Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Start! Gala Premiilor UNITER 2016

0

Astăzi lansăm campania de promovare a artiştilor aflaţi în competiţie la Gala Premiilor UNITER. O campanie interactivă ce oferă posibilitatea publicului să fie mai aproape de concurenţi şi să-i susţină cu un simplu click.

Ca şi anul trecut, trei sunt etapele campaniei:

– Artiştii în competiţie!
– Pentru tine cine e câştigătorul? Susţine-ţi favoritul din 15 aprilie pe site-ul www.uniter.ro
– În 9 mai află câştigătorul.
Începem astăzi prin scurte prezentări video pentru fiecare dintre cele 11 categorii de premiu – „Artiştii în competiţie!”. Să-i cunoaştem mai bine şi apoi, în 15 aprilie, să putem întreba „Pentru tine cine e câştigătorul?” şi să spunem START VOT!

Tot din 15 aprilie pagina de facebook şi site-ul UNITER vor fi invadate de mesaje prin care alţi artişti încurajează pe cei aflaţi în competiţie în cursa pentru trofeul UNITER. Intervenţii care fac competiţia mai frumoasă şi mai incitantă.

Începând de astăzi, vă invităm să fiţi alături de noi şi de artiştii aflaţi în competiţie prin preluarea, difuzarea şi postarea pe toate canalele media a informaţiilor referitoare la Gala Premiilor UNITER.

*
10 premianţi, 32 de nominalizaţi şi peste 500 de invitaţi din Bucureşti şi din ţară sunt aşteptaţi în data de 9 mai la Teatrul „Regina Maria” din Oradea pentru a sărbători performanţa în Teatrul românesc în cadrul Galei Premiilor UNITER. Spectacolul-eveniment va începe la orele 21.00 şi va fi transmis în direct pe TVR1, Radio România Cultural şi online pe www.tvr.ro şi www.uniter.ro.

uniter

Producători:
UNITER
Teatrul „Regina Maria” Oradea
Asociaţia pentru promovarea turismului din Oradea şi regiune

Proiect cultural finanţat de:
Ministerul Culturii
Primăria Oradea
Consiliul Judeţean Bihor

Co-producător:
Televiziunea Română

Sponsor principal:
Raiffeisen Bank

Partener principal:
MOL România

Partener special:
UniCredit Bank

Sponsori:
Heineken
KPMG
ANEVAR
Domeniile Blaga

Parteneri:
Fundaţia ANONIMUL
Consiliul Britanic
Centrul Român ITI

Partener de tradiţie:
Societatea Română de Radiodifuziune

Parteneri media:
Ziarul Metropolis
mediaTRUST

Despre autor

avatar

Bun venit pe platforma de informație și educație pozitivă, RomâniaPozitivă.ro! Avem pentru tine peste 30 000 de exemple de Bine despre România de la peste 30 de autori și colaboratori încă din 2006. Susținem și programe educaționale în diverse tematici și am lucrat cu aproape 10 000 de participanți în ultimii 20 de ani. La acest cont de autor publicăm articole, comunicate de presă, opinii și imagini pe care le primim de la colaboratori și parteneri, dar selectăm acele date care se potrivesc cu ceea ce dorim să promovăm pe platforma noastră. De Bine despre România.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.