Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Solicitare de Traineri pentru un joc de strategie de la Fundatia Friedrich Ebert

0

Fundatia Friedrich Ebert din Germania a elaborat un joc de strategie pentru elevi cu tema de politicã locala. Acest joc a fost adaptat intr-un proces de lucru profund la situatia legalã si condiţiile din România. Prin joc tinerilor li se oferã posibilitatea de a cunoaste mecanismele democratice, de a întelege ce înseamnã sã faci politicã, dar si sansa de a-si pune in valoare calitãti care nu sunt neapãrat evidentiate in procesul instructiv-educativ in scoli sau in viata de zi cu zi, fiind legat aici de atitudine lor civicã, de calitatea lor de cetãteni si de membri ai comunitãtii locale din care fac parte.

In anul 2010 sunt planificate pânã la 5 jocuri de strategie in 5 localitãti diferite. Pentru realizarea proiectului dorim sã formãm 8-10 Traineri, tineri care sã modereze la aceste evenimente.

Trainerii am vrea sã îndeplineascã urmãtoarele conditii:

  • Sã fie interesati de munca cu tinerii si de politica in general
  • Sã aibã experienta cu Traininguri si / sau cu tineri
  • Sã aibã o vârsta între 18 si 30 de ani

Formarea se va face cu un Trainer profesionist din Germania la sfârsitul luni Aprilie 2010.

Dacã sunteti interesati Dumneavoastrã, sau daca stiti omul potrivit vã rog sa trimiteti un CV cu poza prin E-mail. Si dacã doriti sa aflati mai multe sau aveti întrebãri vã stau la dispozitie la adrese de mail: anna.katharina@fes.ro sau fes@fes.ro.

Asteptam aplicatii cu nerãbdare pânã in data de 31.03.2010.

Anna-Katharina Scheidereiter Office-Manager/ Projektkoordinat orin

*** Friedrich-Ebert- Stiftung – Rumänien Str. Tunari nr. 43, RO 020526 Bukarest Tel: 0040 21 211 09 82 /83, Fax: 0040 21 210 71 91 www.fes.ro

Despre autor

avatar

Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă, www.RomaniaPozitiva.ro cu peste 30 de autori și peste 30 000 de articole de Bine despre România publicate încă din 2006. Florin are aproape 20 de ani de experiență ca trainer pentru circa 10 000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: facilitare de procese de învățare, orientarea spre soluție (psihologie pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, design thinking, managementul echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, teambuilding. Florin a lucrat 4 ani în industria berii alături de InBev având atribuții de training pe mai multe procese de vânzări și de business pentru o rețea cu peste 40 de firme de distribuție de bunuri de larg consum pe întreg teritoriul țării. Florin și-a început cariera profesională alături de echipa AIMS Timișoara - 4 ani de experiență în recrutare și selecție de personal și training. Florin are experiență ca moderator/speaker pentru diverse evenimente și conferințe: TEDx București, Impact HUB, Zilele Biz, Future Makers, ASPEN Leadership Program, Leaders for Justice Program, Automotive Forum, “Conferința Anului Viitor”, Inspiro, Bucharest Integrity Gathering, Conferința de Voluntariat, The Conference about Happiness, “Fabricat în Țara lui Andrei”cu NESsT & Petrom, WWF Școli Verzi în Europa, Criminalitate Forestieră WWF, Interpol, Client Earth), TEDx Galați, TEDx Constanța. Majoritatea clienţilor lui Florin sunt din aria de business, companiile activând în domenii foarte diferite (servicii, IT, automotive, bunuri de larg consum, consultanţă) pe întreg teritoriul ţării. Florin este implicat şi în proiecte de training și facilitare pentru organizaţii nonguvernamentale. Florin a fost membru entuziast în organizațiile AIESEC Timișoara și ARDOR Banat. Florin desfăşoară şi proiecte de training și facilitare în sistem deschis („open training”), un exemplu de astfel de program fiind cursul „Train the Trainers” cu Institutul Român de Training și Training Cafe. Motivaţia principală este dorinţa de a schimba lucrurile în Bine în România. Florin este certificat Formator A.N.C., White Belt @ ABInBev. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică uneori chiar clasică și indiană.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.