Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Star Storage încurajează tinerii români performanți prin susținerea Olimpiadei Naționale de Matematică 2015

0

Star Storage, furnizorul român de top pentru soluţii de stocare, arhivare şi management de informaţii (date și documente), servicii de externalizare IT și servicii Cloud, încurajează performanța tinerilor români prin programul „Cred în România” desfășurat de Fundația proprie, susținând cea de-a 66-a ediție a Olimpiadei Naționale de Matematică.

Olimpiada Națională de Matematică din acest an s-a desfășurat la Liceul „Traian Vuia” din Bucureşti în perioada 6 – 10 aprilie. Star Storage a dorit să le fie alături tuturor elevilor din clasele V-XII care au obţinut cele mai bune rezultate și au ajuns până în această etapă, din cei peste 600 de participanți înscriși în cadrul competiției, și care vor reprezenta România la concursurile internaţionale de profil.

Star Storage desfășoară de mai mulți ani proiecte care susțin tinerii români de valoare, performanți în anumite domenii prin Programul Cred în România. Acesta este un program gestionat de Fundația Star Storage care urmărește susţinerea, promovarea şi contribuirea la dezvoltarea românilor de valoare care fac cinste României şi pot schimba pozitiv percepţia străinilor despre români. Fundația Star Storage are ca obiectiv principal realizarea și implicarea în campanii, programe și proiecte sociale, care să contribuie activ la rezolvarea problemelor și dezvoltarea societății românești.

Star Storage este o companie românească, care de-a lungul celor peste 14 ani de activitate, a inițiat, desfășurat și susținut constant proiecte, programe și campanii sociale cu scop caritabil, care au avut un impact pozitiv pentru societatea noastră. Star Storage pune foarte mare accent pe performanță în special pentru serviciile de business și portofoliul de produse și servicii pe care le oferă clienților săi, de aceea există această dorință astfel încât să fie permanent alături de oamenii de valoare care doresc să facă performanță în domeniul pe care l-au ales, fie el educațional sau vocațional.

„Ne bucurăm foarte mult când putem fi alături de tineri care își doresc ca prin reușitele și performanțele proprii să ducă numele României în lume și să demonstrăm împreună că și noi avem oameni de valoare. Rezultatele de excepție obținute de olimpicii noștri în competițiile internaționale ne-au făcut foarte mândrii și ne-au motivat să încurajăm cât mai mulți tineri să se pregătească și să atingă succesul în ceea ce fac. Suntem o companie românească care a avut întotdeauna focus pe performanță pentru a putea ajunge un partener business de succes atât la nivel național, cât și internațional perfecționând permanent portofoliul de produse, soluții și servicii pe care le oferim. Le urăm felicitări câștigătorilor și mult succes în fazele internaționale care vor urma. Invităm toți romanii care doresc să ni se alăture în aceste demersuri să contribuie prin donarea a 2% din impozitul pe venit până pe 25 mai în cadrul programului Cred în România”, a declarat Cătălin Păunescu, CEO Star Storage și Președinte al Fundației Star Storage.

Catalin Paunescu, CEO Star Storage

În 2013, Star Storage a sprijinit, în cadrul aceluiași program, cei doi tineri români olimpici care au câștigat medalia de argint la Olimpiada Internațională a Proiectelor Mediului Sțiintific INESPO 2013, categoria Mediu și Biologie, desfășurată în Olanda la Middelburg și care s-au calificat pentru finala din SUA.

Totodată, compania prin fundația proprie este partener recurent al Programului Tinere Talente desfășurat anual de Fundația Principesa Margareta a României, prin care susține performanța artistică a peste 20 de tineri talentați fără posibilități financiare.

Orice persoană interesată să ajute la realizarea obiectivelor programului Cred în România poate să contribuie prin direcţionarea a 2% din impozitul pe venit către Fundația Star Storage sau doneze direct în contul acesteia – RO52 BACX 0000 0008 5451 7001. Toate peroanele care doresc să-și direcționeze 2% din impozitul pe profit pentru susținerea cauzei Cred în România o pot face doar până la data de 25 mai, prin semnarea formularului 230 (pentru venituri din salarii) sau 200 (pentru alte venituri), care pot fi descărcate de pe site-ul www.star-storage.ro/fundatia, acestea fiind deja precompletate cu datele Fundației Star Storage. În cazul în care utilizați formularele disponibile pe site-ul www.anaf.ro, datele necesare pentru completarea acestora sunt următoarele: Anul: 2014; Denumire entitate nonprofit: FUNDAȚIA STAR STORAGE; Cod de identificare fiscală: 31479117; Cod bancar (IBAN): RO52 BACX 0000 0008 5451 7001.

Despre Star Storage

STAR STORAGE, compania românească de servicii de tehnologia informației, poziționată ca lider al industriei românești, deservește o bază mare de clienți din sectorul privat și public, oferind soluții de stocare, protecție, arhivare și management al informațiilor.

Star Storage are peste 14 ani de experiență pe piața românească și pe lângă prezența sa națională, compania s-a extins pe plan internațional prin alianțe strategice cu jucători internaționali de renume. Star Storage oferă clienților un portofoliu complet de soluții și servicii pentru întreg ciclul de viață al documentelor și joacă un rol cheie în procesul de transformare a infrastructurii IT a organizațiilor, către arhitecturi bazate pe cloud cu un control îmbunătățit asupra conținutului. În plus față de acest portofoliu, sunt furnizate mai multe servicii de outsourcing – axate pe achiziția, transformarea și furnizarea de conținut, inclusiv servicii de protecție și recuperare a datelor – către bănci, instituții financiare non-bancare, administrații publice, operatorii de telecomunicații și companii din industrie și utilități.

Pentru mai multe informații, vă invităm să vizitați www.star-storage.ro.

Despre FUNDAŢIA STAR STORAGE – DIN PASIUNE PENTRU OAMENI

Logo FUNDATIA STAR STORAGEFundația Star Storage este organizaţie non-guvernamentală românească, caritabilă, nonprofit, care are ca obiectiv principal realizarea și implicarea în campanii, programe și proiecte sociale, care să contribuie activ la rezolvarea problemelor și dezvoltarea societății românești. Fundația Star Storage aparține Star Storage, companie românească, leader de piață pentru soluţii de stocare, arhivare şi management de informaţii (date și documente), servicii de externalizare şi servicii Cloud, fundația desfășurând o activitate distinctă față de operațiunile comerciale ale companiei. Fundația Star Storage a fost înființată pe baza experienței de peste 12 ani a companiei Star Storage în dezvoltarea, susținerea și implicarea activă în campanii de responsabilitate socială cu efecte reale pozitive în societatea românească. Absolut toate fondurile Fundației Star Storage sunt direcționate către cauzele sociale în care este implicată fundația, membrii acesteia neavând nici un beneficiu material pentru activitatea desfășurată. Pentru mai multe informaţii despre Fundația Star Storage, vă rugăm să vizitaţi site-ul fundației la www.star-storage.ro/fundatia.

Despre autor

avatar

Eu sunt Andra. Îmi place să descopăr locuri noi şi să le cutreier la pas. Mă scufund uneori în lectură, în căutarea unor momente de linişte care îmi încarcă bateriile. Scriu cu drag despre ceea ce mă face fericită, privind mereu la lucrurile bune din jurul meu. Iubesc ceaiul, ciocolata neagră şi oamenii zâmbitori. Pentru că şi eu sunt unul dintre ei:) Pentru mai multe pilule de optimism, încearcă şi aici www.zambetsisanatate.ro

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.