Ateliere Fără Frontiere vă reamintește că termenul limită pentru înscrierea de proiecte în etapa I din 2013 a ASSOCLIC este 3 aprilie. În această etapă vor fi donate 500 de calculatoare către organizații neguvernamentale (asociații, fundații, federații), școli, licee, instituții de învățământ acreditate (facultăți/universități), grădinițe, muzee de stat, biblioteci de stat și instituții sociale care prezintă un proiect într-unul din domeniile eligibile: educaţie prin acces la IT&C, integrare/reintegrare – care stimulează autonomia persoanelor asistate prin acces la IT&C, formare prin acces la IT&C sau alte proiecte care vizează un impact social în comunitate.
Regulamentul complet este disponibil aici assoclic.ro/regulament-de-participare iar detalii complete și înscrierile sunt disponibile pe www.assoclic.ro.
Partenerii proiectului Assoclic: ECOTIC, SNAPSHOT by McCann PR, Microsoft.
Acest proiect este susținut și de: Camera Franceză de Comerț, Camera de Industrie și Agricultură în România (CCIFER), RSC, România Pozitivă, Știri ONG, Fundația EOS, NESsT, Centras, Ce-Re, TechSoup.
Partenerii strategici ai Ateliere Fără Frontiere sunt: Apa Nova București – Veolia ; BRD – Société Générale și Carrefour România.
Despre Assoclic
Assoclic este programul național de donații de computere al Ateliere Fără Frontiere, care, din 2008 și până în prezent, a dotat peste 3000 calculatoare recondiționat la mai mult de 500 de structuri din întreaga țară, oferind celor aproape 59.000 de beneficiari ocazia de a utiliza calculatoarele pentru educație, integrare și dezvoltare personală.
Despre Ateliere Fără Frontiere România
Ateliere Fara Frontiere este o asociație română non-profit de inserție socio-profesională a cărei misiune este integrarea socio-profesională a persoanelor în mare dificultate, lupta împotriva risipei și poluării prin recondiționarea și reciclarea echipamentelor IT uzate și solidaritatea digitală prin donații de echipamente IT pentru proiecte educaționale și sociale.