Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Shakespeare School deschide înscrierile la Școala de Vară 2015

0

Shakespeare School deschide înscrierile la Școala de Vară 2015 prin oferta early booking

În lunile iulie și august 2015, Shakespeare School se transformă într-o destinație inedită de vacanță pentru sute de copii și tineri din București. Prin oferta early booking, pentru fiecare loc rezervat la cursurile Școlii de Vară, până pe 30 aprilie 2015, Shakespeare School oferă copiilor între 4 și 14 ani suportul de curs gratuit.

 Shakespeare-School_lectie-demo_imagine-website

Părinții care își doresc să le ofere celor mici o experiență de vacanță distractivă, relaxantă, prin care să păstreze legatura cu limba engleză, pot rezerva, începând de astăzi, un loc la unul dintre cursurile de vară Shakespeare School. Școala de Vară în limba engleză este deschisă și pentru tinerii care doresc să își dezvolte cunoștințele generale de engleză dar și să se pregătească pentru obținerea unui certificat recunoscut internațional (Cambridge sau IELTS).

Create după o metodă de predare testată și cu rezultate excelente, cursurile Școlii de Vară Shakespeare School le oferă copiilor activități interactive și amuzante, cu acces la resurse tehnologice de ultima oră, prin care orele de engleză devin o experiență plăcută. Profesori tineri și foarte bine pregătiți îi ajută pe copii să își îmbogățească vocabularul, să își exerseze abilitățile de conversație și să își fixeze noțiunile de gramatică a limbii engleze studiate în timpul anului.

Liceenii se pot pregăti cu succes pentru susținerea examenelor Cambridge FCE, CAE sau a examenului IELTS, prin cursurile intensive de vară. Profesorii Shakespeare School au structurat orele în așa fel încât, la finalul cursului, tinerii să își îmbunătățească abilitățile de vorbire, scriere sau ascultare și să își perfectioneze gramatica și vocabularul asimilând rapid, chiar din sala de clasă, bucurându-se în același timp de vacanță.

De asemenea, la Clubul de conversaţie, English Over a Cup of Ice Tea profesorul britanic Chris Smeeton îi ajută pe copii și tineri să capete fluență în exprimare, să-și perfecționeze accentul și să scape de teama de a se exprima liber in limba engleză.

Iată ce spun părinții cursanților noștri despre beneficiile metodei Shakespeare School:

”Ne bucurăm că v-am descoperit! O școală cu profesori obiectivi și creativi, unde limba engleză se învață într-un mod plăcut, dinamic, interactiv, așa cum ar trebui învățată orice limbă straină. Fiul meu este foarte fericit și nerăbdător să meargă la cursurile de engleză predate în cadrul școlii dvs, iar eu am cea mai mare satisfacție când vine și îmi povestește cu entuziasm de tot ce se petrece la cursuri și mai ales când observ progresele realizate.” spune Livia T. mama lui Andrei, 8 ani.

Cursurile Școlii de Vară Shakespeare School se desfășoară în lunile iulie și august 2015, în programe de câte două săptămâni pentru grupele de vârstă 4 – 14 ani și câte 3 săptămâni pentru adolescenții și tinerii care își propun să aprofundeze materia și subiectele examenelor internaționale de limba engleză.

Oricine dorește să descopere metoda Shakespeare School se poate înscrie la o lectie demonstrativă GRATUITA, la adresa de e-mail info@shakespeare-school.ro.

Mai multe informații despre cursuri, structură și perioada de desfășurare a acestora sunt disponibile pe site-ul www.shakespeare-school.ro.

Despre autor

avatar

Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă, www.RomaniaPozitiva.ro cu peste 30 de autori și peste 30 000 de articole de Bine despre România publicate încă din 2006. Florin are aproape 20 de ani de experiență ca trainer pentru circa 10 000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: facilitare de procese de învățare, orientarea spre soluție (psihologie pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, design thinking, managementul echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, teambuilding. Florin a lucrat 4 ani în industria berii alături de InBev având atribuții de training pe mai multe procese de vânzări și de business pentru o rețea cu peste 40 de firme de distribuție de bunuri de larg consum pe întreg teritoriul țării. Florin și-a început cariera profesională alături de echipa AIMS Timișoara - 4 ani de experiență în recrutare și selecție de personal și training. Florin are experiență ca moderator/speaker pentru diverse evenimente și conferințe: TEDx București, Impact HUB, Zilele Biz, Future Makers, ASPEN Leadership Program, Leaders for Justice Program, Automotive Forum, “Conferința Anului Viitor”, Inspiro, Bucharest Integrity Gathering, Conferința de Voluntariat, The Conference about Happiness, “Fabricat în Țara lui Andrei”cu NESsT & Petrom, WWF Școli Verzi în Europa, Criminalitate Forestieră WWF, Interpol, Client Earth), TEDx Galați, TEDx Constanța. Majoritatea clienţilor lui Florin sunt din aria de business, companiile activând în domenii foarte diferite (servicii, IT, automotive, bunuri de larg consum, consultanţă) pe întreg teritoriul ţării. Florin este implicat şi în proiecte de training și facilitare pentru organizaţii nonguvernamentale. Florin a fost membru entuziast în organizațiile AIESEC Timișoara și ARDOR Banat. Florin desfăşoară şi proiecte de training și facilitare în sistem deschis („open training”), un exemplu de astfel de program fiind cursul „Train the Trainers” cu Institutul Român de Training și Training Cafe. Motivaţia principală este dorinţa de a schimba lucrurile în Bine în România. Florin este certificat Formator A.N.C., White Belt @ ABInBev. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică uneori chiar clasică și indiană.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.