Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

SIBIU: Festivalul copiilor jucăriada lui Iepurilă

0

 FESTIVALUL COPIILOR JUCĂRIADA LUI IEPURILĂ

4-5 APRILIE LA FORUMUL GERMAN DIN SIBIU

 Afis

Iepurilă are o singură dorinţă: să organizeze o Jucăriadă mai frumoasă decât cea a lui Moş Crăciun.

După ce s-a gândit îndelung ce şi cum să facă, a ajuns la concluzia ca are nevoie de ajutor. S-a dus la prietenii săi Gandacii de Colorado care au acceptat bucuroşi să-l ajute. Au inceput deja sa organizeze atelierul de pictură pe ipsos.

Dar un singur atelier de creaţie nu este suficient. Astfel că, Iepurilă i-a trimis o telegramă Găinuşei gospodine: Nevoie. Urgent. Ajutor. Organizare. Jucăriada!

Aceasta şi-a luat Puişorii şi s-au dus într-o suflare să ajute. Ea s-a apucat să coacă turta dulce pe care o vor picta copiii, iar Puişorii dibaci să coase o rochie frumoasă pentru Dominique și Ioana, care vor susţine un recital minunat.

Omizile năstruşnice i-au urmărit pe Puişori. Văzând ce se întâmplă s-au oferit să testeze ringul de dans. Alina Găvozdea şi Denisa Cornăcel vor susţine spectacole cu copii pe acel ring.

Vecinul Cameleon, auzind gălăgie, s-a dus cu scandal. Dar ajungâd acolo s-a apucat pur şi simplu să pregătească vopselele pentru pictura pe faţă. Doar este un expert în culori!

În tot acest timp, Melcii pofticioşi perpară ciocolata dupa o reţetă secretă moştenită din bătrâni. Această ciocolată va lua diferite forme chiar în faţa copiilor.

Pentru că toată această organizare a creat o mare zarvă, s-au alăturat şi alţi prieteni. Astfel , Păienjenii poligloţi pregătesc materialele pentru Helen Doron care îi va învăţa pe copii limba engleză.

Şi în timp ce Oiţele precaute testează ceaiul, jucăriile şi cărţile pe care copiii le vor avea la dispoziţie , Broscuţele inimoase confecţionează cutiile pentru donaţiile şi schimbul de jucării.

Nici Ţestoasa dansatoare nu se lasă mai prejos. Ea repetă paşii de dans popular şi de balet învăţaţi la Școala Ioan Macrea. Vrea să fie sigură că spectacolul de anul acesta va fi fără cusur.
Iată că îşi fac intrarea, cu mişcări noi de taekwando, şi Castorii sportivi… Dar de unde vine gălăgia aceasta? Din colţul acela…. Aaaa, sunt Pocurşorii veseli. Cineva trebuie să testeze şi locul de joacă de la Yoyo.

La câte pregătiri se fac la Forumul German, trebuie neapărat să vină toţi copiii. Iepurilă îi aşteaptă pe 4-5 aprilie, între orele 11.00- 20.00.

Despre autor

avatar

Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă, www.RomaniaPozitiva.ro cu peste 30 de autori și peste 30 000 de articole de Bine despre România publicate încă din 2006. Florin are aproape 20 de ani de experiență ca trainer pentru circa 10 000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: facilitare de procese de învățare, orientarea spre soluție (psihologie pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, design thinking, managementul echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, teambuilding. Florin a lucrat 4 ani în industria berii alături de InBev având atribuții de training pe mai multe procese de vânzări și de business pentru o rețea cu peste 40 de firme de distribuție de bunuri de larg consum pe întreg teritoriul țării. Florin și-a început cariera profesională alături de echipa AIMS Timișoara - 4 ani de experiență în recrutare și selecție de personal și training. Florin are experiență ca moderator/speaker pentru diverse evenimente și conferințe: TEDx București, Impact HUB, Zilele Biz, Future Makers, ASPEN Leadership Program, Leaders for Justice Program, Automotive Forum, “Conferința Anului Viitor”, Inspiro, Bucharest Integrity Gathering, Conferința de Voluntariat, The Conference about Happiness, “Fabricat în Țara lui Andrei”cu NESsT & Petrom, WWF Școli Verzi în Europa, Criminalitate Forestieră WWF, Interpol, Client Earth), TEDx Galați, TEDx Constanța. Majoritatea clienţilor lui Florin sunt din aria de business, companiile activând în domenii foarte diferite (servicii, IT, automotive, bunuri de larg consum, consultanţă) pe întreg teritoriul ţării. Florin este implicat şi în proiecte de training și facilitare pentru organizaţii nonguvernamentale. Florin a fost membru entuziast în organizațiile AIESEC Timișoara și ARDOR Banat. Florin desfăşoară şi proiecte de training și facilitare în sistem deschis („open training”), un exemplu de astfel de program fiind cursul „Train the Trainers” cu Institutul Român de Training și Training Cafe. Motivaţia principală este dorinţa de a schimba lucrurile în Bine în România. Florin este certificat Formator A.N.C., White Belt @ ABInBev. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică uneori chiar clasică și indiană.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.