Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

“Și tu poți face ceva!” Summit-ul ARFO, cel mai important eveniment în domeniul adopției și protecției copilului / 29 octombrie 2020

0

În curând: cel mai important eveniment online în domeniul adopției și protecției copilului din România!

Alianţa România Fără Orfani organizează Summit-ul ARFO, cel mai important eveniment în domeniul adopției și protecției copilului, în 29 octombrie 2020. Pentru prima dată Summit-ul ARFO va fi accesibil în întregime online.

Fiecare poate face ceva” este tema care ne va provoca pe noi toți să ne implicăm în viața copiilor pentru care conceptele de “familie” sau “acasă” sunt doar vise frumoase. Părinți adoptivi, asistenți maternali sau sociali, copii adoptați sau aflați în plasament, lucrători în ONG-uri, angajați și directori ai DGASPC, clerici și parlamentari vor descoperi cum pot contribui ca fiecare copil din România să crească într-o familie dedicată bunăstării lui.

Ajuns la a VII- a ediție, ARFO2020 reprezintă o călătorie pe care o vom face împreună, prin sesiuni motivaționale, dar și instruiri specifice în domeniu. Participanții pot alege între 4 workshop-uri pe diferite teme susținute de specialiști naționali și internaționali.

Printre vorbitori, vor fi Dr. Amanda Howard – Samford University, Dr. Curt Thompson, Dr Krish Kandiah – Director Home For Good Marea Britanie, Mădălina Turza – Președinte ANDPDCA, Liviu Mihăileanu – Președinte ARFO, Dr. Ana Rădulescu – Director Executiv CFCECAS, Dr. Cătălin Cîrstoveanu – Spitalul „Marie Curie”, psiholog Alina Muntean și mulți alții.

Summit-ul ARFO2020 va avea loc online
joi, 29 Octombrie în intervalul orar 17:00-21:00.
Înscrieri la www.romaniafaraorfani.ro

Despre Alianța România Fără Orfani (ARFO)

Alianța România fără Orfani (ARFO) reunește organizații nonguvernamentale și religioase, firme, persoane publice și private având ca scop mobilizarea societății înspre manifestarea grijii față de copiii aflați în dificultate.

Mai mult decât să creeze un program, ARFO își propune să mobilizeze întreaga societate înspre manifestarea grijii față de copiii aflați în dificultate. Membrii Alianței sunt persoane și organizații ce s-au devotat slujirii nevoilor fizice, psihice și spirituale ale copiilor aflați în dificultate, serviciile acestora incluzând adopția, plasamentul familial, asistența maternală, consilierea și prevenirea abandonului.

Alianța România Fără Orfani (ARFO) este afiliată World Without Orphans (WWO) și Christian Alliance for Orphans (CAFO). www.romaniafaraorfani.ro

Despre autor

avatar

Bun venit pe platforma de informație și educație pozitivă, RomâniaPozitivă.ro! Avem pentru tine peste 30 000 de exemple de Bine despre România de la peste 30 de autori și colaboratori încă din 2006. Susținem și programe educaționale în diverse tematici și am lucrat cu aproape 10 000 de participanți în ultimii 20 de ani. La acest cont de autor publicăm articole, comunicate de presă, opinii și imagini pe care le primim de la colaboratori și parteneri, dar selectăm acele date care se potrivesc cu ceea ce dorim să promovăm pe platforma noastră. De Bine despre România.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.