Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Shakespreare School inovează din nou și invită părinții și copiii la Zilele Porților Deschise online

0
  • Pentru prima dată o școală privată din România organizează Zilele Porților deschise în mediul online cu activități pentru părinți, copii și adolescenți

  • Programul, care se întinde pe o săptămână, are webinarii dedicate părinților, dar și lecții demonstrative și jocuri online interactive și antrenante pentru copii și adolescenți

În perioada 31 august – 4 septembrie, de la 18:30 la 20:30, Shakespreare School își deschide larg porțile virtuale pentru copii și părinți pe care îi invită să descopere modul unic și abordarea holistică prin care dezvoltă Campioni la Viață.

Programul online la care participarea este gratuită include opțiuni de activități pentru toate vârstele de la lecții demo online, game meetings pentru copii și adolescenți, la sesiuni de mindfulness în familie și workshop-uri pentru părinți.

Participând la Zilele Porților Deschise părinții vor putea înțelege cum se diferențiază metoda de predare Shakespeare School, bazata pe Teoria Inteligentelor Multiple. Această metodă presupune o abordare personalizată pentru fiecare cursant în parte și se împletește perfect cu cei 4C – Comunicare, Colaborare, Creativitate și gândire Critică – care constituie abilitățile esențiale necesare copiilor pentru viitor.

Un alt aspect unic îl constituie integrarea naturală a tehnicilor de mindfulness și concentrare în ADNul modului de derulare a lecțiilor care ajută la crearea unui bun echilibru interior al copiilor și adolescenților, despre care se va vorbi de asemenea la Zilele Porților Deschise.

Astfel se vor organiza Sesiuni de Mindfulness în familie care îi ajută pe copii și pe părinți să conștientizeze ceea ce simt, să își liniștească mintea, să își gestioneze emoțiile și să găseasca echilibrul de care au nevoie. Este important ca aceștia să afle cum își pot regla emoțiile în orice situație, în special atunci când ne aflăm într-o ipostază dificilă. Copiii și adolescenții trebuie să descopere felul în care își pot păstra puterea de concentrare, în momente cheie din viața lor.

De asemenea părinții sunt invitați să descopere și modul în care Social & Emotional Learning devine o componentă vitală într-o lume în continuă schimbare, cum contribuie cursurile de engleză la dezvoltarea stimei de sine a copilului și vor putea pimi răspunsuri de la profesori de top despre orice subiect legat de educația copiilor.

În fiecare an este un moment foarte impotant și o bucurie pentru noi să deschidem porțile Shakespeare School tuturor celor care sunt dornici să ne cunoască înainte de începutul unui nou an școlar. Din cauza condițiilor grele pe care pandemia ne forțează să le parcurgem acum, anul acesta am venit cu o propunere inovatoare care se bazează pe tehnologie și am creat un program virtual de porți deschise. De fiecare dată ne bucurăm să împărtășim valorile noastre și despre misiunea Shakespeare School, aceea de a educa copii campioni la viață. Vrem să le dăm tuturor participanților, părinți și copii, ocazia de a ne cunoaște profesorii, de a interacționa cu noi și de a se convinge că vor putea obține performanțe excepționale la limba engleză”, a declarat Adriana Alionte, fondator Shakespeare School.

La Zilele Porților Deschise profesorii Shakespeare School vor susține numeroase activități online interactive pentru copii. Prin intermediul jocurilor distractive, a cântecelelor amuzante și a competițiilor antrenante, copiii vor putea experimenta lecțiile de engleză potrivite vârstei lor și cum pot asimila noțiuni esentiale de vocabular și gramatică într-un mod plăcut, eficient, amuzant și antrenant. La finalul fiecărui joc participanții vor realiza cât de multe au învățat prin joc și joacă.

Orice părinte și copil sau adolescent se poate înscrie gratuit la Zilele Porților Deschise Online de la Shakespeare School. Indiferent de vărstă și de locul pe care îl numesc ACASĂ în această perioadă acum pot descoperi cum se ÎNVAȚĂ ENGLEZA SMART în comunitatea online Shakespeare School! 

Despre Shakespeare School

În cei peste 18 ani de activitate, peste 25.000 de cursanți au trecut pragul Shakespeare School, cel mai bun centru de pregătire pentru examenele Cambridge din România, devenit Gold Preparation Centre în 2020. În cadrul a 4 centre de predare a limbii engleze, localizate în 4 puncte cheie ale Capitalei (Ferdinand, Moșilor, Victoriei și Brâncoveanu), Shakespeare School reușește în fiecare an să obțină 97% rată de satisfacție, în rândul părinților, pentru serviciile oferite. Cursanții învață engleza de plăcere la Shakespeare School, offline sau online, alături de profesori de top, entuziaști, dinamici și foarte bine pregătiți. Mai multe informații despre înscrierile la cursurile de an Shakespeare School puteți descoperi pe site-ul shakespeare-school.ro

Despre autor

avatar

Bun venit pe platforma de informație și educație pozitivă, RomâniaPozitivă.ro! Avem pentru tine peste 30 000 de exemple de Bine despre România de la peste 30 de autori și colaboratori încă din 2006. Susținem și programe educaționale în diverse tematici și am lucrat cu aproape 10 000 de participanți în ultimii 20 de ani. La acest cont de autor publicăm articole, comunicate de presă, opinii și imagini pe care le primim de la colaboratori și parteneri, dar selectăm acele date care se potrivesc cu ceea ce dorim să promovăm pe platforma noastră. De Bine despre România.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.