Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Star Storage lansează programul „CRED în ROMÂNIA”

0

 Star Storage, furnizorul român de top pentru soluţii de stocare, arhivare şi management de informaţii (date şi documente), servicii de externalizare şi servicii Cloud, lansează programul de responsabilitate socială   „Cred în România”. În cadrul programului vor fi derulate mai multe proiecte având ca teme: susţinerea și promovarea românilor de valoare, a elitelor, promovarea inteligenței româneşti prin susținerea studenților şi a tinerilor cercetători care au o idee și vor să o pună în practică, promovarea spiritului antreprenorial și a oamenilor care au capacitatea de a face lucrurile să se întâmple.

„România este o ţară binecuvântată cu adevărate valori şi reale talente care aşteaptă să iasă la lumină, să fie găsite şi recunoscute. „Cred în România” reprezintă răspunsul şi reacţia Star Storage la problemele societăţii româneşti, o societate în care valorile reale sunt tot mai puțin vizibile și apreciate, o societate a oamenilor pesimişti și fără aspirații în care, din păcate, tot mai mulți au încetat să viseze la mai mult și mai bine.

Este vorba despre copilul supradotat, despre artistul excepţional, despre sportivul de aur şi despre mulţi alţii, iar toate aceste exemple, dar şi altele, sunt adevărate comori naţionale care se irosesc sau de pe urma cărora profită alte naţiuni. Sunt atâţia români excepţionali care au ales însă să plece din ţară, pentru că străinătatea le-a oferit ceea ce propria ţară nu a fost în stare să le ofere. În alte ţări, aceşti români sunt foarte apreciaţi, iar eforturile, strădania, performanţa şi pasiunea lor sunt recunoscute la adevărata valoare.

Pentru că Star Storage este o companie românească 100% şi ne mândrim cu asta, considerăm că este de datoria noastră să recunoaştem adevăratele valori româneşti, pentru că mai presus de toate sunt ai noştri, sunt români. Pentru că doar respectându-i și prețuindu-i pe ei, ne respectăm și ne prețuim pe noi inșine. Dar şi pentru că vrem să dovedim că şi în România se pot obţine succesul şi performanţa bazate pe principii sănătoase: valoare, efort, onestitate şi integritate.”, a declarat Cătălin Păunescu, Managing Director Star Storage.

 

Despre autor

avatar

Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă, www.RomaniaPozitiva.ro cu peste 30 de autori și peste 30 000 de articole de Bine despre România publicate încă din 2006. Florin are aproape 20 de ani de experiență ca trainer pentru circa 10 000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: facilitare de procese de învățare, orientarea spre soluție (psihologie pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, design thinking, managementul echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, teambuilding. Florin a lucrat 4 ani în industria berii alături de InBev având atribuții de training pe mai multe procese de vânzări și de business pentru o rețea cu peste 40 de firme de distribuție de bunuri de larg consum pe întreg teritoriul țării. Florin și-a început cariera profesională alături de echipa AIMS Timișoara - 4 ani de experiență în recrutare și selecție de personal și training. Florin are experiență ca moderator/speaker pentru diverse evenimente și conferințe: TEDx București, Impact HUB, Zilele Biz, Future Makers, ASPEN Leadership Program, Leaders for Justice Program, Automotive Forum, “Conferința Anului Viitor”, Inspiro, Bucharest Integrity Gathering, Conferința de Voluntariat, The Conference about Happiness, “Fabricat în Țara lui Andrei”cu NESsT & Petrom, WWF Școli Verzi în Europa, Criminalitate Forestieră WWF, Interpol, Client Earth), TEDx Galați, TEDx Constanța. Majoritatea clienţilor lui Florin sunt din aria de business, companiile activând în domenii foarte diferite (servicii, IT, automotive, bunuri de larg consum, consultanţă) pe întreg teritoriul ţării. Florin este implicat şi în proiecte de training și facilitare pentru organizaţii nonguvernamentale. Florin a fost membru entuziast în organizațiile AIESEC Timișoara și ARDOR Banat. Florin desfăşoară şi proiecte de training și facilitare în sistem deschis („open training”), un exemplu de astfel de program fiind cursul „Train the Trainers” cu Institutul Român de Training și Training Cafe. Motivaţia principală este dorinţa de a schimba lucrurile în Bine în România. Florin este certificat Formator A.N.C., White Belt @ ABInBev. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică uneori chiar clasică și indiană.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.