Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Serie de conferinţe şi workshop-uri despre publicitatea online @PROUD

0

Business Organization for Students organizează cea de-a şaptea ediţie Proud

Pe 2 şi 3 aprilie 2013, Business Organization for Students găzduieşte la Hotel Lev OR o serie de conferinţe şi workshop-uri despre publicitatea online, în cadrul ediţiei cu numărul şapte a evenimentului de tradiţie Proud. În data de 4 aprilie, la Roumanian American Foundation, cei mai implicaţi participanţi vor avea ocazia să ia parte la Cinema AD’s Debate, o după-amiază dedicată vizionării şi dezbaterii celor mai interesante campanii online.

Proud 7 este un eveniment dedicat studenţilor şi masteranzilor şi îşi propune să genereze o dezbatere cu privire la impactul New Media asupra campaniilor de publicitate, având ca invitaţi specialişti cunoscuţi din domeniu.

Prima zi, 2 aprilie, va aduce în centrul discuţiilor impactul campaniilor online asupra consumatorului. Începând cu ora 12:00,  în sala de conferințe Paganini a hotelului Lev OR, studenţii vor avea ocazia să afle secretele campaniilor din mediul digital, alături de Claudia Tocilă – Aqua Carpatica,Larisa Petrini- Saatch&Saatchi, Vasile Hodorogea- ArWorks şi P&G. Ziua se va încheia cu un workshop antrenant, între orele 15:30 – 17:30, în cadrul căruia participanţii vor avea ocazia să vadă cum se realizează o campanie online.

Cea de-a doua zi, 3 aprilie, pune în lumină competiţia online vs. offline, începând cu ora 12:00. Studenţii vor afla care sunt avantajele şi dezavantajele pe care le prezintă cele două medii şi vor putea urmări exemple edificatoare în acest sens. Dezbaterea îi va avea ca protagonişiti pe Andrei Cismaru- Social Media Manager Mobexpert, Radu Ionescu – Kinecto, Florin Grozea- Hi-Q, Alexandru Negrea– Spada. Aceste noţiuni vor fi puse în practică la workshopul care va încheia ziua, în intervalul 16:15 – 18:30.

În ultima zi, 4 aprilie, Proud va încheia incursiunea în domeniul publicităţii online, în cadrul unei sesiuni de Cinema AD’s Debate. Ioana Blaj, actriţă, va relata experienţa colaborării cu Vodafone iar Alina Tudor va dezvălui în ce masură a schimbat  Campania “Ţara lui Andrei” audienţa Petrom.

Implicarea participanţilor în cadrul workshop-urilor va fi  premiată cu cele mai noi cărţi din domeniu,  oferite de editurile Publica şi Rao,  precum şi cu sesiune de shadowing în cadrul Procter&Gamble România.

Pentru mai multe detalii despre Proud 7, puteţi accesa site-ul bosromania.ro/proud sau pagina de Facebook: www.facebook.com/bosromania.PROUD

Evenimentul este organizat cu sprijinul: ASE, Roumanian American Foundation, Hotel Lev OR, Romstyl Expert ADR, Aqua Carpatica, P&G, Publica, Rao.

Partenerii media ai evenimentului sunt: Iqads Kadett, Akcees Education, Educativa, FDSC, Hipo, Buzz!Camp, Modernism.ro, Buticul de PR, Gen90, Calendar evenimente, Blogunteer, Iqool, Regie Live, Sapte seri, Studentabil, Sub 25, eJobs, Online Student, CJI.

 AFIS 3.1

 

 

Despre autor

avatar

Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă, www.RomaniaPozitiva.ro cu peste 30 de autori și peste 30 000 de articole de Bine despre România publicate încă din 2006. Florin are aproape 20 de ani de experiență ca trainer pentru circa 10 000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: facilitare de procese de învățare, orientarea spre soluție (psihologie pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, design thinking, managementul echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, teambuilding. Florin a lucrat 4 ani în industria berii alături de InBev având atribuții de training pe mai multe procese de vânzări și de business pentru o rețea cu peste 40 de firme de distribuție de bunuri de larg consum pe întreg teritoriul țării. Florin și-a început cariera profesională alături de echipa AIMS Timișoara - 4 ani de experiență în recrutare și selecție de personal și training. Florin are experiență ca moderator/speaker pentru diverse evenimente și conferințe: TEDx București, Impact HUB, Zilele Biz, Future Makers, ASPEN Leadership Program, Leaders for Justice Program, Automotive Forum, “Conferința Anului Viitor”, Inspiro, Bucharest Integrity Gathering, Conferința de Voluntariat, The Conference about Happiness, “Fabricat în Țara lui Andrei”cu NESsT & Petrom, WWF Școli Verzi în Europa, Criminalitate Forestieră WWF, Interpol, Client Earth), TEDx Galați, TEDx Constanța. Majoritatea clienţilor lui Florin sunt din aria de business, companiile activând în domenii foarte diferite (servicii, IT, automotive, bunuri de larg consum, consultanţă) pe întreg teritoriul ţării. Florin este implicat şi în proiecte de training și facilitare pentru organizaţii nonguvernamentale. Florin a fost membru entuziast în organizațiile AIESEC Timișoara și ARDOR Banat. Florin desfăşoară şi proiecte de training și facilitare în sistem deschis („open training”), un exemplu de astfel de program fiind cursul „Train the Trainers” cu Institutul Român de Training și Training Cafe. Motivaţia principală este dorinţa de a schimba lucrurile în Bine în România. Florin este certificat Formator A.N.C., White Belt @ ABInBev. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică uneori chiar clasică și indiană.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.