Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Specialiștii în Digital Analytics, Product and Conversion Rate Optimization se întrunesc la prima ediție de MeasureCamp din România

0

Comunitatea de specialiști Digital Analytics, Product & Conversion Rate Optimization din România se întrunește pe 2 noiembrie 2019 la cel mai popular eveniment de tip unconference din domeniu din lume: MeasureCamp. Organizat în peste 25 de țări, acesta ajunge la București pentru prima dată, promovând un format atipic în care audiența decide și conduce aproximativ 75% din topicurile discutate pe parcursul evenimentului.

150 de participanți vor dezbate peste 30 de subiecte la Maastricht School of Management, în București, pentru a găsi soluții:

  • pe de-o parte, la probleme existente în arii precum data analytics, data visualisation, data science, conversion rate optimization

  • pe de altă parte, la provocările ce intervin când o afacere online dorește să își optimizeze produsul și strategia de marketing într-un mod informal, bazat pe date.

După primele două serii de înregistrări, la eveniment sunt așteptați, în proporție de 50%, specialiști seniori în domeniile Digital Analytics, Data Science, Conversion Rate Optimisation, Business Intelligence și Tech Product Management. 

Measure Camp este cunoscut la nivel internațional ca «unconference», un format de conferință cu totul diferit de ceea ce tot întâlnim în zona de digital și nu numai. El presupune ca invitații speciali să fie integrați cât mai bine ca participanți la eveniment și toată lumea să fie încurajată să discute liber și să conducă o sesiune de discuții pe o anumită temă”, explică Magda Baciu, Fondator House Of Progress și organizator principal – MeasureCamp Bucharest. 

Evenimentul este susținut de Maastricht School of Management, una dintre cele mai apreciate școli cu programe EMBA din lume și este în continuă căutare de sprijin din partea companiilor și agențiilor care vor să susțină educarea în Digital Analytics. 

      25% din discuții vor fi conduse de specialisti de renume precum: 

  • Krista Seiden – Vice President, Product Marketing & Growth at Quantcast, USA 

  • Sjaun Wong – Analytics Director, Samsung UK

  • Alban Gerom – VP, Data & CX Technology Manager at Barclays, UK

  • Nicoleta Iordache – Head of Digital Intelligence & Analytics CheilDIA for Samsung Europe

  • Jack Timofte, Chief Data Scientist, TotalQuant

Fiecare participant poate deveni speaker și poate propune un subiect de prezentare sau workshop, cadrul informal fiind unul dintre lucrurile care fac MeasureCamp productiv pentru cei care caută alternative la evenimentele cu prezentări one-way. Formatul evenimentului este gândit pentru a-i ajuta pe cei din comunitate să înțeleagă mai bine potențialul datelor și analizei acestora în creșterea unui business și pentru a le crea un spațiu în care să poată învăța unii de la ceilalți.

Este un eveniment important pentru comunitatea de profesioniști care lucrează realmente cu date în business-urile pe care le cresc pentru că îi conectează între ei, dar și cu specialiști internaționali care au optimizat procese de creștere a unor afaceri cu ajutorul Data Analytics. În plus, este un eveniment în care sunt implicați voluntari și sponsori pentru care domeniile pe care ne axăm chiar înseamnă foarte mult – e dovada că avem nevoie să învățăm împreună și să susținem educarea pe zonele acestea”, adaugă Eugen Potlog. 

Ultima serie de bilete va fi disponibilă pe 16 Octombrie pe https://bucharest.measurecamp.org în număr limitat. MeasureCamp Bucharest va avea loc într-o singură ediție anuală, începând cu 2 noiembrie 2019. Mai multe detalii și pe pagina de Facebook MeasureCamp Bucharest.

Despre autor

avatar

Bun venit pe platforma de informație și educație pozitivă, RomâniaPozitivă.ro! Avem pentru tine peste 30 000 de exemple de Bine despre România de la peste 30 de autori și colaboratori încă din 2006. Susținem și programe educaționale în diverse tematici și am lucrat cu aproape 10 000 de participanți în ultimii 20 de ani. La acest cont de autor publicăm articole, comunicate de presă, opinii și imagini pe care le primim de la colaboratori și parteneri, dar selectăm acele date care se potrivesc cu ceea ce dorim să promovăm pe platforma noastră. De Bine despre România.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.