Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Start Şcoala care dăruieşte

0

Iepuraşul ECDL e pe drum – Start Şcoala care dăruieşte

Au început înscrierile la Şcoala care dăruieşte. Cu ocazia Sărbătorilor de Paşte, ECDL ROMANIA promovează şi sprijină iniţiativele umanitare organizate de elevi şi profesori în şcolile din învăţământul preuniversitar din toată ţara. Înscrieri până pe 17 aprilie 2016, inclusiv.

Spuneţi ce fapte bune pregătiţi împreună cu profesorii şi colegii voştri pentru Sărbătorile Pascale şi Iepuraşul ECDL poate să se alăture evenimentului vostru!

Scoala care daruieste_Paste

Începând cu 5 aprilie 2016, elevii şi profesorii care desfăşoară proiecte cu acte de caritate în perioada Sărbătorilor de Paşte care urmează, pot înscrie acţiunile lor pe e-mail marketing@ecdl.ro şi ECDL ROMANIA va promova online evenimentele. Promovarea online poate conduce la susţinerea unora dintre beneficiarii proiectelor.

Împreună îi putem determina pe ceilalţi să devină mai buni.

La Şcoala care dăruieşte pot participa toate şcolile şi grădiniţele din învăţământul preuniversitar din România.
Proiectele trebuie să reflecte acte de caritate desfăşurate în folosul comunităţii.

Transmiterea descrierilor proiectelor pe marketing@ecdl.ro mailto:contact@fundatiaecdlromania.rose face exclusiv în perioada 5 aprilie – 17 aprilie 2016 şi trebuie să cuprindă sumar numele proiectului, şcoala, echipa, beneficiarii proiectului, activităţile desfăşurate şi datele de contact.

Şcoala care daruieşte este o iniţiativă ECDL, ce a început cu Sărbătorile de Iarnă din anul 2010 şi urmăreşte promovarea şi susţinerea iniţiativelor umanitare organizate de elevi şi profesori cu ocazia Sărbătorilor de Paşte sau de Iarnă, în şcolile din întreaga ţară. Şcoala care daruieşte a ajuns în prezent la ediţia a XII – a şi a oferit posibilitatea de a cunoaşte sute de şcoli, care se implică activ în comunitate, reuşind să spargă barierele educaţiei convenţionale şi să insufle spirit civic şi responsabiltiate tinerilor pe care îi formează.

ECDL ROMANIA

Permisul european de conducere a computerului (ECDL – European Computer Driving Licence) este cel mai răspândit program de certificare a competenţelor digitale recunoscut la nivel internaţional în 150 de ţări şi numără până în prezent peste 14 milioane de persoane înregistrate în program.

În afara Europei, certificarea este cunoscută sub numele ICDL (International Computer Driving Licence).
ECDL ROMANIA este Operatorul Naţional al licenţei ECDL în România, cu o reţea de peste 700 de centre de instruire şi testare acreditate pe întreg teritoriul ţării.

Pentru mai multe informaţii accesaţi www.ecdl.ro sau www.ecdl.com.

Despre autor

avatar

Bun venit pe platforma de informație și educație pozitivă, RomâniaPozitivă.ro! Avem pentru tine peste 30 000 de exemple de Bine despre România de la peste 30 de autori și colaboratori încă din 2006. Susținem și programe educaționale în diverse tematici și am lucrat cu aproape 10 000 de participanți în ultimii 20 de ani. La acest cont de autor publicăm articole, comunicate de presă, opinii și imagini pe care le primim de la colaboratori și parteneri, dar selectăm acele date care se potrivesc cu ceea ce dorim să promovăm pe platforma noastră. De Bine despre România.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.