Spectacol caritabil si daruri de Craciun pentru 200 de copii din centre sociale si orfelinate

0

Cu sprijinul Radio Romania si al artistilor romani,

Fundatia Vodafone ofera un spectacol caritabil si daruri de Craciun pentru 200 de copii din centre sociale si orfelinate

Copiii au varste intre 3-12 ani si sunt inclusi in programele ONG-urilor sustinute financiar de catre Fundatia Vodafone.

Spectacolul este organizat de Fundatia Radio Romania si Fundatia Vodafone Romania si face parte din campania „Scrisori pentru Mos Craciun”, prin care cei 200 de copii primesc cadourile dorite, cu ajutorul angajatilor Vodafone.

 

Fundatia Vodafone in parteneriat cu Fundatia Radio Romania organizeaza un spectacol caritabil sambata, 15 decembrie, incepand cu ora 11:00, la Sala Radio, pentru 200 de copii din centre sociale si orfelinate sustinute de catre Fundatia Vodafone, in toata tara.

Mai multi artisti romani au acceptat sa participe pro bono la spectacol, pentru a oferi copiilor o zi de neuitat. Acestia sunt  Paula Seling, Mircea Vintila, Iris, Aurelian Temisan, magicianul Marian Ralea, Mandinga si Andrei Leonte. Spectacolul este organizat in cadrul campaniei „Scrisori pentru Mos Craciun”, lansata de Fundatia Vodafone in anul 2010, prin care angajatii Vodafone devin „Mos Craciun” pentru 200 de copii orfani sau provenind din familii sarace.

„Ne bucuram ca si in acest an putem sa le oferim copiilor sustinuti de Fundatia Vodafone si de ONG-urile parterere o particica din magia si caldura Craciunului. De foarte mult timp suntem alaturi de acesti copii, iar in acest an, pe langa cadourile pe care si le-au dorit, le vom oferi si un spectacol special, cu ajutorul unor artisti cu suflet mare. Dorim sa le multumim acestor artisti, precum si Fundatiei Radio Romania pentru sprijinul extraordinar pe care ni l-au oferit in organizarea acestui eveniment”, a spus Florina Tanase, Director Regulatory, Legal and Corporate Affairs.

Copiii au varste cuprinse intre 3 si 12 ani si sunt beneficiari ai mai multor Asociatii si Fundatii ale caror proiecte sunt sustinute de Fundatia Vodafone, financiar si prin voluntariat, de 14 ani. Acestea sunt:  Chance for life Bucuresti si Sulina, Sfantul Stelian Bucuresti si Greaca, Sfantul Dimitrie, Asociatia Mia’s Children, Edelweiss Sibiu, Sfantul Iosif, Asociatia Hercules Costesti (Arges), Sfantul Stefan si Fundatia SOS Satele Copiilor. Mai multe detalii despre campania „Scrisori pentru Mos Craciun” pe www.facebook.com/fundatiavodafone.

Fundatia Vodafone Romania este o organizatie non-guvernamentala romaneasca cu statut caritabil, separata de operatiunile comerciale ale companiei, infiintata in 1998. In cei 14 ani de activitate, Fundatia Vodafone a finantat peste 600 de programe in beneficiul copiilor, batranilor, persoanelor defavorizate, cu dizabilitati si al victimelor calamitatilor naturale. Pana in prezent, Fundatia Vodafone a investit peste 14 milioane Euro in proiecte desfasurate de organizatiile non profit partenere. Mai multe detalii despre programele Fundatiei se regasesc pe www.fundatia-vodafone.ro sau www.facebook.com/fundatiavodafone

 

 

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează