Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

START TOP COMPANII IMPLICATE ÎN SPORT: înscrie-ți compania!

0

Adrenallina Sports PR & more, prima agenție de PR și evenimente din România nișată pe sport, viață sănătoasă și wellness deschide ediția a II-a a Topului Companii din România implicate în sport.

Companiile care au derulat (intern și extern) programe de sport şi wellness pentru angajatii lor şi pentru comunitate, care au investit în sport, care au comunicat prin valorile sportului, care au derulat proiecte ample și creative în aceasta zona, inclusiv proiecte interne și acțiuni de CSR prin sport sunt încurajate să trimită o descriere a acestor proiecte pentru a se înscrie în cercetare, la adresa office@adrenallinamedia.ro.

Vor fi analizate proiecte derulate de companii în intervalul 2017 – 2018.

Înscrierile companiilor sunt deschise până pe 31 decembrie 2018.

Studiul va cuprinde o cercetare cantitativă (80% din studiu ca pondere) şi una calitativă (pondere de 20%).

Prima ediție a topului, ce cuprinde inclusiv principalele concluzii ale întregii piețe din România în această zonă, poate fi descărcată de aici: http://adrenallinamedia.ro/wp-content/uploads/2017/05/studiul-top-companii.pdf

Primele 3 companii din top în editia anterioară au fost:

1. Allianz – Țiriac Asigurări

2. Telekom România

3. BCR

Anul acesta cercetarea va lua în calcul companiile cele mai profitabile din România, dar se vor adăuga și companiile neincluse în top 100, dar care derulează totuși acest tip de programe/ acțiuni, grupate pe industrii.

Topul va fi lansat în cadrul Conferinței Sports Marketing în România, ajunsă la ediția 4, care anul acesta va avea loc in perioada în perioada 22 – 23 mai.

# # #

Adrenallina Sports PR & more, prima agenție de PR si evenimente din România nișată pe sport, viață sănătoasă și wellness, oferă servicii de strategie, branding și comunicare, organizare eveniment, strategii corporate social responsibility (CSR), programe de motivație prin sport și viață sănătoasă pentru branduri si companii. Detalii suplimentare la www.adrenallinamedia.ro.

* Adrenallina, Sports PR & more este parte a Adrenallina Media, ce cuprinde și www.adrenallina.ro, cea mai cunoscută platformă de sport de anduranță și aventură din România în alergare, ciclism, triatlon.

Despre autor

avatar

Bun venit pe platforma de informație și educație pozitivă, RomâniaPozitivă.ro! Avem pentru tine peste 40 000 de exemple de Bine despre România de la peste 30 de autori și colaboratori încă din 2006. Susținem și programe educaționale în diverse tematici și am lucrat cu peste 10 000 de participanți în ultimii 20 de ani. La acest cont de autor publicăm articole, comunicate de presă, opinii și imagini pe care le primim de la colaboratori și parteneri, dar selectăm acele date care se potrivesc cu ceea ce dorim să promovăm pe platforma noastră. De Bine despre România.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.