Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

În Noiembrie, bărboșii pot ajuta la cumpărarea unei Ambulanțe împreună cu Asociația Beard Brothers

0

No Shave November: HairCare se alătură campaniei Asociației Beard Brothers prin care vor cumpăra o ambulanță.

În luna noiembrie, bărboșii pot ajuta la cumpărarea unei Ambulanțe împreună cu Asociația Beard Brothers și Haircare.

Haircare se alătură campaniei Asociației Beard Brothers și oferă clienților săi discounturi la produsele pentru bărboși, iar o parte din profit este donat campaniei 1.12 Wheels for Life care are ca scop achiziționarea unei ambulante de tip C, pentru SMURD Cluj. Oricine poate dona pentru această cauză și poate câștiga un motor.

Ce este No Shave November (Movember)

No Shave November (Movember) este un eveniment anual în care bărbații sunt încurajați să își lase bărbile și mustățile să crească pe tot parcursul lunii noiembrie, astfel încât să reamintească de problemele de sănătate ale bărbaților cum ar fi cancerul de prostată, cancerul testicular sau suicidul.

Scopul acestui eveniment este acela de a încuraja detectarea cancerului, diagnosticarea acestuia și tratamentele potrivite într-un stadiu incipient, astfel încât să reducă numărul deceselor ce pot fi prevenite. Pe lângă controale anuale, bărbații sunt îndemnați să verifice dacă au avut cazuri de cancer în familie și să adopte un stil de viață sănătos.

Bărbații sunt încurajați să nu își îngrijească bărbile în luna noiembrie, iar banii pe care i-ar fi investit în îngrijire să îi doneze către o cauză care susține mișcarea No Shave November.

Campania inițiată de Asociația Beard Brothers și susținută de HairCare

În 2018, cei din Asociația Beard Brothers inițiază campania 1.12 Wheels for Life prin care vor să strângă bani pentru a cumpăra o ambulanță tip C pe care să o doneze către SMURD Cluj.

În spiritul No Shave November, Haircare a redus prețurile tuturor produselor de îngrijire pentru bărbați pentru a-i încuraja să cumpere și să facă o faptă bună luna aceasta. Pe lângă reducerea de pe site, pentru fiecare produs cumpărat, Haircare redirecționează un procent din vânzări către cauza susținută de cei de la Beard Brothers.

„În România nu există încă un ONG care să se ocupe strict de problemele de sănătate ale bărbaților, însă fiind vorba despre Movember și bărboși, nu putem sta deoparte, așa că am inițiat această campanie pentru a ajuta cât de mult putem și ne bucurăm că avem susținerea multor entități, de la Haircare și până la studenți”, ne spune Cornel Marian Hoza, președinte și membru fondator Beard Brothers.

Ce poți să câștigi dacă donezi

Cei ce aleg să doneze direct către Asociația Beard Brothers pot câștiga un motor. Pentru a se înscrie în tombola pentru a câștiga motorul, cei interesați trebuie să doneze 100 de lei în contul Asociației Beard Brother: RO58BTRLRONCRT0249735201, cu mențiunea MOTO-SMURD plus numărul de telefon.

Cum poți să donezi

Există mai multe modalități de a dona:

  • Cumpărând produsele dedicate bărboșilor de pe ro;
  • Donând 100 de lei în contul Beard Brothers;
  • Susținând cauza pe Indiegogo.

Despre activitatea Asociației Beard Brothers

Beard Brothers este unul dintre cele mai neconvenționale ONG-uri din România, înființat în 2013 ca o frăție a bărboșilor. Principalul scop al acestui ONG este acela de a se implica activ în societate și de a lupta împotriva stereotipurilor sociale și a discriminării.

În 2015, bărboșilor li s-au alăturat și The Sisterhood, divizia de fete, iar în 2016 s-a înființat și Volunteer Crew, echipa unde se pot implica toți cei ce vor să se implice în activitățile inițiate de Beard Brothers și The Sisterhood.

„În toți acești ani, și noi, și fetele și voluntarii ne-am implicat în mai multe campanii, pe multe dintre ele le-am inițiat chiar noi. Am donat haine, jucării, am susținut sportivi de performanță, dar am ajutat și punctual oameni care aveau nevoie de ajutor. Sunt sigur că nu ne vom opri curând cu aceste inițiative”, ne-a mai spus Cornel Marian Hoza.

Implicarea Haircare în campania Beard Brothers

„Pentru că parte din clienții noștri sunt și bărboșii, nu puteam să nu ne alăturăm cauzei No Shave November. Consider că un impact cât mai mare se aduce atunci când îți unești puterile cu alți oameni care au interese comune, în cazul nostru cei de la Beard Brothers pe care îi apreciem și îi susținem. Este impresionant ce pot face oamenii pentru comunitate atunci când își doresc cu adevărat ceva”, a declarat George Agafiței, CEO Haircare.

Poți cumpăra produsele preferate pentru îngrijirea bărbii de pe Haircare sau poți dona direct către Beard Brothers până pe 10 decembrie.

Despre autor

avatar

Bun venit pe platforma de informație și educație pozitivă, RomâniaPozitivă.ro! Avem pentru tine peste 30 000 de exemple de Bine despre România de la peste 30 de autori și colaboratori încă din 2006. Susținem și programe educaționale în diverse tematici și am lucrat cu aproape 10 000 de participanți în ultimii 20 de ani. La acest cont de autor publicăm articole, comunicate de presă, opinii și imagini pe care le primim de la colaboratori și parteneri, dar selectăm acele date care se potrivesc cu ceea ce dorim să promovăm pe platforma noastră. De Bine despre România.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.