PARTENER MEDIA PRINCIPAL: Travel MIX

PARTENERI MEDIA: Photo Magazine, Foto Magazin, BadOrGood, comunitatefoto.ro, Romania Pozitiva, metropotam.ro, calendarevenimente.ro, orasulm.eu.

SPONSORI: Team Digital, Radio Voces Campi.

Mai multe detalii gasiti si pe pagina de Facebook: www.facebook.com/vacantesicalatorii.

Evenimentul este organizat de revista Vacante&Calatorii, Fundatia Amfiteatru si Agentia.ro, cu  sprijinul A.R.T.E. si Teatrul de Revista “Constantin Tanase”, sub egida Programului Amfiteatrul pentru Turismul Responsabil.

 

Despre autor

avatar

Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă, www.RomaniaPozitiva.ro cu peste 30 de autori și peste 30 000 de articole de Bine despre România publicate încă din 2006. Florin are aproape 20 de ani de experiență ca trainer pentru circa 10 000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: facilitare de procese de învățare, orientarea spre soluție (psihologie pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, design thinking, managementul echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, teambuilding. Florin a lucrat 4 ani în industria berii alături de InBev având atribuții de training pe mai multe procese de vânzări și de business pentru o rețea cu peste 40 de firme de distribuție de bunuri de larg consum pe întreg teritoriul țării. Florin și-a început cariera profesională alături de echipa AIMS Timișoara - 4 ani de experiență în recrutare și selecție de personal și training. Florin are experiență ca moderator/speaker pentru diverse evenimente și conferințe: TEDx București, Impact HUB, Zilele Biz, Future Makers, ASPEN Leadership Program, Leaders for Justice Program, Automotive Forum, “Conferința Anului Viitor”, Inspiro, Bucharest Integrity Gathering, Conferința de Voluntariat, The Conference about Happiness, “Fabricat în Țara lui Andrei”cu NESsT & Petrom, WWF Școli Verzi în Europa, Criminalitate Forestieră WWF, Interpol, Client Earth), TEDx Galați, TEDx Constanța. Majoritatea clienţilor lui Florin sunt din aria de business, companiile activând în domenii foarte diferite (servicii, IT, automotive, bunuri de larg consum, consultanţă) pe întreg teritoriul ţării. Florin este implicat şi în proiecte de training și facilitare pentru organizaţii nonguvernamentale. Florin a fost membru entuziast în organizațiile AIESEC Timișoara și ARDOR Banat. Florin desfăşoară şi proiecte de training și facilitare în sistem deschis („open training”), un exemplu de astfel de program fiind cursul „Train the Trainers” cu Institutul Român de Training și Training Cafe. Motivaţia principală este dorinţa de a schimba lucrurile în Bine în România. Florin este certificat Formator A.N.C., White Belt @ ABInBev. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică uneori chiar clasică și indiană.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.