Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

SPARK își extinde flota de mașini în România cu 400 de autovehicule Renault ZOE și devine cel mai mare serviciu de car sharing din țară și din Europa de Sud-Est

0

˃ 400 de mașini full-electric Renault ZOE vor intra în flota SPARK din București

˃ Flota SPARK din București va ajunge la peste 500 de mașini electrice

˃ SPARK este liderul regional în domeniul car sharing

București, 3 august 2020

SPARK, singura companie din România ce oferă servicii de car sharing cu mașini electrice anunță o nouă colaborare cu Renault prin intermediul căreia va adăuga 400 de mașini complet electrice Renault ZOE în flota locală. Un parteneriat de o asemenea amploare creează un precedent pentru piața autohtonă. Primele 100 de mașini sunt în curs de a fi adăugate în flotă, iar clienții SPARK din București se pot bucura deja de noua generație Renault ZOE. Prin acest parteneriat SPARK devine cea mai mare companie de car sharing din România, cu peste 550 de mașini electrice în flotă.

Noile mașini vor crește semnificativ disponibilitatea serviciului în București. Renault ZOE este o mașină electrică potrivită pentru mobilitatea urbană, în interiorul orașului. Versiunea acestui model disponibilă pentru SPARK este dotată cu baterie de 40 kWh și are o autonomie de până la 300 de kilometri (WLTP). Prețul curent de închiriere a acestei mașini este de 0,86 lei pentru un minut și 120 de lei pentru 24 de ore.

În exact un an de la debutul pe piața din România am ajuns la o creștere impresionantă. Am început cu mai puțin de 50 de mașini în București și curând vom avea peste 550 de autovehicule complet electrice pregătite pentru curse plăcute. Suntem foarte încântați de colaborarea cu Renault și ne așteptăm să fie una de succes, pe termen lung. Cu includerea în flotă a celor 400 de mașini Renault ZOE continuăm strategia de a deveni mai accesibili pentru clienții noștri și, totodată, cea mai mare platformă de car sharing din țară. Serviciul nostru devine deja o soluție populară pe măsură ce clienții SPARK au acces facil la o alternativă de mobilitate urbană accesibilă, cu emisii zero și fără complicații, care aduce și beneficiul unor călătorii sigure, într-un mediu izolat”, a spus Dimitar Stoyanov, country manager, SPARK România.

În contextul provocărilor majore de mediu, suntem cu toții convinși de importanța propunerii unei soluții de mobilitate complementare care răspunde nevoilor orașelor de a reduce emisiile de CO2 și de a combate poluarea. Suntem încântați să continuăm colaborarea noastră cu SPARK, extinderea flotei cu 400 de Renault ZOE este un semn al interesului orașului și al bucureștenilor pentru o mobilitate electrică, durabilă și mai competitivă, a cărei flexibilitate le permite să se deplaseze foarte ușor și confortabil” declară Istvan LORINCZI – Director Vânzări Speciale Renault Commercial Roumanie

Flota de mașini a fost pregătită de livrare de Agentul Renault autorizat AutoCobălcescu din București.

Despre SPARK

SPARK este un brand de top, pentru car sharing exclusiv cu mașini electrice, în Europa de Sud-Est și Țările Baltice. Compania privată „SPARK Technologies UAB” (Lituania) controlează operațiunile SPARK din Lituania, Bulgaria și România. Fondatorul și CEO-ul companiei este Nerijus Dagilis, cel care a lansat serviciul în premieră în Vilnius, în 2016. Până la sfârșitul anului 2020, SPARK va opera cu 550 de vehicule complet electrice în România și cu mai mult de 1200 de autovehicule pe toate piețele în care este prezent. Astfel, devine cea mai mare platformă de car sharing din România și din regiune. Detalii complete puteți găsi pe site-ul companiei.

SPARK CAR SHARING SRL

Address: Bdul. Ghica Tei 25, Etaj 1, Sector 2, Bucuresti 023701, Romania

Phone: 0759 888 602, email: office@espark.ro

Despre autor

avatar

Bun venit pe platforma de informație și educație pozitivă, RomâniaPozitivă.ro! Avem pentru tine peste 30 000 de exemple de Bine despre România de la peste 30 de autori și colaboratori încă din 2006. Susținem și programe educaționale în diverse tematici și am lucrat cu aproape 10 000 de participanți în ultimii 20 de ani. La acest cont de autor publicăm articole, comunicate de presă, opinii și imagini pe care le primim de la colaboratori și parteneri, dar selectăm acele date care se potrivesc cu ceea ce dorim să promovăm pe platforma noastră. De Bine despre România.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.