Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Sibiu: A V-a ediţie a Galei Umanitare organizată de Asociaţia Umanitară Alexandra Nanu

1

Asociatia Umanitara Alexandra Nanu – AUAN împreună cu Asociația Internațională de Tineret “BECOME” sub genericul campaniei “CREDEM ÎN TINE”.

Campania “CREDEM ÎN TINE” este desfăşurată de “Asociaţia Umanitară Alexandra Nanu” – AUAN pe parcursul unui an întreg, în scopul strângerii de fonduri pentru susţinerea proiectelor AUAN ce sprijină copiii/tinerii merituoși, cu mai puține posibilităti financiare, dar care au cea mai mare nevoie de un ajutor moral și financiar pentru a putea valorifica la maximum potențialul și dorința lor de a-și clădi o carieră în viață.

15171124_1383203598386817_5668051182104411931_n

Campania se încheie în fiecare an, în luna decembrie, cu un spectacol umanitar organizat împreună cu Asociația Internațională de Tineret “BECOME”.

În acest an 2016, Gala Umanitară “CREDEM ÎN TINE”, va avea loc marți, 13 decembrie, la Sala Thalia, ora 19:00. Biletele pot fi achiziţionate zilnic de la Sala Thalia, începând cu 30 Noiembrie, intre orele 17:00 – 19:00. Spectacolul este realizat de Radu Nechifor iar toti artisti care participa o fac din dorinta de a darui – fara recompense financiare.

 

logo-asociatia-umanitara-alexandra-nanu-auan

In luna noiembrie 2016 s-au implinit cinci ani de cand a luat fiinta Asociatia Umanitara Alexandra Nanu – AUAN. Putem spune ca in acesti cinci ani am avut realizari foarte frumoase, de care s-au bucurat foarte multi copii/tineri si rezultatele muncii noastre s-au vazut in rezultatele lor – in asta consta multumirea noastra.

Multumim tuturor celor care au fost alături de noi atat financiar dar si moral, care au avut și au încredere în noi.!

Dorica Nanu,
Director executiv – AUAN

http://www.alexandrananu.ro/

https://www.facebook.com/auan.ro/

 

Despre autor

avatar

Bun venit pe platforma de informație și educație pozitivă, RomâniaPozitivă.ro! Avem pentru tine peste 40 000 de exemple de Bine despre România de la peste 30 de autori și colaboratori încă din 2006. Susținem și programe educaționale în diverse tematici și am lucrat cu peste 10 000 de participanți în ultimii 20 de ani. La acest cont de autor publicăm articole, comunicate de presă, opinii și imagini pe care le primim de la colaboratori și parteneri, dar selectăm acele date care se potrivesc cu ceea ce dorim să promovăm pe platforma noastră. De Bine despre România.

Un comentariu

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.