Solicitare de Traineri pentru un joc de strategie de la Fundatia Friedrich Ebert

0

Fundatia Friedrich Ebert din Germania a elaborat un joc de strategie pentru elevi cu tema de politicã locala. Acest joc a fost adaptat intr-un proces de lucru profund la situatia legalã si condiţiile din România. Prin joc tinerilor li se oferã posibilitatea de a cunoaste mecanismele democratice, de a întelege ce înseamnã sã faci politicã, dar si sansa de a-si pune in valoare calitãti care nu sunt neapãrat evidentiate in procesul instructiv-educativ in scoli sau in viata de zi cu zi, fiind legat aici de atitudine lor civicã, de calitatea lor de cetãteni si de membri ai comunitãtii locale din care fac parte.

In anul 2010 sunt planificate pânã la 5 jocuri de strategie in 5 localitãti diferite. Pentru realizarea proiectului dorim sã formãm 8-10 Traineri, tineri care sã modereze la aceste evenimente.

Trainerii am vrea sã îndeplineascã urmãtoarele conditii:

  • Sã fie interesati de munca cu tinerii si de politica in general
  • Sã aibã experienta cu Traininguri si / sau cu tineri
  • Sã aibã o vârsta între 18 si 30 de ani

Formarea se va face cu un Trainer profesionist din Germania la sfârsitul luni Aprilie 2010.

Dacã sunteti interesati Dumneavoastrã, sau daca stiti omul potrivit vã rog sa trimiteti un CV cu poza prin E-mail. Si dacã doriti sa aflati mai multe sau aveti întrebãri vã stau la dispozitie la adrese de mail: anna.katharina@fes.ro sau fes@fes.ro.

Asteptam aplicatii cu nerãbdare pânã in data de 31.03.2010.

Anna-Katharina Scheidereiter Office-Manager/ Projektkoordinat orin

*** Friedrich-Ebert- Stiftung – Rumänien Str. Tunari nr. 43, RO 020526 Bukarest Tel: 0040 21 211 09 82 /83, Fax: 0040 21 210 71 91 www.fes.ro

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează