Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Shakespeare School aduce limba engleză mai aproape de copii, prin noul volum al aventurilor lui Ziggy & Zaggy

0

Shakespeare School a lansat, alături de editura Aramis, cartea „Învaţă engleza cu Ziggy & Zaggy – Adventures in Storyland”. Al doilea volum al aventurilor celebrelor personaje Ziggy şi Zaggy se adresează copiilor între 6 şi 11 ani şi îşi propune să le stimuleze, prin dialog, joc şi cântec, abilitatea naturală de a învăţa o limbă străină.

Scopul cărtii este acela de a crea impresia unui joc la care sunt invitaţi copiii alături de părinţi. Lecţiile de engleză se pot transforma, astfel, în activităţi distractive perfecte pentru orele petrecute alături de familie.

Lansare Ziggy & Zaggy _1

Volumul “Învaţă engleza cu Ziggy & Zaggy – Adventures in Storyland” are ca model stilul de predare cald şi prietenos abordat de Shakespeare School în cadrul cursurilor sale. Ziggy şi Zaggy îşi continuă călătoria prin universul limbii engleze, întâlnind personaje din poveşti celebre cum ar fi Dorothy sau Omul de Tinichea din Vrăjitorul din Oz, Alice sau vestitul Iepure din Alice în Ţara Minunilor sau Alba ca Zăpada şi cei Şapte Pitici.

Lecţiile aduc un element nou: experienţa video. Cartea este însoţită de un DVD în care cele două personaje prind viaţă. Fiecare lecţie are un videoclip dedicat, în care protagoniştii sunt chiar Ziggy şi Zaggy. Astfel, copiii pot urmări cele două personaje şi pot intra mai uşor în poveste. Cei mici se distrează şi asimilează cu uşurinţă noţiunile noi de gramatică şi vocabular repetate de cele două personaje în dialogurile lor.

„Ne bucurăm foarte mult că am reusit să ducem mai departe povestea lui Ziggy şi a lui Zaggy. Ne dorim să oferim copiilor din România o experienţă plăcută şi eficientă de învăţare a limbii engleze, iar volumul Învaţă engleza cuZiggy & Zaggy – Adventures in Storyland este încă un pas pe care îl facem în această direcţie.” spune Adriana Alionte, directorul Shakespeare School.

Învaţă engleza cu Ziggy & Zaggy – Adventures in Storylandprezintă copiilor, într-un mod jucăuş, noţiuni elementare de gramatică, fiecare temă fiind urmată de exerciţii structurate pe 3 niveluri de dificultate: 6 – 7 ani, 8 – 9 ani, 10 – 11 ani. Cartea oferă, astfel, un prilej pentru copii de a învăţa şi exersa noţiuni noi de limba engleză, într-un mod distractiv şi interactiv, alături de părinţii lor.” spune Marilena Chirculete, profesor Shakespeare School şi co-autor al cărţii.

Lansare Ziggy & Zaggy _2

„Lecţiile au o abordare bilingvă (română-engleză), care încurajează copilul să devină autonom în învăţare. Trecerea din română în engleză se face cu rapiditate, iar povestea îşi păstrează cursivitatea, fără a fi nevoie de întreruperi pentru a i se explica noţiunile noi. Totul devine uşor de urmărit, lăsând copilului impresia că deja înţelege limba engleză, ceea ce îi stimulează încrederea în sine şi îi dă sentimentul că engleza este accesibilă pentru el şi uşor de înţeles.” spune Georgiana Bose, profesor Shakespeare School şi co-autor al cărţii.

Volumul „Învaţă engleza cu Ziggy & Zaggy – Adventures in Storyland” a fost lansat duminică, 22 noiembrie, în cadrul Târgului de carte Gaudeamus 2015, la standul Editurii Aramis. Cartea este disponibilă online, pe site-ul editurii, şi în librării.

Despre autor

avatar

Eu sunt Andra. Îmi place să descopăr locuri noi şi să le cutreier la pas. Mă scufund uneori în lectură, în căutarea unor momente de linişte care îmi încarcă bateriile. Scriu cu drag despre ceea ce mă face fericită, privind mereu la lucrurile bune din jurul meu. Iubesc ceaiul, ciocolata neagră şi oamenii zâmbitori. Pentru că şi eu sunt unul dintre ei:) Pentru mai multe pilule de optimism, încearcă şi aici www.zambetsisanatate.ro

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.