Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Sondaj internaţional pentru ONG-uri cu tema „Cloud Computing”

0

TechSoup Romania doreste sa afle mai multe despre modul in care organizatiile nonguvernamentale din Romania utilizeaza tehnologia traditionala si cea cloud-based, dar si despre cum intentioneaza acestea sa investeasca in acest domeniu pe viitor. Astfel, pe 23 februarie a fost lansat la nivel mondial sondajul cu tema „Cloud Computing”, iar in Romania, pe 8 martie, fiind deschis pentru completare pana pe 23 martie. Mai mult decat atat, una dintre organizatiile care vor raspunde la acest sondaj poate castiga un premiu special, oferit de Microsoft Romania, mai exact un telefon HTC Radar.

Cum ? – Sondajul International cu tema Cloud Computing

Aceasta este o buna oportunitate pentru organizatia dvs. sa atrageti atentia asupra nevoilor legate de cloud computing. TechSoup Romania va invita sa participti la sondajul international despre cloud computing, care poate fi accesat aici: http://app.fluidsurveys.com/surveys/tsgmarcomm/ngo-cloud-survey/?l=ro

Sondajul este scurt, dureaza doar 10 minute si este destinat oricarei persoane care are responsabilitatea de a recomanda, achizitiona sau gestiona produselor sau serviciilor IT in cadrul unui ONG. Toti cei cu influenta in IT sunt invitati – de la pasionati de tehnica pana la directorii IT!

Intelegand mai bine ce instrumente folositi in prezent precum si planurile pe care organizatia le are, putem lucra cu partenerii nostri din intreaga lume pentru a va oferi resursele tehnologice de care aveti nevoie pentru a functiona la intregul potential. Sondajul se va incheia pe 23 martie 2012.

Premii

Toate organizatiile care il vor completa vor intra in competitia finala, in care pot castiga un premiu special, oferit de Microsoft Romania, un telefon HTC Radar. Pentru a putea intra in posesia premiului este necesar ca organizatia sa fie inscrisa in Programul de donatii software sI hardware al TechSoup Romania, care va ofera posibilitatea sa achizionati produse achitand o taxa de administrare cu 90 pana la 94 % mai mica decat pe piata. Catalogul de produse il puteti consulta aici: http://www.techsoup.ro/product si va puteti inregistra accesand linkul acesta: http://www.techsoup.ro/user/register/.

Ce facem cu rezultatele?

La sfarsitul primaverii, vom publica rezultatele detaliate ale sondajului, cu raspunsurile organizatiilor non-profit din Statele Unite si alte 37 de tari din intreaga lume. Rezultatele vor sprijini organizatiile nonguvernamentale in luarea unor decizii informate legate de IT, vor furniza o perspectiva asupra modului in care omologii lor folosesc tehnologia, dar si asupra nevoilor si problemelor actuale legate de adoptarea tehnologiilor de tip cloud.

Daca sunteti interesat sa primiti un raport privind concluziile sondajului, asigurati-va ca oferiti adresa dvs. de e-mail, la sfarsitul sondajului. Va vom trimite rezultatul atunci cand sondajul se va termina la sfarsitul primaverii. Acesta va fi, de asemenea, disponibil gratuit pe site-ul nostru, www.techsoup.ro

Despre autor

avatar

Eu sunt Andra. Îmi place să descopăr locuri noi şi să le cutreier la pas. Mă scufund uneori în lectură, în căutarea unor momente de linişte care îmi încarcă bateriile. Scriu cu drag despre ceea ce mă face fericită, privind mereu la lucrurile bune din jurul meu. Iubesc ceaiul, ciocolata neagră şi oamenii zâmbitori. Pentru că şi eu sunt unul dintre ei:) Pentru mai multe pilule de optimism, încearcă şi aici www.zambetsisanatate.ro

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.