Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Sorana Cârstea susţine sportul universitar

0

Jucătoarea de tenis Sorana Cârstea este ambasadoarea Campionatului Universitar de Tenis, o competiţie organizată de Student Sport, singura asociație care susține sportul universitar din România. Sorana spune că “aceste competiţii ar trebui privite de studenţi ca o şansă la performanţă”.

12108051_905263286226748_8641858353868522622_n

Concursurile sportive organizate de Asociaţia STUDENT SPORT au ajuns anul acesta la al 5-lea an competiţional. Turneele sportive dedicate mediului universitar au debutat weekendul trecut, când a avut loc, la Bucureşti, Campionatul Universitar de Tenis.

Competiţia a fost câştigată, la băieţi, de Gabriel Buzatu (Univ. Alexandru Ioan Cuza Iasi), urmat de Tiberiu Moraru (Academia de Poliţie) şi de Matei Dogeanu (ASE), iar la fete, de Mihaela Stănescu. Locul doi i-a revenit Andreei Mihăilescu (Univ. din Piteşti), în timp ce poziţia a treia a fost ocupată de Ştefania Fleancu (UNEFS Bucureşti).
„Descoperiţi campionul din voi, implicaţi-vă şi susţineţi sportul universitar. Este o şansă unică pentru a ajunge la performanţă. Profitaţi de ea”, a transmis Sorana Cârstea studenţilor.

Evenimentul a fost găzduit de Federația Română de Tenis.

”Suntem bucuroși că Federația Română de Tenis găzduiește cea de-a treia ediție a Campionatului Universitar de Tenis, continuând astfel colaborarea cu Asociația STUDENT SPORT. Continuitatea fenomenului demonstrează interesul crescut în rândul studenților, ce duce și la o mai bună popularizare a acestui sport”, a spus George Cosac, preşedintele Federaţiei Române de Tenis.

La Campionatul Universitar de Tenis au participat studenţi de la universităţi din Bucureşti, Piteşti şi Iaşi. Concursurile sportive continuă în acest final de săptămână cu un cros care va fi organizat la Constanţa, în Piaţa Ovidius.

STUDENT SPORT ROMÂNIA se bucură şi anul acesta de sprijinul omului de afaceri Radu Timiş.
“O viaţă mai sănătoasă poate fi menţinută printr-o nutriţie echilibrată, mişcare şi hidratare. Am convingerea că sportul în sine şi educarea noilor generaţii în spiritul unei vieţi echilibrate au, pe termen lung, o contribuţie importantă la dezvoltarea societăţii în care trăim.“ a declarat Radu Timiş, preşedinte Cris-Tim.

Din anul 2011, STUDENT SPORT a inițiat și organizat o serie de competiții sportive (minifotbal, baschet, handbal, tenis de câmp, tenis de masă, cros, judo și înot) între studenții din cadrul a 75 de universități de stat şi private din toată ţara.

Despre autor

avatar

Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă, www.RomaniaPozitiva.ro cu peste 30 de autori și peste 30 000 de articole de Bine despre România publicate încă din 2006. Florin are aproape 20 de ani de experiență ca trainer pentru circa 10 000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: facilitare de procese de învățare, orientarea spre soluție (psihologie pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, design thinking, managementul echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, teambuilding. Florin a lucrat 4 ani în industria berii alături de InBev având atribuții de training pe mai multe procese de vânzări și de business pentru o rețea cu peste 40 de firme de distribuție de bunuri de larg consum pe întreg teritoriul țării. Florin și-a început cariera profesională alături de echipa AIMS Timișoara - 4 ani de experiență în recrutare și selecție de personal și training. Florin are experiență ca moderator/speaker pentru diverse evenimente și conferințe: TEDx București, Impact HUB, Zilele Biz, Future Makers, ASPEN Leadership Program, Leaders for Justice Program, Automotive Forum, “Conferința Anului Viitor”, Inspiro, Bucharest Integrity Gathering, Conferința de Voluntariat, The Conference about Happiness, “Fabricat în Țara lui Andrei”cu NESsT & Petrom, WWF Școli Verzi în Europa, Criminalitate Forestieră WWF, Interpol, Client Earth), TEDx Galați, TEDx Constanța. Majoritatea clienţilor lui Florin sunt din aria de business, companiile activând în domenii foarte diferite (servicii, IT, automotive, bunuri de larg consum, consultanţă) pe întreg teritoriul ţării. Florin este implicat şi în proiecte de training și facilitare pentru organizaţii nonguvernamentale. Florin a fost membru entuziast în organizațiile AIESEC Timișoara și ARDOR Banat. Florin desfăşoară şi proiecte de training și facilitare în sistem deschis („open training”), un exemplu de astfel de program fiind cursul „Train the Trainers” cu Institutul Român de Training și Training Cafe. Motivaţia principală este dorinţa de a schimba lucrurile în Bine în România. Florin este certificat Formator A.N.C., White Belt @ ABInBev. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică uneori chiar clasică și indiană.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.