Serviciul de scris și de livrat scrisori s-a relansat

0

Luni, 17 noiembrie 2014, conceptul unic în România de scris și de livrat scrisori caligrafice cu sigiliu a fost relansat în noua casă www.LivrezDragoste.ro, drept reacție elegantă la excesul de comunicare virtuală și de a încuraja gesturile simple care contează.

   Ideea proiectului a apărut pentru prima dată în luna martie al acestui an, iar timp de 3 luni de activitate, au fost impresionați în jur de 3000 de destinatari din capitală.

Livrez Dragoste 1

Serviciul a fost îmbunătățit în asentimentul solicitărilor publicului, precum extinderea de livrare pe plan național, adăugare de produse pe lângă scrisoare (flori și ciocolată), creație text din partea echipei ”Livrez Dragoste” pentru cei care nu-și găsesc cuvintele să exprime ce simt și varianta corporate (de la o modalitate formală la scrisori personalizate pentru angajați, clienți sau parteneri).

De asemenea, aducem în prim plan o nouă modalitate de ambalare a scrisorii : hârtie specială de calc pe care este scris mesajul, se arde pe margini, apoi se rulează și este introdusă într-o sticlă vintage, unde vor fi atașate diverse elemente florale pentru o surpriză aparte.

 Serviciul este destinat celor care sunt inventivi, care pun accent pe emoție, detalii și pe gesturi  care vor dăinui în timp.

www.LivrezDragoste.ro

www.facebook.com/livrezdragoste

expeditor@livrezdragoste.ro

Despre autor

avatar

Eu sunt Andra. Îmi place să descopăr locuri noi şi să le cutreier la pas. Mă scufund uneori în lectură, în căutarea unor momente de linişte care îmi încarcă bateriile. Scriu cu drag despre ceea ce mă face fericită, privind mereu la lucrurile bune din jurul meu. Iubesc ceaiul, ciocolata neagră şi oamenii zâmbitori. Pentru că şi eu sunt unul dintre ei:) Pentru mai multe pilule de optimism, încearcă şi aici www.zambetsisanatate.ro

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.