Start! Gala Premiilor UNITER 2015

0

UNITER lansează campania de promovare a artiştilor aflaţi în competiţie la Gala Premiilor UNITER, ediţia 23. O campanie interactivă ce oferă posibilitatea publicului larg să fie mai aproape de concurenţi şi să-i susţină cu un simplu click.

Iată paşii pe care-i vom urma împreună în cadrul competiţiei:

–          Artiştii în competiţie!

–          Pentru tine cine e câştigătorul? Susţine-ţi favoritul din 4 mai pe noul site www.uniter.ro

–          În 25 mai află câştigătorul!

728x90

8 premianţi, 33 de nominalizaţi şi peste 500 de invitaţi din Bucureşti şi din ţară sunt aşteptaţi în 25 mai la Teatrul Naţional „I.L.Caragiale” din Bucureşti, Sala Mare.

Gala Premiilor UNITER, spectacolul-eveniment ce răsplăteşte performanţa în teatrul românesc va începe la 21.00 şi va fi transmis în direct pe TVR1, Radio România Cultural şi online pe www.tvr.ro şi www.uniter.ro.

Suntem activi şi pe facebook: https://www.facebook.com/UNITERoficial?ref=hl

312x450px

UNITER

Producători:

UNITER

Teatrul Naţional „I.L.Caragiale” din Bucureşti

ARCUB – Centrul Cultural al Municipiului Bucureşti

 

Proiect cultural finantat de:

Ministerul Culturii

Primăria municipiului Bucureşti

Co-producător:

Societatea Română de Televiziune

Sponsor principal:

Raiffeisen Bank

Partener principal:

MOL România

Partener special:

UniCredit Ţiriac Bank

Sponsori:

APA NOVA

KPMG

ANEVAR

Domeniile Blaga

FIVE’S

MELKIOR

Parteneri:

Consiliul Britanic

Partener de tradiţie:

Societatea Română de Radiodifuziune

Parteneri media:

Ziarul Metropolis

mediaTRUST

Despre autor

avatar

Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă, www.RomaniaPozitiva.ro cu 25 de autori și aproape 30 000 de articole de Bine despre România publicate încă din 2006. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: facilitare de procese de învățare, orientarea spre soluție (psihologie pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, design thinking, managementul echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, teambuilding. Florin a lucrat 4 ani în industria berii alături de InBev având atribuții de training pe mai multe procese de vânzări și de business pentru o rețea cu peste 40 de firme de distribuție de bunuri de larg consum pe întreg teritoriul țării. Florin are experiență ca moderator/speaker pentru diverse evenimente și conferințe: TEDx București, Allianz-Țiriac Management Conference, ASPEN Leadership Program, Leaders for Justice Program, Automotive Forum (Timișoara), “Conferința Anului Viitor”, Inspiro, Bucharest Integrity Gathering, Conferința de Voluntariat, The Conference about Happiness, “Fabricat în Țara lui Andrei”cu NESsT & Petrom, WWF Școli Verzi în Europa, TEDx Galați. Majoritatea clienţilor lui Florin sunt din aria de business, companiile activând în domenii foarte diferite (servicii, IT, automotive, bunuri de larg consum, consultanţă) pe întreg teritoriul ţării. Florin este implicat şi în proiecte de training pentru organizaţii nonguvernamentale. Florin a fost membru entuziast în organizațiile AIESEC Timișoara și ARDOR Banat. Florin desfăşoară şi proiecte de training în sistem deschis („open training”), un exemplu de astfel de program fiind cursul „Train the Trainers” cu Institutul Român de Training și Training Cafe. Motivaţia principală este dorinţa de a schimba lucrurile în Bine în România. Florin este certificat Formator A.N.C., White Belt @ ABInBev. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică uneori chiar clasică și indiană.

Comentează