Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

#stamacasa si facem bine la prima editie a Quiz-ului Caritabil Online Little People

0

Quiz-ul Caritabil Little People organizat lună de lună reprezenta modalitatea perfectă în care ne întâlneam îndeaproape cu comunitățile care veneau în sprijinul activității noastre.

Din păcate, planurile ne-au fost schimbate subit din cauza situației impuse de coronavirus. Singurul lucru însă pe care nu putem să-l încetăm, chiar și în această perioadă cât #stamacasa, este grija față de copiii, tinerii afectați de cancer și famiile acestora. Vezi filmulețul #avemgrijadetine

Așa că ne-am adaptat și am mutat mult îndrăgitul Quiz Caritabil în online, cu scopul, de a strânge fonduri pentru a continua să oferim servicii esențiale copiilor afectați de cancer.

Prima ediție din 22 aprilie de la ora 19.00 va fi ocazia perfectă să ieșim din monotonie și să ne aducem aminte că în ciuda faptului că #stamacasa privați de activități și evenimente publice putem face o faptă bună.  Întrebările vor fi adresate ca și până acum în limba engleză, de nimeni altul decât Shajjad Rizvi, în calitate de moderator al evenimentului.

Detalii despre eveniment pot fi găsite aici: https://www.facebook.com/events/236459574393007/

Linkul de înscriere cu pași poate fi găsit aici: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSdjtVntzgavbtfiuN9nKipZELe22C8nogCLfAvRKtQb0blUmQ/viewform?usp=sf_link

Donația fiecărui participant este una modică, de minim 3 euro, dar suntem recunoscători pentru orice donație, în această situație instabilă financiar. Se poate participa din orice colț al țării, folosind un telefon, tabletă sau computer conectat la internet. Limita este de 500 de participanți, după care link-ul de înscriere va fi închis.

Așa că iată ocazia perfectă de a face o faptă bună, mai ales acum în preajma Sarbătorilor Pascale în care gândurile noastre ar trebui să se îndrepte către cei care au cel mai mult nevoie de ajutor.

Despre autor

avatar

Bun venit pe platforma de informație și educație pozitivă, RomâniaPozitivă.ro! Avem pentru tine peste 30 000 de exemple de Bine despre România de la peste 30 de autori și colaboratori încă din 2006. Susținem și programe educaționale în diverse tematici și am lucrat cu aproape 10 000 de participanți în ultimii 20 de ani. La acest cont de autor publicăm articole, comunicate de presă, opinii și imagini pe care le primim de la colaboratori și parteneri, dar selectăm acele date care se potrivesc cu ceea ce dorim să promovăm pe platforma noastră. De Bine despre România.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.