Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Smiley, Loredana, Horia Brenciu, Inna, Marius Moga, Randi, BROMania, Andreea Balan, Jazzy Jo, Alexia Eram au primit cu Zoomlindul

0

Pentru că anul acesta cei mici nu se pot bucura de mersul cu colindul, Salvați Copiii duce în siguranță vocea copiilor la Zoomlindat cu un roboţel!

Bucureşti, 23 decembrie 2020: Salvați Copiii România atrage atenţia că pe lângă provocările provocate de pandemie – izolare, lipsa resurselor pentru școala online, slaba instruire a profesorilor pentru provocările școlii online, creşterea riscului de abandon școlar și analfabetism funcțional – copiii pierd chiar şi micile bucurii, printre care şi bucuria mersului la colindat.

De 30 de ani, Salvaţi Copiii găsește soluții pentru problemele copiilor și transformă imposibilul în realitate prin programele derulate. Astfel, a găsit o soluție și pentru a readuce copiilor sărbătorilor: cu ajutorul unui roboțel educațional – EduRobot, copiii s-au conectat online cu cele mai iubite vedete pentru a le colinda.

Smiley, Loredana, Horia Brenciu, Inna, Marius Moga, Randi, BROMania, Andreea Balan, Jazzy Jo, Alexia Eram au primit cu Zoomlindul, în siguranță, vocea copiilor vulnerabili și mesajul lor de mulţumire pentru tot ajutorul pe care l-au primit anul acesta.

„M-am bucurat să primesc cu Zoomlind-ul. A fost o mare surpriză. De 30 ani echipa Salvati Copiii găsește întotdeauna idei pentru nevoile copiilor.”, Smiley

Pentru că anul acesta cei mici nu se pot bucura de mersul cu colindul, am apelat la roboţelul EduRobot pentru a duce în siguranță vocea copiilor și spiritul sărbătorilor acasă la toţi cei care au sprijit cauzele copiilor vulnerabili anul acesta. Am început cu Pavel Bartoş care a primit cu bucurie roboţelul şi copiii programelor Salvaţi Copiii cu Zoomlindul. Continuăm cu prieteni celebri, companii şi publicul larg. Sperăm ca mesajul copiilor să ne facă să zâmbim şi să ne amintim mai des că întotdeauna poate fi găsită o soluţie. De 30 de ani Salvaţi Copiii găseşte întotdeauna o soluţie, iar provocările de anul acesta ne-au responsabilizat şi mai mult. De la începul pandemiei, peste 55.800 de elevi au beneficiat de condiții mai bune pentru începerea anului școlar și de metode de lucru online îmbunătățite cu sprijinul Salvaţi Copii. Ne dorim ca anul viitor să dublăm numărul copiilor pe care îi ajutăm să aibă acces la educaţie., declară Gabriela Alexandrescu, Președinte Executiv Salvați Copiii România.

Organizaţia Salvaţi Copiii ne îndeamnă pe fiecare dintre noi să o susţinem în continuare pentru a schimba realitatea copiiilor vulnerabili din România: aproape un milion de copii, reprezentând 32% dintre elevii români, au în continuare nevoie de echipamente electronice pentru educația în mediul online.

Cei care îşi doresc să sprijine programele Salvaţi Copiii o pot face la SMS la 8849 cu textul SALVEZ, online pe www.salvaticopiii.ro sau completând formularul de 3.5% pentru anul 2021. Companiile se pot implica de asemenea în campanie, completând contractul de sponsorizare.

Spotul campaniei:

Campania Colindul a fost dezvoltată de MAINSTAGE | THE AGENCY şi Positive Communication, și cuprinde o execuție video care îl are ca protagonist pe actorul Pavel Bartoș. În cadrul campaniei, vedete binecunoscute sunt colindate cu ajutorul robotului educațional EduRobot, ce integrează tehnologia viitorului în procesul educaţional. EduRobot este pus la dispoziție, pentru acest proiect, de echipa Iris Robotics din Iași.

Despre Organizația Salvați Copiii: 30 de ani

De 30 de ani, Salvați Copiii România construiește programe sociale, politici publice și practici solide în beneficiul copilului din România. Expertiza și complexitatea proiectelor la nivel național fac din organizație o instituție socială esențială, al cărei rol este medierea între societatea și autoritatea publică, în beneficiul copilului.

În trei decenii de activitate, Salvați Copiii a intervenit activ în societate, identificând soluții concrete pentru protejarea și sprijinirea copiilor vulnerabili, și a militat, în același timp, pentru o colaborare viabilă cu autoritățile decidente, pentru asigurarea interesului superior al copilului.

Salvați Copiii și-a asumat rolul de supraveghere vigilentă a autorităților publice, în așa fel încât acestea să implementeze politici publice de durată care să corecteze cauzele care duc la vulnerabilizarea copiilor. Totodată, organizația a reușit să creeze rețele active de solidaritate, prin încurajarea responsabilității sociale a companiilor și a societății, în sens larg.

În calitate de membru al Save the Children, cea mai mare organizație independentă din lume care promovează drepturile copilului şi care cuprinde 30 de membri şi desfășoară programe în peste 120 de ţări, VIZIUNEA noastră este o lume care respectă, pentru fiecare copil, dreptul său la supraviețuire, educație, protecție și participare, asumându-ne MISIUNEA de a obţine progrese importante privind modul în care copiii sunt trataţi şi producerea schimbărilor imediate şi de durată în viaţa acestora. În cei 30 de ani de activitate, peste 2.200.000 de copii au fost implicați în programele și campaniile Organizației Salvați Copiii.

Despre autor

avatar

Bun venit pe platforma de informație și educație pozitivă, RomâniaPozitivă.ro! Avem pentru tine peste 30 000 de exemple de Bine despre România de la peste 30 de autori și colaboratori încă din 2006. Susținem și programe educaționale în diverse tematici și am lucrat cu aproape 10 000 de participanți în ultimii 20 de ani. La acest cont de autor publicăm articole, comunicate de presă, opinii și imagini pe care le primim de la colaboratori și parteneri, dar selectăm acele date care se potrivesc cu ceea ce dorim să promovăm pe platforma noastră. De Bine despre România.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.