Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Start la cicloturism pe urmele lui Brâncoveanu!

0

OMV Petrom alături de Asociaţia ROI şi Outhentic Cycling Romania invită pasionaţii de plimbări pe bicicletă la o tură de relaxare pe traseul Bolintin Vale – Potlogi pentru a descoperi împreună patrimoniul brâncovenesc din această frumoasă regiune încărcată cu istorie

G0053205
Sursa foto: www.mycountry.ro

Evenimentul “Bucură-te de cicloturism, pe urmele lui Brâncoveanu” se adresează celor care aleg să se relaxeze sâmbată, 15 august, la o plimbare culturală pe un traseu presărat cu fel de fel de surprize:
– degustări de produse tradiţionale pregătite de localnici de pe traseu
– traversarea frumoasei păduri de lângă Căscioarele
– vizită la muzeul etnografic din Vânătorii Mici
– vizită la Conacul Drugănescu din Stoeneşti
– vizită la Palatul Brâncovenesc din Potlogi
– participarea la târgul tradiţional organizat cu ocazia celebrării zilei Comunei Potlogi

Harta traseului este aici: http://www.bikemap.net/en/route/3197057-traseul-cicloturistic-pe-urmele-lui-brancoveanu-bolintin-vale-potlogi/.

“Ne propunem să promovăm în continuare cât mai multe trasee care pot fi parcurse cu bicicleta pentru redescoperirea potenţialului turistic din diverse zone ale României. Cred cu tărie că cicloturismul poate aduce în prim plan obiectivele turistice de interes din regiunea Bolintin-Vale – Potlogi” a declarat Mircea Crisbășanu, membru al Asociației ROI și coordonator al Outhentic Cycling Romania.

Traseul propus măsoară aproximativ 40 km şi este recomandat tuturor iubitorilor de biciclete indiferent cât de experimentaţi sunt, însă opţiunea dus-intors poate fi parcursă de către cei mai energici (returul pe porţiunea Potlogi-Cărpenişu-Găiseni-Bolintin Vale, aproximativ 25 km). Pentru incepători se va asigura returul prin transfer microbuz.
Traseul constă în parcugerea a unui sector de 5 km de drum pietruit prin pădurea de lângă Căscioarele, iar în rest este asfalt.

Întâlnirea participanților va fi la ora 8:30 lângă sediul OMV Petrom din Bolintin-Vale.

Ce oferă organizatorii:

Pe parcursul traseului, vizitatorii vor intâlni puncte de informare, puncte de alimentare cu apă şi gustări, asistenţă tehnică şi însoţire auto, materiale pentru orientare (hărţi, traseul GPS), diplome de participare şi desigur premii şi surprize!

Rezervări

Invitaţia este adresată tuturor, în limita a 150 de locuri, vârsta minimă fiind 14 ani. Înscrierile se fac până vineri 14 august ora 14:00 completând acest formular: https://goo.gl/CSXw4L
Participarea la eveniment este gratuită, și se realizează cu propria bicicletă, purtând cască de protecţie și respectând normele de circulație pe drumurile publice.

Despre Mircea şi Outhentic Cycling Romania

Mircea Crisbăşanu, coordonator Outhentic Cycling Romania (www.cyclingromania.ro) şi al proiectelor în domeniul cicloturismului implementate de Asociaţia ROI (www.aroi.ro), este pasionat de mersul pe bicicletă şi se implică activ în promovarea cicloturismului şi dezvoltarea comunităţilor în România.
În 2014, a amenajat șapte trasee în zona Dealu Mare (judeţul Parhova) într-un proiect bazat pe voluntariat alături de Clubul Tinerilor Inovativi Urlați: http://www.ctiurlati.ro/en/ .

Despre autor

avatar

Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă, www.RomaniaPozitiva.ro cu peste 30 de autori și peste 30 000 de articole de Bine despre România publicate încă din 2006. Florin are aproape 20 de ani de experiență ca trainer pentru circa 10 000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: facilitare de procese de învățare, orientarea spre soluție (psihologie pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, design thinking, managementul echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, teambuilding. Florin a lucrat 4 ani în industria berii alături de InBev având atribuții de training pe mai multe procese de vânzări și de business pentru o rețea cu peste 40 de firme de distribuție de bunuri de larg consum pe întreg teritoriul țării. Florin și-a început cariera profesională alături de echipa AIMS Timișoara - 4 ani de experiență în recrutare și selecție de personal și training. Florin are experiență ca moderator/speaker pentru diverse evenimente și conferințe: TEDx București, Impact HUB, Zilele Biz, Future Makers, ASPEN Leadership Program, Leaders for Justice Program, Automotive Forum, “Conferința Anului Viitor”, Inspiro, Bucharest Integrity Gathering, Conferința de Voluntariat, The Conference about Happiness, “Fabricat în Țara lui Andrei”cu NESsT & Petrom, WWF Școli Verzi în Europa, Criminalitate Forestieră WWF, Interpol, Client Earth), TEDx Galați, TEDx Constanța. Majoritatea clienţilor lui Florin sunt din aria de business, companiile activând în domenii foarte diferite (servicii, IT, automotive, bunuri de larg consum, consultanţă) pe întreg teritoriul ţării. Florin este implicat şi în proiecte de training și facilitare pentru organizaţii nonguvernamentale. Florin a fost membru entuziast în organizațiile AIESEC Timișoara și ARDOR Banat. Florin desfăşoară şi proiecte de training și facilitare în sistem deschis („open training”), un exemplu de astfel de program fiind cursul „Train the Trainers” cu Institutul Român de Training și Training Cafe. Motivaţia principală este dorinţa de a schimba lucrurile în Bine în România. Florin este certificat Formator A.N.C., White Belt @ ABInBev. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică uneori chiar clasică și indiană.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.