Seminarii informative regionale adresate entităţilor interesate să depună proiecte în cadrul apelului „Creşterea incluziunii şi abilitarea romilor”

0

Fondul Român de Dezvoltare Socială (FRDS), în calitate de Operator al Programului „Dezvoltare locală, reducerea sărăciei şi creşterea incluziunii romilor” (Dezvoltare locală), finanţat prin Granturile SEE şi Norvegiene 2014-2021, organizează trei seminarii informative regionale adresate entităţilor interesate să depună proiecte în cadrul apelului de propuneri de proiecte „Creşterea incluziunii şi abilitarea romilor” (Enhancing Roma Inclusion and Empowerment).

Apelul „Creşterea incluziunii şi abilitarea romilor”, care va fi lansat de FRDS în luna septembrie 2019, are o alocare financiară totală de 16 milioane de euro şi vizează promovarea incluziunii sociale, combaterea discriminării şi a rasismului, promovarea schimburilor interculturale şi consolidarea capacităţii de sprijinire a dezvoltării în comunităţile cu procent mare de etnici romi.

Evenimentele regionale de informare îşi propun să ofere participanţilor informaţii specifice privind condiţiile de finanţare a propunerilor de proiecte ce urmează a fi depuse în cadrul apelului şi vor avea loc în:

  • Cluj-Napoca (jud. Cluj), în dată de 11 septembrie 2019 – seminar dedicat factorilor interesaţi din regiunile de dezvoltare Vest, Nord-Vest şi Centru. Persoanele interesate să participe la seminar sunt rugate să completeze formularul de înscrieredisponibil AICI, până la data de 2 septembrie 2019
  • Craiova (jud. Dolj), în dată de 13 septembrie 2019 – seminar dedicat factorilor interesaţi din regiunile de dezvoltare Sud Muntenia, Sud-Vest Oltenia şi Bucuresti-Ilfov. Persoanele interesate să participe la seminar sunt rugate să completeze formularul de înscrieredisponibil AICI, până la data de 2 septembrie 2019
  • Iaşi (jud. Iaşi), în dată de 17 septembrie 2019 – seminar dedicat factorilor interesaţi din regiunile de dezvoltare Nord-Est şi Sud-Est. Persoanele interesate să participe la seminar sunt rugate să completeze formularul de înscrieredisponibil AICI, pana la data de 3 septembrie 2019

Precizăm că, în cazul în care vor fi mai multe solicitări de participare decât numărul de locuri disponibile, participanţii vor fi selectaţi în ordinea înscrierii lor, limitându-se participarea mai multor reprezentanţi ai aceleiaşi organizaţii/ instituţii. Doar persoanele selectate vor primi o invitaţie oficială, care va cuprinde informaţii detaliate privitoare la eveniment (locaţie, agenda etc.). Menţionăm că niciun cost aferent participării la eveniment nu este suportat de organizatori.

Despre autor

avatar

Bun venit pe platforma de informație și educație pozitivă, RomâniaPozitivă.ro! Avem pentru tine peste 40 000 de exemple de Bine despre România de la peste 30 de autori și colaboratori încă din 2006. Susținem și programe educaționale în diverse tematici și am lucrat cu peste 10 000 de participanți în ultimii 20 de ani. La acest cont de autor publicăm articole, comunicate de presă, opinii și imagini pe care le primim de la colaboratori și parteneri, dar selectăm acele date care se potrivesc cu ceea ce dorim să promovăm pe platforma noastră. De Bine despre România.

Comentează

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.