Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Soluția de vânzare cu Auto-Servire în stații de carburanți Danubius Exim – PetroSol este avizată în România

0

Din această primăvară, stațiile de carburant din România vor putea, în premieră, să funcționeze 24/7 fără a avea nevoie de personal
Soluția creată de Danubius Exim și PetroSol este unică în Europa

Liderul de piață în echipamente și software fiscal Danubius Exim și compania de tehnologie PetroSol au creat în parteneriat o soluție inovatoare pentru optimizarea fluxului de încasare și gestiune în benzinăriile din România. Aceasta a fost avizată în luna februarie a acestui an și este o soluție inovatoare în România prin care se asigură mai puțină aglomerație și flux continuu de vânzare în stațiile de carburanți.

Emiterea bonurilor fiscale se va face cu o imprimantă fiscală Datecs SK1-21, un echipament specializat pentru soluțiile de tip chioșc, cu rolă mare de hârtie – se pot emite peste 1000 de bonuri fiscale – și mentenanță simplificată”, declară Velin Ganev, Director Executiv Danubius Exim.

Prima soluție ce permite toate metodele de plată – inclusiv tichet de rest

Dispozitivul creat de cei doi parteneri este, astfel, prima soluție completă cu imprimantă de kiosk care suportă plata cu numerar, card bancar (Visa, Mastercard dar și Apple Pay și Google Play), carduri de flotă și foarte important – tichet de rest. Este, astfel, singura soluție din Europa care permite rest la tichet de rest, combinatie de numerar cu tichet de rest dar și carduri de fidelizare cu discount sau acumulare de puncte. “Avizarea acestei soluții reprezintă o premieră în România și confirmă încă o dată eforturile noastre la Danubius Exim de a aduce inovație în domeniu și a rezolva probleme reale ale echipelor care se ocupă de gestiune în retail, servicii și nu numai”, completează Velin Ganev.

Imprimanta DATECS SK1-21 folosită în dispozitiv vine cu rolă mare de hârtie și suport pentru flux de plată cu autoservire pentru a permite funcționarea pe tot parcursul zilei și nopții fără a fi necesară intervenția personalului. Cele aproximativ 2200 de stații de carburant din România vor putea folosi această soluție începând cu luna martie. În acest moment în țară sub 20 de stații funcționează în regim fără personal. “Potențialul de dezvoltare cu această soluție este enorm în contextul problemelor de disponibilitate și a creșterii costurilor cu forța de muncă. Costul soluției noastre este beneficiul cel mai mare pentru cei care vor să deschidă noi stații de carburant pentru că aceștia nu mai au nevoie de un prag minim de vânzări pentru a se extinde”, completează Velin Ganev, Director Executiv Danubius Exim.

Astfel, prin degrevarea echipelor actuale, acestea se vor putea focusa pe dezvoltarea business-ului într-un mod mult mai eficient, dar și pe acoperirea unor zone geografice neprofitabile cu stații clasice (până acum)”, completează Cristian Balulescu, Director Executiv PetroSol.

DESPRE DANUBIUS EXIM

Danubius Exim asigură suport, intervenții și asistență specializată pentru case de marcat produse de compania Datecs, direct și prin rețeaua sa de peste 310 de distribuitori. Experiența de peste 25 ani în segmentul de echipamente și software de fiscalizare în România înseamnă pentru Danubius Exim și un portofoliu extins de produse complementare, precum mașini de numărat bani, POS all-in-one, detectoare de valută, cântare electronice care pot fi conectate la case de marcat, dar și aplicații de vânzare și gestiune. Astfel, Danubius poate oferi clienților soluții integrate pentru dotarea unui spațiu comercial, precum și soluții care se adresează industriilor de ticketing, curierat sau transport.

DESPRE PETROSOL

PetroSol este o companie inovatoare de tehnologie specializată în soluții software de viitor, securizate și rentabile pentru industria de Retail Oil & Gas. Portofoliul de produse acoperă pe larg rețelele de stații de combustibil și domeniul de gestionare a lanțului de aprovizionare cu soluții integrate, cum ar fi PetroSol POS (completat de sistemul nostru de Back Office, sistemul HOS și Loyalty Management), PetroSol CMS (completat de Billing, Portal Clienți și Parteneri), PetroSol OPT (pentru stații complet nesupravegheate sau pe plată rapidă / mod de noapte), PetroSol In-House Station (CRT – stații de incinta și comerciale) și multe altele.

Despre autor

avatar

Bun venit pe platforma de informație și educație pozitivă, RomâniaPozitivă.ro! Avem pentru tine peste 30 000 de exemple de Bine despre România de la peste 30 de autori și colaboratori încă din 2006. Susținem și programe educaționale în diverse tematici și am lucrat cu aproape 10 000 de participanți în ultimii 20 de ani. La acest cont de autor publicăm articole, comunicate de presă, opinii și imagini pe care le primim de la colaboratori și parteneri, dar selectăm acele date care se potrivesc cu ceea ce dorim să promovăm pe platforma noastră. De Bine despre România.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.