Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Spectacol caritabil si daruri de Craciun pentru 200 de copii din centre sociale si orfelinate

0

Cu sprijinul Radio Romania si al artistilor romani,

Fundatia Vodafone ofera un spectacol caritabil si daruri de Craciun pentru 200 de copii din centre sociale si orfelinate

Copiii au varste intre 3-12 ani si sunt inclusi in programele ONG-urilor sustinute financiar de catre Fundatia Vodafone.

Spectacolul este organizat de Fundatia Radio Romania si Fundatia Vodafone Romania si face parte din campania „Scrisori pentru Mos Craciun”, prin care cei 200 de copii primesc cadourile dorite, cu ajutorul angajatilor Vodafone.

 

Fundatia Vodafone in parteneriat cu Fundatia Radio Romania organizeaza un spectacol caritabil sambata, 15 decembrie, incepand cu ora 11:00, la Sala Radio, pentru 200 de copii din centre sociale si orfelinate sustinute de catre Fundatia Vodafone, in toata tara.

Mai multi artisti romani au acceptat sa participe pro bono la spectacol, pentru a oferi copiilor o zi de neuitat. Acestia sunt  Paula Seling, Mircea Vintila, Iris, Aurelian Temisan, magicianul Marian Ralea, Mandinga si Andrei Leonte. Spectacolul este organizat in cadrul campaniei „Scrisori pentru Mos Craciun”, lansata de Fundatia Vodafone in anul 2010, prin care angajatii Vodafone devin „Mos Craciun” pentru 200 de copii orfani sau provenind din familii sarace.

„Ne bucuram ca si in acest an putem sa le oferim copiilor sustinuti de Fundatia Vodafone si de ONG-urile parterere o particica din magia si caldura Craciunului. De foarte mult timp suntem alaturi de acesti copii, iar in acest an, pe langa cadourile pe care si le-au dorit, le vom oferi si un spectacol special, cu ajutorul unor artisti cu suflet mare. Dorim sa le multumim acestor artisti, precum si Fundatiei Radio Romania pentru sprijinul extraordinar pe care ni l-au oferit in organizarea acestui eveniment”, a spus Florina Tanase, Director Regulatory, Legal and Corporate Affairs.

Copiii au varste cuprinse intre 3 si 12 ani si sunt beneficiari ai mai multor Asociatii si Fundatii ale caror proiecte sunt sustinute de Fundatia Vodafone, financiar si prin voluntariat, de 14 ani. Acestea sunt:  Chance for life Bucuresti si Sulina, Sfantul Stelian Bucuresti si Greaca, Sfantul Dimitrie, Asociatia Mia’s Children, Edelweiss Sibiu, Sfantul Iosif, Asociatia Hercules Costesti (Arges), Sfantul Stefan si Fundatia SOS Satele Copiilor. Mai multe detalii despre campania „Scrisori pentru Mos Craciun” pe www.facebook.com/fundatiavodafone.

Fundatia Vodafone Romania este o organizatie non-guvernamentala romaneasca cu statut caritabil, separata de operatiunile comerciale ale companiei, infiintata in 1998. In cei 14 ani de activitate, Fundatia Vodafone a finantat peste 600 de programe in beneficiul copiilor, batranilor, persoanelor defavorizate, cu dizabilitati si al victimelor calamitatilor naturale. Pana in prezent, Fundatia Vodafone a investit peste 14 milioane Euro in proiecte desfasurate de organizatiile non profit partenere. Mai multe detalii despre programele Fundatiei se regasesc pe www.fundatia-vodafone.ro sau www.facebook.com/fundatiavodafone

 

 

Despre autor

avatar

Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă, www.RomaniaPozitiva.ro cu peste 30 de autori și peste 30 000 de articole de Bine despre România publicate încă din 2006. Florin are aproape 20 de ani de experiență ca trainer pentru circa 10 000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: facilitare de procese de învățare, orientarea spre soluție (psihologie pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, design thinking, managementul echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, teambuilding. Florin a lucrat 4 ani în industria berii alături de InBev având atribuții de training pe mai multe procese de vânzări și de business pentru o rețea cu peste 40 de firme de distribuție de bunuri de larg consum pe întreg teritoriul țării. Florin și-a început cariera profesională alături de echipa AIMS Timișoara - 4 ani de experiență în recrutare și selecție de personal și training. Florin are experiență ca moderator/speaker pentru diverse evenimente și conferințe: TEDx București, Impact HUB, Zilele Biz, Future Makers, ASPEN Leadership Program, Leaders for Justice Program, Automotive Forum, “Conferința Anului Viitor”, Inspiro, Bucharest Integrity Gathering, Conferința de Voluntariat, The Conference about Happiness, “Fabricat în Țara lui Andrei”cu NESsT & Petrom, WWF Școli Verzi în Europa, Criminalitate Forestieră WWF, Interpol, Client Earth), TEDx Galați, TEDx Constanța. Majoritatea clienţilor lui Florin sunt din aria de business, companiile activând în domenii foarte diferite (servicii, IT, automotive, bunuri de larg consum, consultanţă) pe întreg teritoriul ţării. Florin este implicat şi în proiecte de training și facilitare pentru organizaţii nonguvernamentale. Florin a fost membru entuziast în organizațiile AIESEC Timișoara și ARDOR Banat. Florin desfăşoară şi proiecte de training și facilitare în sistem deschis („open training”), un exemplu de astfel de program fiind cursul „Train the Trainers” cu Institutul Român de Training și Training Cafe. Motivaţia principală este dorinţa de a schimba lucrurile în Bine în România. Florin este certificat Formator A.N.C., White Belt @ ABInBev. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică uneori chiar clasică și indiană.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.