Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Speo & Foto Camp (2) cu Cristian Lascu @ CIRESU, jud. Mehedinti 17-20 Iulie 2014

0

SPEO & FOTO CAMP – Cristian Lascu

Podisul Mehedinti, 17 – 20 Iulie ’14

Dupa experienta geniala din Speo & Foto Camp (1) din Aprilie am tras tare si uite ca am reusit sa il prindem din nou pe Cristian Lascu la o tura in pesteri. Pastram aceeasi locatie, Podisul Mehedinti si ne instalam la aceeasi primitoare Cabana GESS din Jupanesti (langa comuna Ciresu).

Pentru cei care nu stiu, Cristian Lascu este redactorul sef al revistei National Geographic Romania si un speolog renumit in toata lumea.

Experienta se adreseaza celor care vor sa descopere speologia si fotografia de pestera. Planul e sa mergem in pesterile Topolnita, Curecea, Epuran si Podul lui Dumnezeu dar si in Bulba (care e noua pe lista). De data asta vrem sa trecem de mini lacurile care ne-au oprit inaintarea data trecuta si sa ne bucuram de frumusetile care ne asteapta dupa micile obstacole.

INSCRIERI AICI.

unnamed

 

Despre autor

avatar

LIBERINMISCARE este ideea umbrela sub care creem proiecte educationale care au la baza miscarea si accesul la oameni foarte faini, la modele care aduc + valoare in societatea Romaneasca. Am ales sportul ca mijloc de comunicare pentru ca are darul de a simplifica lucrurile, de a le traduce pe intelesul tuturor. Transpiratia, durerea din muschi, oboseala dulce de dupa efort, mintea treaza pusa in miscare de sangele alergat prin creier … astea le intelege tot omu’. Am plecat cu dorinta de a-i misca pe cei miscabili, pentru a da un imbold prietenesc si o zgaltaiala scurta acolo unde e bine primita.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.