Star Storage lansează programul „CRED în ROMÂNIA”

0

 Star Storage, furnizorul român de top pentru soluţii de stocare, arhivare şi management de informaţii (date şi documente), servicii de externalizare şi servicii Cloud, lansează programul de responsabilitate socială   „Cred în România”. În cadrul programului vor fi derulate mai multe proiecte având ca teme: susţinerea și promovarea românilor de valoare, a elitelor, promovarea inteligenței româneşti prin susținerea studenților şi a tinerilor cercetători care au o idee și vor să o pună în practică, promovarea spiritului antreprenorial și a oamenilor care au capacitatea de a face lucrurile să se întâmple.

„România este o ţară binecuvântată cu adevărate valori şi reale talente care aşteaptă să iasă la lumină, să fie găsite şi recunoscute. „Cred în România” reprezintă răspunsul şi reacţia Star Storage la problemele societăţii româneşti, o societate în care valorile reale sunt tot mai puțin vizibile și apreciate, o societate a oamenilor pesimişti și fără aspirații în care, din păcate, tot mai mulți au încetat să viseze la mai mult și mai bine.

Este vorba despre copilul supradotat, despre artistul excepţional, despre sportivul de aur şi despre mulţi alţii, iar toate aceste exemple, dar şi altele, sunt adevărate comori naţionale care se irosesc sau de pe urma cărora profită alte naţiuni. Sunt atâţia români excepţionali care au ales însă să plece din ţară, pentru că străinătatea le-a oferit ceea ce propria ţară nu a fost în stare să le ofere. În alte ţări, aceşti români sunt foarte apreciaţi, iar eforturile, strădania, performanţa şi pasiunea lor sunt recunoscute la adevărata valoare.

Pentru că Star Storage este o companie românească 100% şi ne mândrim cu asta, considerăm că este de datoria noastră să recunoaştem adevăratele valori româneşti, pentru că mai presus de toate sunt ai noştri, sunt români. Pentru că doar respectându-i și prețuindu-i pe ei, ne respectăm și ne prețuim pe noi inșine. Dar şi pentru că vrem să dovedim că şi în România se pot obţine succesul şi performanţa bazate pe principii sănătoase: valoare, efort, onestitate şi integritate.”, a declarat Cătălin Păunescu, Managing Director Star Storage.

 

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează