Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

SIBIU: COMUNITATE A MAMICILOR INFORMATE / 12-16 OCTOMBRIE @ LIBRARIA HABITUS

0

SIBIU, COMUNITATE A MĂMICILOR INFORMATE
12-16 OCTOMBRIE, ÎNTRE 17.00-20.00 ÎN LIBRĂRIA HABITUS

Sibiu-comunitate a mămicilor informate este un eveniment dedicat în totalitate mamelor, identice prin probleme, unice prin ele însele și prin copiii pe care îi iubesc.

Afis (1)

În perioada 12-16 octombrie 2015, sala de conferință din Librăria Habitus va reuni sub același acoperiș, atât specialiști din domenii precum pediatria, psihologia, nutriția și educația, cât și mămici de succes care sa ne împărtășească ce a însemnat această experiență pentru ele, cum s-a schimbat viața lor la sosirea unui copil și felul în care reușesc să managerieze, cu succes, calitatea de femeie de carieră și cea de mamă.

Temele abordate sunt cât se poate de interesante, dintre care amintim “Cum transmitem copilului încrederea în el?”, “Părinți, povești, desene animate: o perspectivă despre universul din jurul copilului nostru”, “Coaching creativ pentru mămici – Exerciții de însuflețire”, “Continuați să le spuneți povești copiilor”, “Ce înseamnă purtarea bebelușului și care sunt beneficiile acesteia atât pentru copil, cât și pentru mamă”, “Ești părinte? Ești responsabil!”, “Productivitate și echilibru pentru oameni inteligenți”, “Dragă mămică, tu cum negociezi?”, “Femeie. Mamă. Antreprenor.”, iar speakerii care vor pune bazele comunității sunt nume sonore precum: Anabela Luca (antreprenor, consultant și trainer de online marketing @adLemonade.com), Sabina Luca (psiholog, lector universitar doctor la Universitatea Lucian Blaga din Sibiu), Catrinel Ioan (coach), Bogdan Gheorghiță (doctor în sociologie al Universității din București), Marciana Moiș (zâna poveștilor), Lucia Albu (psiholog, reprezentant al grupului Kangaroo Moms Sibiu), Ramona Tiepac (trainer și coach) și Dan Luca (fondatorul 5AM Coaching si 5AM Club).

Așadar, evenimentul va pune în discuție atât conceptul de “ A fi mama”, dar și cel de “ A fi femeie”, deoarece mamele au dreptul și chiar obligația de a-și trăi viața împreuna cu copilul, acesta fiind un membru al familiei și nu o povară, o bucurie, nu un sacrificiu. Accesul este gratuit!

Afis fb
Facebook: MagicHandsStudio
Web: www.magichandstudio.ro

Despre autor

avatar

Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă, www.RomaniaPozitiva.ro cu peste 30 de autori și peste 30 000 de articole de Bine despre România publicate încă din 2006. Florin are aproape 20 de ani de experiență ca trainer pentru circa 10 000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: facilitare de procese de învățare, orientarea spre soluție (psihologie pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, design thinking, managementul echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, teambuilding. Florin a lucrat 4 ani în industria berii alături de InBev având atribuții de training pe mai multe procese de vânzări și de business pentru o rețea cu peste 40 de firme de distribuție de bunuri de larg consum pe întreg teritoriul țării. Florin și-a început cariera profesională alături de echipa AIMS Timișoara - 4 ani de experiență în recrutare și selecție de personal și training. Florin are experiență ca moderator/speaker pentru diverse evenimente și conferințe: TEDx București, Impact HUB, Zilele Biz, Future Makers, ASPEN Leadership Program, Leaders for Justice Program, Automotive Forum, “Conferința Anului Viitor”, Inspiro, Bucharest Integrity Gathering, Conferința de Voluntariat, The Conference about Happiness, “Fabricat în Țara lui Andrei”cu NESsT & Petrom, WWF Școli Verzi în Europa, Criminalitate Forestieră WWF, Interpol, Client Earth), TEDx Galați, TEDx Constanța. Majoritatea clienţilor lui Florin sunt din aria de business, companiile activând în domenii foarte diferite (servicii, IT, automotive, bunuri de larg consum, consultanţă) pe întreg teritoriul ţării. Florin este implicat şi în proiecte de training și facilitare pentru organizaţii nonguvernamentale. Florin a fost membru entuziast în organizațiile AIESEC Timișoara și ARDOR Banat. Florin desfăşoară şi proiecte de training și facilitare în sistem deschis („open training”), un exemplu de astfel de program fiind cursul „Train the Trainers” cu Institutul Român de Training și Training Cafe. Motivaţia principală este dorinţa de a schimba lucrurile în Bine în România. Florin este certificat Formator A.N.C., White Belt @ ABInBev. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică uneori chiar clasică și indiană.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.