Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Sibus România extinde gama de servicii profesionale gratuite

0

Furnizorul de servicii profesionale Sibus anunță extinderea portofoliului în zona serviciilor tehnologice, permițând companiilor din România să găsească mai ușor și mai rapid ofertele competitive ale specialiștilor IT. Serviciul gratuit este disponibil, pentru început, în București și în alte cinci mari orașe. Platforma Sibus facilitează deja de cinci luni contactul dintre companii din toată țara și auditori, contabili sau avocați, iar includerea serviciilor IT în portofoliu reprezintă un pas natural în completarea platformei de business.

Patrick.Nordstjaerne’’Astăzi, fiecare business are la bază o infrastructură tehnologică mai simplă sau mai complexă, iar Sibus ajută companiile să găsească furnizorul de servicii IT potrivit, într-un timp foarte scurt. Un furnizor care să înțeleagă atât afacerea, cât și industria în care activează. Fiecare client ce apelează la serviciile noastre primește trei oferte competitive de la trei parteneri diferiți și este contactat de noi direct pe telefon sau e-mail. Serviciul este 100% gratuit și nu implică niciun fel de legătură contractuală’’, declară Patrick Nordstjaerne, Country Manager, Sibus România.

Reprezentanții Sibus își propun ca până la finele acestui an să includă pe platformă și servicii financiare. Atât clienții, cât și partenerii și-au exprimat interesul în a beneficia de un serviciu similar celor deja disponibile pentru oferte bancare. Platforma Sibus are peste 250 de parteneri activi, iar până la finele anului compania se așteaptă să depășească ținta inițială de 400 de parteneri. În total, Sibus conectează mai mult de 4.500 de contabili, auditori, consilieri fiscali, avocați și specialiști IT. Bucureștiul generează 67% din veniturile companiei, în timp ce Timișoara, Cluj, Brașov, Constanța și Iași cumulează în jur de 24%.

Introducerea serviciilor legale și a celor de IT completează platforma de servicii profesionale Sibus cu parteneri esențiali pentru orice industrie. Acest lucru nu aduce beneficii doar clienților, dar și partenerilor care pot deveni la rândul lor utilizatori ai serviciilor oferite.  Încrederea lor este asigurată prin validarea continuă a clienților și prin faptul că Sibus se asigură că furnizorul înțelege foarte clar cerințele clientului. De asemenea, după fiecare serviciu prestat, echipa Sibus colectează feedback-ul clienților și mediază colaborarea părților, astfel încât cererile clienților să fie îndeplinite.

***

Despre Sibus România

Sibus România este o companie cu sediul central în București, înființată în 2014 de către trei antreprenori.Patrick Nordstjaerne, asociatul principal, are o experiență de 15aniîn auditși Group Finance, lucrând în companiiprecum KPMG, Ernst & Young și Carlsberg.

Despre autor

avatar

Eu sunt Andra. Îmi place să descopăr locuri noi şi să le cutreier la pas. Mă scufund uneori în lectură, în căutarea unor momente de linişte care îmi încarcă bateriile. Scriu cu drag despre ceea ce mă face fericită, privind mereu la lucrurile bune din jurul meu. Iubesc ceaiul, ciocolata neagră şi oamenii zâmbitori. Pentru că şi eu sunt unul dintre ei:) Pentru mai multe pilule de optimism, încearcă şi aici www.zambetsisanatate.ro

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.