Sezonul 8 al Tenis Partener, gata de lansare

0

In 2016, pasionatii de sportul alb vor avea la dispozitie peste 450 de turnee in cinci tari

A inceput numaratoarea inversa pana la debutul sezonului de tenis pentru 2016-2017. Calendarul Tenis Partener, cel mai mare circuit din tara destinat amatorilor, va fi unul caracterizat prin diversitate si spectaculozitate.

Open Albena_TP 2015_4

Evenimentele de top ale circuitului, 13 la numar, au stabilit recorduri de popularitate in 2015, iar in 2016 se asteapta o crestere semnificativa a acestora, din toate punctele de vedere. Anul viitor, pe tenismenii amatori ii asteapta 6 turnee Platinum, un Masters la Gherla, Turneele Campionilor de simplu si dublu la Brasov si evenimentele de mare succes Romania Joaca Tenis si Bucurestiul Joaca Tenis.

Vor fi pastrate toate formatele de joc speciale, incepand cu seria de mini-turnee “Descopera Tenis Partener”, dedicata incepatorilor, serie ce a strans aproape 50 de evenimente in cele mai mari centre din tara.

La fel ca in fiecare an, si in 2016 noi cluburi de tenis din tara si de peste granite si-au anuntat intentia de a se alatura circuitului Tenis Partener. O atentie speciala se va acorda dezvoltarii sectiunii de turnee internationale. Daca Moldova isi pastreaza graficul de turnee, in Bulgaria vor aparea localitati noi pe harta Tenis Partener, cu mai multe competitii, unele dintre ele chiar si in sezonul de iarna. Noutatea absoluta o reprezinta insa organizarea primelor turnee din Serbia, Ungaria si Austria. Astfel, calendarul 2016-2017 se anunta a fi deosebit de interesant si bogat in evenimente in care pasionatii vor avea la dispozitie peste 450 de turnee, in peste 70 de orase din Romania si din alte 5 tari.

O veste buna pentru cei impatimiti dupa puncte si premii este aceea ca va creste numarul turneelor Gold pana la aproximativ 75 de evenimente, iar valoarea premiilor oferite se va dubla fata de 2015, ajungand la 35.000 Euro. Pentru mai multe detalii si pentru a fi la curent cu ultimele noutati vizitati site-ul www.tenispartener.ro.

***

Despre Circuitul Tenis Partener:

Proiectul Tenis Partener, care intra al 8-lea an de existenta, este destinat tuturor jucatorilor de tenis amatori din Romania, fiind coordonat de MPG. Tenis Partener are o plaftorma online speciala dedicata membrilor sai – www.tenispartener.ro, utilizeaza 6 niveluri de performanta si are propriul sistem de clasamente de joc. Proiectul sportiv se deruleaza la nivel national si include peste 450 de turnee Silver, Gold si Platinum, care se desfasoara in 70 orase, din tara si de peste granite, in peste 100 cluburi de tenis, pe toata durata anului. Varsta minima a jucatorilor este de 11 ani pentru juniori si 18 ani pentru adulti. Detalii si albume de fotografii de la turnee gasiti si pe pagina Facebook a sistemului.

Despre autor

avatar

Bun venit pe platforma de informație și educație pozitivă, RomâniaPozitivă.ro! Avem pentru tine aproape 30 000 de exemple de Bine despre România de la peste 30 de autori și colaboratori încă din 2006. La acest cont de autor publicăm articole, comunicate de presă, opinii și imagini pe care le primim de la colaboratori și parteneri, dar selectăm acele informații care se potrivesc cu ceea ce dorim să promovăm pe platforma noastră. 12 ani De Bine despre România.

Comentează