Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

SocialPedia 19: Lecții din pandemie cu Nicoleta Scarlat, Aluziva și psihologul Loredana Pecie

0

După o pauză de șase luni, SocialPedia revine cu o nouă ediție, de data aceasta, online. Ediția a 19-a a SocialPedia, singura conferință lunară de social media din România, are loc pe 22 octombrie, de la ora 18:00, live pe ZOOM. Speakerii acestei ediții sunt: Nicoleta Scarlat, Director de Vânzări Eisberg, Alina Greavu, creator de conținut @ Aluziva, și Loredana Pecie, psiholog.

Trecem printr-o perioadă provocatoare, în care atât brandurile, cât și influencerii și oamenii care lucrează în social media trebuie să se reinventeze și să găsească noi metode de comunicare. Tranziția spre mediul online este din ce în ce mai evidentă, iar acest lucru vine și cu părți mai puțin bune: apar stresul, anxietatea și oboseala mentală, într-o industrie care s-a văzut nevoită să își schimbe abordarea.

Vom discuta despre toate aceste lucruri împreună cu invitații SocialPedia 19, care vor încerca să răspundă la întrebări precum:

– Cum s-au adaptat brandurile și influencerii la noua situație?

– Ce a adus această schimbare în strategiile de comunicare și, respectiv, de vânzare?

– Care sunt previziunile și planurile de business și comunicare pentru viitor?

– Cum trebuie să aibă grijă de sănătatea lor mentală specialiștii în digital, influencerii?

– Cum ne relaxăm, cum învățam să luăm pauze?

– Cum mai facem diferența dintre viața personală și viața profesională, în condițiile de work from home?

Ultimele luni ne-au determinat pe toți să ne reconfigurăm traseul, fie că vorbim despre branduri, influenceri sau despre oamenii care lucrează în social media și digital. Toată această perioadă a venit cu multe schimbări, care și-au pus amprenta asupra noastră, într-un fel sau altul. Credem că este nevoie despre o discuție sinceră și deschisă, în care să povestim despre ce s-a întâmplat și despre cum ne putem adapta. De aceea, la finalul evenimentului am pregătit și un workshop susținut de un psiholog, care ne va da câteva tips&tricks despre cum putem gestiona toate emoțiile din ultima perioadă, apoi vom face câteva exerciții practice”, declară organizatorii evenimentului.

Nicoleta Scarlat, Director de Vânzări Eisberg, va susține o prezentare de tip studiu de caz despre strategia de comunicare a brandului în această perioadă dificilă.

Psihologul Loredana Pecie vorbește pe tema sănătății mentale a specialiștilor din comunicarea online, în cadrul unui workshop aplicat (exerciții de respirație, studii de caz și alte surprize).

Apoi Aluziva va continua cu lecțiile pe care le-a învățat în această pandemie, ca influencer, mamă și om care privește cu optimism spre viitor.

Biletele sunt disponibile online și pot fi cumpărate de aici: https://socialpedia.eu/events/socialpedia-19/

Despre Speakeri

Nicoleta Scarlat, Director de Vânzări Eisberg

Nicoleta Scarlat spune despre ea că este „mama și tatăl salatei în România”. Este parte din familia Eisberg de 18 ani și este Manager Vânzări de peste 13 ani. Ea este profesionistul care are grijă de tot ce iese din companie, fie că e vorba despre marfă sau informații. Crede că paza bună trece primejdia rea și vine la SocialPedia 19 pentru a ne povesti cum a trecut compania prin această pandemie și, mai ales, ce lecții a învățat. https://www.eisberg.ro/

Alina Greavu, Content Creator @ Aluziva

Alina Greavu (31 ani) este fost jurnalist și actual creator de conținut axat pe activism social și parenting. Cu studii în comunicare, a început să scrie pe blog la 19 ani și la 20 de ani a avut și primul job în presă. A lucrat la mai multe reviste și televiziuni, urmând ca în 2018 să activeze în zona de online, pe YouTube și Instagram, sub numele Aluziva. Având trei copii, vorbește deschis despre experiența de mamă, abordează subiecte tabu și prezintă viață așa cum este, în ciuda presiunii de a arăta numai perfecțiune în social media. Se implică deseori în campanii caritabile, este o portavoce pentru cei care o urmăresc și atinge fără rețineri subiecte grele precum exploatarea la serviciu, depresia, abuzurile sexuale, situația învățământului românesc, comunitatea LGBT etc.

Loredana Pecie, Psiholog & Coach

Loredana Pecie este creatoarea conceptului de PsihoCoaching. Acesta îmbină eficient concepte și tehnici din psihoterapie, hipnoterapie și coaching în funcție de nevoile individuale ale fiecăruia. Are două principii după care își conduce cariera: să împărtășească din experiența ei cu lucrul asupra sănătății mentale și să ne sprijine în călătoria către viața pe care ne-o dorim. Primii pași îi vom face împreună la SocialPedia 19. https://www.loredanapecie.ro/

Eveniment powered by KISS FM & sponsored by Eisberg

Parteneri media: IQAds, IQool, MORE Networking

Despre SocialPedia

SocialPedia este singura conferință lunară de social media din România, eveniment dezvoltat de Sabina Cornovac și Iulia Stănescu. Premiat la Webstock 2018, proiectul s-a transformat într-un eveniment lunar, unde oameni de succes din online împărtășesc secretele muncii din spatele ecranului. Obiectivul nostru? Sã contribuim la creșterea calitativă a comunității de social media din țară.

Despre organizatori

Sabina Cornovac

De aproape 13 ani creator de conținut și social media specialist, Sabina Cornovac se dedică dezvoltării de proiecte educative pentru comunitatea de social media din România și este adepta conceptului de comunicare Human2Human. Sabina scrie pe https://www.sabinacornovac.ro/ și este creatoarea comunității #SocialPedia.

Despre Iulia Stănescu

Cu peste 13 ani de experiență în comunicarea digitală, Iulia Stănescu este freelancer și crede cu tărie în conținutul original și în interacțiunea dintre oameni, atât online, cât și offline.

Despre autor

avatar

Bun venit pe platforma de informație și educație pozitivă, RomâniaPozitivă.ro! Avem pentru tine peste 30 000 de exemple de Bine despre România de la peste 30 de autori și colaboratori încă din 2006. Susținem și programe educaționale în diverse tematici și am lucrat cu aproape 10 000 de participanți în ultimii 20 de ani. La acest cont de autor publicăm articole, comunicate de presă, opinii și imagini pe care le primim de la colaboratori și parteneri, dar selectăm acele date care se potrivesc cu ceea ce dorim să promovăm pe platforma noastră. De Bine despre România.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.