Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Special Olympics România a făcut echipă cu Discovery Networks cu ocazia Impact Day

0

Special Olympics a făcut echipă cu Discovery Networks cu ocazia Impact Day

București, 20 iunie 2017 – 45 de sportivi Special Olympics România, împreună cu 20 de angajați Discovery din România, au sărbătorit Impact Day, o zi în care Discovery Communications își încurajează angajații, în fiecare an, la nivel global, să se implice în cauze sociale locale.

so

În cadrul unui eveniment sportiv găzduit de Centrul de Fotbal al FRF de la Buftea, sportivii și noii lor prieteni au făcut fitness în cadrul proiectului SOfit, au jucat fotbal și au învățat împreună tehnici de relaxare și gestionare a stresului în cadrul disciplinei de sănătate Strong Minds.

Pentru Discovery, Impact Day este în fiecare an un motiv de sărbătoare, pentru că ne dă ocazia să ne implicăm activ ca voluntari în cauze cu-adevărat importante pentru comunitățile locale. Dată fiind prezența Eurosport în portofoliul nostru, dar și pentru că suntem Gazdă a Jocurilor Olimpice 2018-2024, am decis să sprijinim anul acesta o cauză legată de sport și să le oferim sportivilor Special Olympics câteva momente de bucurie. Am văzut mult entuziasm și emoție de ambele părți, așadar cred că misiunea noastră a fost îndeplinită!”, a declarat Anca Amariei, PR Manager Discovery Networks Europa Centrală și de Est.

La rândul său, Cristian Ispas, Director Național al Special Olympics, adaugă: ”Ne bucurăm că  o companie globală precum Discovery a  văzut potențialul sportivilor cu dizabilități intelectuale și că își încurajează angajații să facă mișcare cu ei. Doar împreună – persoane cu și fără dizabilități – putem duce mai departe mesajul incluziunii și al relațiilor sănătoase și de durată care creează, în cele din urmă, comunități sănătoase, pe care ni le dorim cu toții ”.

Despre Discovery Networks

Discovery Communications (NASDAQ: DISCA, DISCB, DISCK) satisface curiozitatea și își ține fanii aproape printr-un portofoliu de branduri premium care oferă documentare, conținut lifestyle, sportiv și pentru copii. Cu o acoperire de peste 3 miliarde de abonați la platformele sale pay-TV și free-to-air din peste 220 de țări și teritorii, portofoliul Discovery include branduri globale precum Discovery Channel, TLC, IDx, Animal Planet, Discovery Science, Discovery Turbo Xtra/Velocity, precum și OWN: Oprah Winfrey Network în Statele Unite, Discovery Kids în America Latină și Eurosport, lider în furnizarea de conținut sportiv premium relevant local și Gazdă a Jocurilor Olimpice în Europa. În fiecare an, abonați din toată lumea consumă peste 54 de miliarde de ore de conținut premium. Discovery oferă conținut pe toate ecranele, prin intermediul companiei Group Nine Media, al platformei Discovery VR, prin servicii OTT precum Eurosport Player și Dplay, precum și produse de tipul TV Everywhere ce includ portofoliul GO cu aplicațiile TVE și Discovery K!ds Play. În Europa Centrală și de Est, Orientul Mijlociu și Africa, 21 de branduri Discovery ajung în 108 țări și teritorii, în 29 de limbi. Pentru mai multe informații, vizitați www.discoverycommunications.com.

Despre Special Olympics România

Special Olympics este o mișcare globală care valorifică potențialul uman prin puterea transformatoare a sportului. Special Olympics ajută persoanele cu dizabilități intelectuale să fie acceptate și implicate ca membri activi ai comunităților din care fac parte, pentru a crea o societate respectată și incluzivă pentru noi toți. Folosind sportul drept catalizator, împreună cu programele colaterale de sănătate și educație, Special Olympics luptă împotriva pasivității, nedreptății și intoleranței. În România din 2003, Special Olympics a ajutat, până în prezent, peste 25.000 de copii, tineri și adulți cu dizabilități intelectuale să fie cetățeni activi ai comunității.

Informații despre Special Olympics România sunt disponibile pe website-ul oficial (www.specialolympics.ro) și pagina oficială de Facebook (www.facebook.com/SpecialOlympicsRomania).

Despre autor

avatar

Bun venit pe platforma de informație și educație pozitivă, RomâniaPozitivă.ro! Avem pentru tine peste 30 000 de exemple de Bine despre România de la peste 30 de autori și colaboratori încă din 2006. Susținem și programe educaționale în diverse tematici și am lucrat cu aproape 10 000 de participanți în ultimii 20 de ani. La acest cont de autor publicăm articole, comunicate de presă, opinii și imagini pe care le primim de la colaboratori și parteneri, dar selectăm acele date care se potrivesc cu ceea ce dorim să promovăm pe platforma noastră. De Bine despre România.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.