Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Start înscrieri în mini MBA-ul Tineri Antreprenori 2019

0

Au început înscrierile pentru ediția 2019 a programului JCI Tineri Antreprenori organizat de Junior Chamber International București.

Antreprenorii dornici să participe la sesiunile de training și mentorat sunt așteptați să se înscrie până pe 8 octombrie pe www.tineriantreprenori.ro/2019 

Programul se adresează antreprenorilor aflați în primii ani de la lansarea afacerilor, în etapa de creștere și dezvoltare. Este momentul când, pe lângă pasiune și motivație, antreprenorul simte nevoia de structură și mentorat pentru a face fine tunning în proiectul său. Tineri Antreprenori 2019 este gândit ca un mini MBA menit să ofere acces la resurse și conținut de top pentru a veni în sprijinul celor care își doresc să ducă business-ul la un alt nivel.

Tineri Antreprenori 2019, proiect organizat de JCI București, a ajuns la a 6-a ediție și din acest an are un Ambasador pe măsură. Pentru că a fost alături de noi încă de la început susținând necondiționat acest proiect, anul acesta ne-am decis să oficializăm contribuția sa și să îi acordăm lui Alex Dona titlul de Ambasador Tineri Antreprenori. Outspoken, brave & diligent sunt doar câteva din atributele ambasadorului cu care se identifică proiectul și cei care fac parte din el.

Tineri Antreprenori este un program de mentorat împărțit în 7 ateliere practice susținute de unii dintre cei mai buni specialiști în domeniu. Fiecare temă abordată în cadrul celor 7 workshopuri acoperă o parte esențială din activitatea unui antreprenor în interacțiunea sa zilnică din business-ul pe care îl dezvoltă: marketing, comunicare, vânzări, fiscalitate, legal, administrativ, HR. În plus, la finalul programului participanții au acces la 2 întâlniri 1 la 1 cu mentorii alocați pe parcursul programului. Mentorii sunt aleși în funcție de nevoile specifice ale business-ului fiecăruia.

Noutatea de anul acesta este dată de faptul că deschiderea evenimentului va avea loc pe 16 Octombrie cu un cocktail party într-un cadru informal. Din feedback-ul primit în edițiile anterioare, am realizat nevoia de o socializare între participanți și speakeri la începutul programului, pentru a sparge cumva bariera rigidă ce o sugerează un astfel de eveniment. 

Agenda Tineri Antreprenori 2019 

16 octombrie, 18.45-21.30 – Get to know each other cu Adrian Băcanu, Creator de experiențe;

23 octombrie, 18.45-21.30 – Marketing & Comunicare cu Alex Dona, Ambasador Tineri Antreprenori;

30 octombrie, 18.45-21.30 – Sales cu Cătălin Vasile, Head of Sales @Trend Consult;

6 noiembrie, 18.45-21.30 – Finanțe & investiții cu Cristi Tudorescu, Consultant financiar IMM-uri și Startup-uri;

13 noiembrie, 18.45-21.30 – Administrativ & Legal cu Alexandru Teodorescu, Avocat @Grecu și Asociații și Fiscalitate cu Vlad Dimitriu, Manager în cadrul Taxhouse -Taxand România;

20 noiembrie, 18.45-21.30 – Business Model cu Claudiu Jojatu, Head of Strategy & Co-founder at Milk & Cookies\Digital Branding Studio & viatadefreelancer.ro;

25 noiembrie, 18.45-21.30 – How to pitch your business cu Andrei Dunuță, Sales & Public Speaking Trainer și Fondator SPEAKINGS POWERED BY SELFTRUST Academy

27 noiembrie, 19-21.30 – Empowering stories cu Antonio Éram, CEO & Founder NETOPIA mobilpay & Marcel Vulpoi, Director General @Vulpoi & Toader Management, concurs business plan-uri & alocare mentori

La finalul programului participanții își vor pitch-ui afacerile în fața unui juriu, iar primii 3 câștigători vor primi premii din partea partenerilor.

Printre mentorii confirmați pentru anul acesta sunt: Alex Dona, Raluca Radu, Matei Dumitrescu, Mircea Căpățînă, Cristi Logofătu, Cristi Tudorescu, Bogdan Mugescu, Claudiu Jojatu, Adrian Băcanu, Marcel Vulpoi, Andrei Stamate, Anca Banița, Dragoș Smeu, Andrei Dunuță.

Pentru înscriere se completeză acest formular https://forms.gle/BnVMcWe4NcP1wLnS6.

După evaluarea aplicațiilor organizatorii vor reveni cu vești despre acceptarea ca participant în program. Data limită pentru înscriere este 8 octombrie. Taxa de participare este 1500 lei. Pentru ediția din acest an sunt doar 15 locuri disponibile.

Contacte

Irina Botnari – Project Manager JCI Tineri Antreprenori 2019 – telefon: 0743 121 339, irinabotnari@ymail.com

Despre JCI București

JCI Bucureşti este prima organizaţie locală JCI înfiinţată la sfârşitul anului 2002 în România. De-a lungul timpului, membrii JCI Bucureşti au contribuit activ la înfiinţarea majorităţii organizaţiilor locale ale JCI în România. JCI îşi propune să formeze cea mai importantă comunitate de tineri lideri, întreprinzători şi manageri din România, să promoveze spiritul antreprenorial în rândul tinerilor şi să influenţeze pozitiv politicile publice. Detalii și pe www.jcibucuresti.ro.

Despre JCI România

Junior Chamber International România a fost întemeiată în 2003-2004 și numara în prezent 11 organizații locale JCI București, JCI Constanța, JCI Timișoara, JCI Cluj, JCI Brașov, JCI Iași, JCI Craiova, JCI Prahova, JCI Târgu Mureș, JCI Galați, JCI Suceava. Cu peste 250 de membri activi, la nivel național, organizația are ca scop implicarea tinerilor activi cu vârste cuprinse între 18 – 40 de ani pentru dezvoltarea de impact pozitiv în comunități. JCI România este membră cu drepturi depline a organizației Junior Chamber International. Detalii și pe www.jciromania.ro.

Despre autor

avatar

Bun venit pe platforma de informație și educație pozitivă, RomâniaPozitivă.ro! Avem pentru tine peste 30 000 de exemple de Bine despre România de la peste 30 de autori și colaboratori încă din 2006. Susținem și programe educaționale în diverse tematici și am lucrat cu aproape 10 000 de participanți în ultimii 20 de ani. La acest cont de autor publicăm articole, comunicate de presă, opinii și imagini pe care le primim de la colaboratori și parteneri, dar selectăm acele date care se potrivesc cu ceea ce dorim să promovăm pe platforma noastră. De Bine despre România.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.