Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Speakers’ Arena: vrei sa duci proiectul mai departe?

0

Cum ar arata lumea daca tineri din comune si sate mici ar avea acces la unele dintre cele mai avansate modalitati de invatare? Ai vrea sa oferi cateva ore pe luna din timpul tau pentru asta?

2

Speakers’ Arena este un proiect in care se aplica invatare sociala. Folosind reteaua EduCab putem ajunge la multe biblioteci care ne vor oferi spatiul lor pentru intalnirile Speakers’ Arena si la voluntarii care deja sunt implicati in diverse proiecte. Impreuna putem porni intalnirile Speakers’ Arena si tinerii de acolo le vor continua.

Daca esti interesat trimite un email la adresa: razvan(around)speakersarena.ro

Daca nu ai fost la intalnirile noastre mai jos ai o scurta descriere:

Speakers’ Arena este un proiect pe care l-am rafinat timp de 6 ani. Proiectul a fost facut in 5 orase din Romania si in Amsterdam si Londra, au fost peste 3000 de participanti si cu peste 1000 de speechuri facute.

Proiectul are doua obiective:

1. Participantii sa devina mai buni in vorbirea in public prin practica.
2. Sa impartaseasca pasiuni prin speechuri.

Esenta proiectului sta in crearea unui mediu placut, sigur, in care vezi oameni pasionati vorbind in public din ce in ce mai bine. Oricine poate tine un discurs si toti vor da feedback scris.

Structura unei intalniri este:

Introducerea fiecarei intalniri
3-6 speechuri urmate de feedback din partea vorbitorului si a participantilor
O parte de teorie
Incheierea intalniri

Beneficii

Invatare sociala este un instrument foarte puternic, impactul pe care il va avea asupra participantilor este fascinat. Participantii vor capata incredere in ei ca pot vorbi bine in fata oricui, ca pot sa isi depaseasca friciile sau sa invete ceva nou, util, daca se concentreaza pe asta. Tineri care vor veni la intalniri se vor imprieteni si vor porni si alte proiecte frumoase impreuna, mai intai vor vorbi despre ele si dupa le vor face. Vor avea ocazia sa isi exploreze pasiunile si sa descopere altele noi.

Despre autor

avatar

Bun venit pe platforma de informație și educație pozitivă, RomâniaPozitivă.ro! Avem pentru tine peste 30 000 de exemple de Bine despre România de la peste 30 de autori și colaboratori încă din 2006. Susținem și programe educaționale în diverse tematici și am lucrat cu aproape 10 000 de participanți în ultimii 20 de ani. La acest cont de autor publicăm articole, comunicate de presă, opinii și imagini pe care le primim de la colaboratori și parteneri, dar selectăm acele date care se potrivesc cu ceea ce dorim să promovăm pe platforma noastră. De Bine despre România.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.