Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Sondaj Shakespeare School: 75% dintre adulți consideră cursurile online de engleză destinate lor utile și necesare în această perioadă

0

Conform unui sondaj de percepție realizat de Shakespeare School, 75% dintre adulți își doresc să beneficieze de avantajele participării la cursurile online de limba engleză potrivite vârstei lor. Pe de altă parte, 42% dintre respondenți sunt interesați și de oportunitatea de a participa la cluburi de conversație, care să se desfășoare în mediul virtual, pentru a-și îmbunătăți abilitățile de comunicare în limba engleză.

Shakespeare School susține performanța cursanților săi, la orice vârstă și le oferă soluții SMART în limba engleză, adaptate nevoilor lor specifice. Dat fiind faptul că restricțiile de călătorie rămân în vigoare și în perioada care urmează, cursurile online de limba engleză reprezintă ocazia ideală pentru a face o călătorie lingvistică în jurul lumii virtuale.

La finalul acesteia, cursanții vor cunoaște o limbă de circulație internațională și vor putea adăuga acest atu important în CV-ul lor. Vor scăpa de teama de a face greșeli atunci când comunică în limba engleză, vor avea mai multă încredere în abilitățile lor lingvistice și vor fi pregătiți pentru oportunități profesionale disponibile la nivel global.

Cursurile online de limba engleză pentru adulți reprezintă o idee foarte bună, acestea fiind 100% necesare în această perioadă în care devenim tot mai activi online. Rapiditatea cu care echipa Shakespeare School s-a adaptat la mijloace și metode tehnologice de predare și felul în care au reușit să adopte strategii didactice noi sunt avantajoase și pentru noi, adulții. Acum putem beneficia și noi de flexibilitatea care caracterizează procesul de învățare online și ne putem bucura de obținerea celor mai bune rezultate, fără a irosi timp prețios cu deplasările.este concluzia adulților care au participat la acest sondaj de percepție.

Ce activități apreciază adulții la cursurile online de engleză de la Shakespeare School?

Participanții la sondajul de opinie realizat de Shakespeare School apreciază, în proporție de 95%, modul în care activitățile de la cursurile online sprijină dezvoltarea abilităților de comunicare orală. Totodată, peste 56% dintre aceștia sunt încântați și de oportunitatea de a-și îmbunătăți abilitățile de comunicare scrisă, alături de profesori cu experiență. Alte activități pe care aceștia le consideră utile în cazul cursurilor online de engleză sunt cele care încurajează colaborarea între cursanți, cele care dezvoltă abilitățile de înțelegere a textului scris și cele care cultivă gândirea critică și creativă a cursanților.

Scopul nostru este acela de a le oferi adulților pasionați de limba engleză șansa de a scăpa, o dată pentru totdeauna, de teama de a face greșeli dacă îndrăznesc să poarte o conversație în engleză și de a adăuga un atu important în CV-ul lor din locul în care se simt cel mai confortabil, de acasă”, a declarat Adriana Alionte, fondator Shakespeare School.

Cursurile online pentru adulți de la Shakespeare School au fost gândite astfel încât să le ofere acestora șansa de a-și perfecționa abilitățile de comunicare în limba engleză, într-un mediu prietenos și accesibil, prin metode interactive, adaptate nevoilor lor.

Luând în calcul nevoile și preferințele exprimate de participanții la sondaj și ca urmare a cererii masive primite în ultima lună de la persoane de toate vârstele, dornice să învețe engleza online, Shakespeare School a pregătit o serie de cursuri de vară online pentru copii, adolescenți și adulți. Acestea se vor desfășura pe platforma ZOOM, ușor accesibilă și interactivă.

Astfel, în perioada iunie-august, românii au șansa de a învăța engleza SMART de acasă, indiferent de vârstă și de locație.

* * *

Despre Shakespeare School
În cei peste 18 ani de activitate, peste 25.000 de cursanți au trecut pragul Shakespeare School, cel mai bun centru de pregătire pentru examenele Cambridge din România, devenit Gold Preparation Centre în 2020. În cadrul a 4 centre de predare a limbii engleze, localizate în 4 puncte cheie ale Capitalei (Ferdinand, Moșilor, Victoriei și Brâncoveanu), Shakespeare School reușește în fiecare an să obțină 97% rată de satisfacție, în rândul părinților, pentru serviciile oferite. Copiii învață engleza de plăcere la Shakespeare School alături de profesori de top, entuziaști, dinamici și foarte bine pregătiți.

Mai multe informații despre Shakespeare School puteți descoperi pe site-ul shakespeare-school.ro.

Despre autor

avatar

Bun venit pe platforma de informație și educație pozitivă, RomâniaPozitivă.ro! Avem pentru tine peste 30 000 de exemple de Bine despre România de la peste 30 de autori și colaboratori încă din 2006. Susținem și programe educaționale în diverse tematici și am lucrat cu aproape 10 000 de participanți în ultimii 20 de ani. La acest cont de autor publicăm articole, comunicate de presă, opinii și imagini pe care le primim de la colaboratori și parteneri, dar selectăm acele date care se potrivesc cu ceea ce dorim să promovăm pe platforma noastră. De Bine despre România.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.