Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Serviciile broadband și echipamentele IT performante cresc productivitatea unității protejate S.C. Motivation SRL

0

S.C. Motivation SRL anunță încheierea proiectului  ”Creșterea competivității Motivation SRL prin servicii de broadband și echipamente IT performante”, derulat în perioada iunie-noiembrie 2014.

SC Motivation SRL a fost creată în 2001 și oferă servicii de distribuție de dispozitive urinare și echipamente de mobilitate personalizate pentru persoanele cu dizabilități locomotorii, tipografie și adaptări auto.

În cadrul proiectului, sediul S.C. Motivation S.R.L. din Buda, Ilfov, a fost dotat cu echipamente IT performante: un server, șapte sisteme de calcul, software aferent și o imprimantă laser. De asemenea, a fost realizată conexiunea la servicii performante de internet broadband prin fibră optică.

Dotarea companiei cu aceste echipamente si tehnologii crește eficiența și calitatea serviciilor și, de asemenea, îmbunătățeste comunicarea și relația cu partenerii, clienții și autoritățile. Având în vedere faptul că S.C. Motivation SRL acționează pe o piață care nu se limitează la granițele României, ci interacționează cu furnizori și competitori din Uniunea Europeană și la nivel internațional, implementarea acestui proiect crește șansele companiei pe o piață competitivă în continuă schimbare.Logo_Motivation_SRL

Proiectul a fost derulat pe o perioadă de șase luni, începând cu luna iunie 2014 și a beneficiat de o finanțare nerambursabilă din partea Uniunii Europene prin Fondul European de Dezvoltare Regională și Bugetul de Stat, prin  Programul Operațional Sectorial ”Creșterea Competivității Economice”, Axa prioritară 3 ”Tehnologia Informației și Comunicațiilor pentru sectoarele privat și public”, Domeniul major de intervenție 1 ”Susținerea utilizării tehnologiei și comunicațiilor”. Valoarea finanțării neramburasbile a fost de 95.005,35 de lei și constituie ajutor de minimis.

Pentru informaţii detaliate despre celelalte programe cofinanţate de Uniunea Europeană, vă invităm să vizitaţi http://www.fonduri-ue.ro.

Despre autor

avatar

Eu sunt Andra. Îmi place să descopăr locuri noi şi să le cutreier la pas. Mă scufund uneori în lectură, în căutarea unor momente de linişte care îmi încarcă bateriile. Scriu cu drag despre ceea ce mă face fericită, privind mereu la lucrurile bune din jurul meu. Iubesc ceaiul, ciocolata neagră şi oamenii zâmbitori. Pentru că şi eu sunt unul dintre ei:) Pentru mai multe pilule de optimism, încearcă şi aici www.zambetsisanatate.ro

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.