Start la inscrieri pentru editia 2011 a ONGFest!

0

S-a dat startul la inscrieri pentru editia 2011 a ONGFest – Anul acesta, Festivalul national al organizatiilor neguvernamentale din Romania se transforma in caravan, scrie stiriong.ro

Astfel, in perioada 9 septembrie – 16 octombrie 2011, vor avea loc 10 evenimente, in 10 orase din tara. Economia sociala, voluntariatul si spiritul civic sunt principalele teme care vor fi abordate in cadrul festivalului. In perioada 29 iunie – 31 iulie, organizatiile sunt invitate sa se inscrie la eveniment. Festivalul va avea loc in Bucuresti, Iasi, Bacau, Miercurea-Ciuc, Sibiu, Cluj-Napoca, Oradea, Timisoara, Craiova si Constanta. Pentru organizatiile care participa la minim doua evenimente se acorda o reducere de 20% din taxa de participare. Aceasta se poate cumula cu reducerea de 30% acordata organizatiilor care se inscriu la ONGFest pana la data de 11 iulie 2011.

Calendarul evenimentului, la nivel national, este urmatorul:

  • Bucuresti – 9 – 11 septembrie
  • Iasi, Bacau – 17 – 18 septembrie
  • Miercurea – Ciuc, Sibiu, Craiova – 24 – 25 septembrie
  • Cluj – Napoca, Oradea – 1 – 2 octombrie
  • Timisoara – 8 – 9 octombrie
  • Constanta – 15 – 16 octombrie

Toate organizatiile care doresc sa participe la eveniment sunt invitate sa se inscrie in perioada 29 iunie – 31 iulie. Formularul de inscriere poate fi descarcat de AICI : http://www.stiriong.ro/library/formular%20de%20inregistrare%20ONGFest%202011_distributed.pdf .

Mai multe informatii pe site-ul stiriong.ro

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează