Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Simplifica-ti campania de strangere a 2%: inscrie-ti organizatia pe Map4Good

0

Anul trecut peste 26.000 de organizatii neguvernamentale au primit ajutor financiar in urma campaniilor de 2%. Anul acesta, ajuta-i pe oameni sa te gaseasca mai usor si inscrie-ti organizatia pe Map4Good (www.map4good.org).

Pentru cei care vor sa te sustina va fi simplu si rapid sa redirectioneze 2% pentru ca harta genereaza automat formularul 2% cu datele organizatiei tale.

Este simplu sa te alaturi si nu costa nimic organizatia ta:

 • Intra pe www.techsoup.ro
 • Acceseaza sectiunea Inregistreaza-te, apoi adauga organizatia pe care o reprezinti selectand Inregistreaza-ti organizatia
 • Completeaza formularul de inscriere cu datele fiscale ale organizatiei tale si incarca urmatoarele documentele: Certificat fiscal, statut, Certificat de inregistrare in Registrul Asociatiilor si Fundatiilor.
 • In completarea formularului, alege sa apari pe harta Map4Good.

Dupa ce echipa TechSoup Romania primeste inregistrarea organizatiei, aceasta este analizata si declara eligibilitatea organizatiei in decurs de 3 zile lucratoare.

O organizatie eligibila devine parte a programului de donatii TechSoup Romania, care inseamna pentru organizatia ta si mai multe beneficii alaturi de Map4Good:

 • Produse accesibile software si hardware de la Microsoft, Adobe si Cisco;
 • Upgrade gratuit la o serie de produse tehnologice din catalogul online;
 • Acces la cele mai noi produse lansate de catre partenerii donatorii;
 • Webinarii (conferinte online) despre cum poti utiliza tehnologia pe care o poti lua de la noi;
 • Articole si interviuri despre cum te poate ajuta tehnologia sa fii alaturi de oamenii pentru care lucrezi;
 • Studii de caz despre activitatea organizatiei tale;
 • Acces la conferinte/evenimente organizate de TechSoup Romania.

Mai multe informatii despre aceasta harta puteti obtine de la Steliana Moraru, Partner Manager TechSoup Romania, prin email lasteliana.moraru@techsoup.ro

Despre TechSoup Romania

TechSoup este cea mai mare intreprindere sociala care ofera tehnologie accesibila organizatiilor neguvernamentale din toata lumea.TechSoup Romania a sprijinit cele peste 600 de organizatii neguvernamentale membre ale comunitatii sale sa faca economii de peste 1.200.000 USD in ultimii 3 ani, avand in acelasi timp acces la cele mai noi programe si aplicatii – peste 300 de produse de software care le pot face munca mai eficienta.

Alaturi de TechSoup Romania sunt parteneri internationali precum Microsoft, Adobe si Cisco care ofera cele mai noi programe si aplicatii organizatiilor romanesti in Programul de Donatii, dar si companii romanesti de IT – in programe precum ReStart Romania sauInnovation Labs.

map4good

Despre autor

avatar

Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă, www.RomaniaPozitiva.ro cu peste 30 de autori și peste 30 000 de articole de Bine despre România publicate încă din 2006. Florin are aproape 20 de ani de experiență ca trainer pentru circa 10 000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: facilitare de procese de învățare, orientarea spre soluție (psihologie pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, design thinking, managementul echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, teambuilding. Florin a lucrat 4 ani în industria berii alături de InBev având atribuții de training pe mai multe procese de vânzări și de business pentru o rețea cu peste 40 de firme de distribuție de bunuri de larg consum pe întreg teritoriul țării. Florin și-a început cariera profesională alături de echipa AIMS Timișoara - 4 ani de experiență în recrutare și selecție de personal și training. Florin are experiență ca moderator/speaker pentru diverse evenimente și conferințe: TEDx București, Impact HUB, Zilele Biz, Future Makers, ASPEN Leadership Program, Leaders for Justice Program, Automotive Forum, “Conferința Anului Viitor”, Inspiro, Bucharest Integrity Gathering, Conferința de Voluntariat, The Conference about Happiness, “Fabricat în Țara lui Andrei”cu NESsT & Petrom, WWF Școli Verzi în Europa, Criminalitate Forestieră WWF, Interpol, Client Earth), TEDx Galați, TEDx Constanța. Majoritatea clienţilor lui Florin sunt din aria de business, companiile activând în domenii foarte diferite (servicii, IT, automotive, bunuri de larg consum, consultanţă) pe întreg teritoriul ţării. Florin este implicat şi în proiecte de training și facilitare pentru organizaţii nonguvernamentale. Florin a fost membru entuziast în organizațiile AIESEC Timișoara și ARDOR Banat. Florin desfăşoară şi proiecte de training și facilitare în sistem deschis („open training”), un exemplu de astfel de program fiind cursul „Train the Trainers” cu Institutul Român de Training și Training Cafe. Motivaţia principală este dorinţa de a schimba lucrurile în Bine în România. Florin este certificat Formator A.N.C., White Belt @ ABInBev. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică uneori chiar clasică și indiană.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.